WestfrieslandinBedrijf
  • Home
  • Nieuws
    • NHNregio
    • AlkmaarRegio
    • NoordkopRegio
    • WaterlandRegio
    • WestfrieslandRegio
  • Zakelijk
    • ZakelijkNHN
    • Alkmaarinbedrijf
    • Noordkopinbedrijf
    • Waterlandinbedrijf
    • Westfrieslandinbedrijf
  • Verdieping
    • Column
    • Agenda
    • Regio vacatures
  • Contact
No Result
View All Result
WestfrieslandinBedrijf
  • Home
  • Nieuws
    • NHNregio
    • AlkmaarRegio
    • NoordkopRegio
    • WaterlandRegio
    • WestfrieslandRegio
  • Zakelijk
    • ZakelijkNHN
    • Alkmaarinbedrijf
    • Noordkopinbedrijf
    • Waterlandinbedrijf
    • Westfrieslandinbedrijf
  • Verdieping
    • Column
    • Agenda
    • Regio vacatures
  • Contact
No Result
View All Result
WestfrieslandinBedrijf

Jean Pierre Karssen (Med trattoria) maakt Lekkerste Broodje van Nederland (Horeca)

redactie Door redactie
10 januari 2017
in Westfriesland
A A
ADVERTISEMENT
Deel op FacebookDeel op TwitterDeel op LinkedinDeel via e-mail

AMSTERDAM – Jean Pierre Karssen van Med trattoria in Medemblik won met zijn broodje ‘Rotolare striato’ de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland in de categorie Horeca. De wedstrijd is bedoeld voor ondernemers en/of medewerk(st)ers van horecabedrijven. Jean Pierre won nipt van Bas Diks van Diks authentiek culinair.

Meernieuws

Hoorn loopt tot 2,3 miljoen aan inkomsten mis door Corona

Hoorn verbiedt uitbreiding en nieuwbouw op bedrijventerrein Gildenweg

‘Help de winkeliers, kom niet allemaal tegelijk winkelen’

Het winnende broodje was een knap staaltje van smaakbeleving. Volgens de jury waande je met dit broodje in Italië wanneer je blind zou proeven. In het broodje is tomatentapenade verwerkt, met buikspekrollade van het livarvarken, gestoofde broccoli, perenmosterd en gedroogde pancetta. De absolute nummer één volgens de jury.

Broodje horeca winnaar

  1. Jean Pierre Karssen van Med trattoria uit Medemblik, met de creatie ‘Rotolare striato’
  2. Bas Diks van Diks authentiek culinair uit Harreveld, met de creatie ‘Boswandeling’
  3. Ralph van  Dongen van Lunchroom Nagelkerke uit Oudenbosch, met de creatie ‘Barbecue Bacon Bread’

Opdracht

De opdracht van de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland is het bereiden en presenteren van vijf identieke warme of koude belegde broodcreaties. Onder brood dient in dit verband te worden verstaan: een broodje, sandwich, croissant, stokbrood of varianten hierop. Hierbij moet gebruik worden gemaakt van een algemeen landelijk verkrijgbare broodsoort of bake-off broodsoorten. Aan de wedstrijd deden twintig finalisten mee.

Op de foto v.l.n.r. Garry de Boer (HANOS), Jean Pierre Karssen (winnaar), Johan van de Weerd (Stichting De Lekkerste Wedstrijd)

Tags: Featured
Share6Tweet4Share1Send

Mis geen nieuws, volg WestfrieslandinBedrijf op facebook en LinkedIn.


OnsWestfriesland

Populair deze week

  • Westfries Ondernemersgala 2025; Foto overzicht

    Westfries Ondernemersgala 2025; Foto overzicht

    391 shares
    Share 156 Tweet 98
  • Kansspelen onder jongeren in Europa in verval

    585 shares
    Share 234 Tweet 146
  • Jan Reek Natuursteen wint Westfriesland Meer Prijs op ondernemersgala

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Sem Jager finalist Ondernemerstalentprijs: ‘Tijdens een schoolfeest werd ik verliefd op licht en geluid’

    39 shares
    Share 16 Tweet 10
ADVERTISEMENT
  • Home
  • Nieuws
  • Zakelijk
  • Verdieping
  • Contact
Nieuws/tips/persberichten?

© 2012-2022 Westfrieslandinbedrijf.nl wordt uitgegeven door Westfriesland Media. Onderdeel van NHN.NU nieuwsnetwerk

No Result
View All Result
  • Home
  • Nieuws
    • NHNregio
    • AlkmaarRegio
    • NoordkopRegio
    • WaterlandRegio
    • WestfrieslandRegio
  • Zakelijk
    • ZakelijkNHN
    • Alkmaarinbedrijf
    • Noordkopinbedrijf
    • Waterlandinbedrijf
    • Westfrieslandinbedrijf
  • Verdieping
    • Column
    • Agenda
    • Regio vacatures
  • Contact

© 2012-2022 Westfrieslandinbedrijf.nl wordt uitgegeven door Westfriesland Media. Onderdeel van NHN.NU nieuwsnetwerk