Agenda

Ervaringen zaken doen in buitenland delen bij HOC Internationaal

Beeld: Tibor Fazakas/FreeImages

REGIO – HOC Internationaal is een nieuwe tak binnen ondernemersvereniging Hoornse Ondernemers Compagnie (HOC). Op 12 september organiseren zij voor leden van HOC en WBG een informatieve bijeenkomst om van elkaar te leren over het zaken doen in het buitenland.

Want doe je zaken in het buitenland of met buitenlandse bedrijven, dan heb je te maken met andere wet- en regelgeving, cultuur, valuta enzovoort. Dat roept meestal veel vragen op, specifieke vragen, waarop je niet altijd specifieke antwoorden krijgt.

Ervaringen

Antwoorden die collegae ondernemers wellicht wel kunnen geven. Ondernemers met jarenlange ervaring in Internationaal zakendoen. Die graag hun kennis en ervaring willen delen. Niet alleen de positieve verhalen, maar zeker ook de problemen, struikelblokken en inschattingsfouten. Met die reden is HOC International opgezet, een netwerk van ondernemers die internationaal zakendoen en van elkaar willen en kunnen leren.

Bijeenkomst

Op 12 september 2019 is de eerstvolgende bijeenkomst van HOC International. Leden van de HOC  en/of leden die aangesloten zijn bij de WBG zijn van harte welkom om daarbij aanwezig te zijn. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Na de presentatie en discussie is er de mogelijkheid voor persoonlijke informatie-uitwisseling, uiteraard inclusief borrel en bitterbal.

Datum                 12 september 2019
Locatie                Polytechniek, Koggeweg 63 in Hem
Tijd                      van 15.00 uur tot 17.00 uur
Aanmelding       voor 5 september via www.hochoorn.nl

Ervaringen zaken doen in buitenland delen bij HOC InternationaalPopulair deze week

To Top
*/ ?>