Column

Column Robert-Jan Knook: Reset door Rutte

13 maart 2020 – Column Robert-Jan Knook: Reset

Als ondernemer heb ik eerder gepleit om als ondernemer zo nu en dan een reset te plannen, om fris te blijven, nieuwe ideeën op te doen en door te kunnen blijven gaan. Maar een verplichte reset van Rutte, daar had natuurlijk niemand op gerekend. Geen bijeenkomsten meer waar meer dan 100 mensen komen, hoorde ik hem zeggen. En ik dacht meteen aan de klussen als dagvoorzitter die ik deze maand heb.

Nog geen half uur na de persconferentie van onze premier belde de eerste opdrachtgever al af. Tot en met vanochtend al 7 telefoontjes met het nieuws dat het toch niet doorgaat. De heropening van Karsten Tenten, een congres in Leeuwarden, een bijeenkomst voor financiers in Hoorn. Duizenden euro’s omzet, foetsie. Zo’n reset had ik niet verwacht.
Opeens zit ik thuis dus ben maar boodschappen gaan doen voor het weekend.

Zo’n reset had ik niet verwacht.

Bij de bakker had ik het een na laatste grof volkoren, bij de slager leek het ook al drukker dan normaal, dus heb ik bij de kaasboer maar extra plakjes laten snijden. Ik ga toch niet hamsteren he… Hoorde dat het bij verschillende supermarkten in Hoorn wel leek of het de dag voor kerst is.

Werkelijk alles in onze economie is met en aan elkaar verbonden en dat zorgt voor de enorme impact. In Het Park stond de musical Annie van Mark Vijn op het punt van beginnen, Events Holland van Rob van Loon was klaar om de witte vloot weer te ontvangen in de haven en het running dinner van mijn clubje wordt verplaatst.

Mijn tip voor deze maand

Eigenlijk wilde ik deze column wijden aan iets nieuws dat ik ben gaan doen, namelijk bijzonderetrouwambtenaar.nl. Gelukkig zijn de eerste huwelijken die ik ga sluiten niet op korte termijn. Want ook daar komen meer dan 100 man.

Laten we hopen dat deze drastische maatregelen zorgen voor het indammen van het virus, zodat we als ondernemers weer door kunnen. Mijn tip voor deze maand is dan ook:
Zorg dat je vet op het bot hebt, letterlijk en figuurlijk

Column Robert-Jan Knook: Reset door RuttePopulair deze week

To Top
*/ ?>