Starter van de Week

Starters van de Week: Phila en Shanice van Brow Studio in Hoorn

Foto aangeleverd

HOORN – Starter van de week is sinds maart 2016 in een nieuw jasje bij Westfriesland in bedrijf. Een kort vraaggesprek met een foto. In het gelijknamige radioprogramma is de starter te gast voor een uitgebreid gesprek. Dit interview wordt later aan deze pagina toegevoegd.

ZES VRAGEN AAN DE STARTER VAN DE WEEK

Wanneer ben je gestart? Wij zijn begonnen in december 2015.

Wie zijn de ondernemers? Wij zijn met z’n tweetjes, Phila en Shanice. Als gauw werd het te druk en namen wij medewerkers in dienst. Ondertussen zijn we met een team van 8 meiden.

Wat doe je precies en wat maakt jouw product of dienst anders dan de andere aanbieders en waarom kiezen ze voor jou? Wij zijn gespecialiseerd in wenkbrauwen en wat een groot verschil is met schoonheidssalons, zij specialiseren zich niet in 1 ding waardoor je niet de perfectie uit je product haalt. Althans, dat vinden wij en daarom doen wij naast de wenkbrauwen ook niets anders.

Wat zijn je groei ambities en hoe ga je dit bereiken? En waar sta je over 1 jaar en 5 jaar? Wij zijn zeer ambitieus, dat kun je wel zien aan de afgelopen 2 jaar. We zijn 3x zo groot geworden met zowel het pand als personeel en klanten. Over een jaar hopen we dat we nog steeds een goedlopend bedrijf hebben en nog steeds groeien. Over 5 jaar is er misschien wel een tweede filiaal. Wie weet, we willen niet té snel gaan.

Welke ondernemerstip of wijsheid heb je voor de andere ondernemers? De tip die wij kunnen geven aan de startende ondernemer is dat je je gevoel moet volgen. Doe wat goed voelt. Zo zijn wij ook gestart. Er waren veel mensen die niet in ons product geloofden maar wij volgden ons hart en zie daar. Hebben we toch even goed gedaan he 😉

INTERVIEW

Zaterdag 14 oktober waren Phila Gast en Shanice Haars te gast in het ondernemersprogramma Westfriesland in bedrijf op Weeff. Luister/kijk hier het interview terug.

Starters van de Week: Phila en Shanice van Brow Studio in HoornPopulair deze week

To Top
*/ ?>