Starter van de Week

Starter van de Week: Jolijn Tigchelaar van Mijn Weddingplanner

HOORN – Starter van de week is sinds maart 2016 in een nieuw jasje bij Westfriesland in bedrijf. Een kort vraaggesprek met een foto. In het gelijknamige radioprogramma is de starter te gast voor een uitgebreid gesprek. Dit interview wordt later aan deze pagina toegevoegd.

ZES VRAGEN AAN DE STARTER VAN DE WEEK

Wanneer ben je gestart? Op de dag van de liefde: 14 februari 2017

Wat doe je precies? Ik ben Weddingplanner, ceremoniemeester, stylist en voorzie bruidsparen in Advies & Planning. Met mijn helikopterview bezorg ik hen niet alleen voor een onbezorgde dag; maar zal ook alles tot in de puntjes worden uitgevoerd.

Ik ben in de aanloop naar een bruiloft de haven van het bruidspaar. Ik vul ideeën aan en wijs hen de meeste gave- maar vooral; beste leveranciers! Een bruiloft is voor velen het belangrijkste evenement in het leven, genoeg reden om er vol van te genieten en de uitvoering aan mij over te laten! Met Mijn Weddingplanner kunnen bruidsparen er vanop aan dat de dag verloopt zoals zij dit in gedachten hebben.

Wat maakt jouw product of dienst anders dan de andere aanbieders en waarom kiezen ze voor jou? Ik kan razendsnel schakelen en pak door als geen ander. Eigenschappen die essentieel zijn als Weddingplanner. Ik onderscheid me van andere weddingplanners doordat ik heel veelzijdig ben dankzij mijn ervaring in styling/ trends, grafische vormgeving, ontwapenende houding en zelfverzekerdheid als ondernemer.

Wat zijn je groei ambities en hoe ga je dit bereiken? En waar sta je over 1 jaar en 5 jaar? Ik wil naam maken als Weddingplanner in Nederland. Bruidsparen mee nemen langs de prachtige trouwlocaties in binnen- en buitenland. Ik wil de mooiste sprookjes werkelijkheid maken zodat getrouwde stellen écht terug kunnen kijken op de mooiste dag van hun leven.

Welke tips heb je voor andere starters? Meld je aan bij een ondernemersvereniging zoals het HOC (Hoorns Ondernemers Compagnie). Je netwerk groeit daarmee ineens met een paar honderd! Ben je jonge starter? Sluit je dan ook direct aan bij het Jong HOC. Zij organiseren geweldige evenementen en helpen je op het gebied van kennis en opstarttricks. Je bent ondernemer, zie jezelf als vol aan: dan zien anderen dit ook.

INTERVIEW

Zaterdag 7 oktober was Jolijn Tigchelaar te gast in het ondernemersprogramma Westfriesland in bedrijf op Radio Hoorn. Luister hier het interview terug.
Populair deze week

To Top
*/ ?>