Column

Column Robert-Jan Knook: Liefde voor je Vak

Column Robert-Jan Knook: Vak

 

De gemeente Hoorn organiseert de Liefde voor je vak week! Wat een goed idee. Niet alleen vanwege het feit dat ik daar iets mocht vertellen over mijn vak, ook omdat ik weer door anderen geïnspireerd ben om het vak nog beter uit te oefenen.

Samen met mijn compagnon Rob van Loon, met wie ik al jaren OndernemendWestFriesland run, mochten wij ondernemers en ondernemende mensen iets vertellen over hospitality en communicatie. Dat eerste is niets anders dan kijken in het hoofd van je gast. Want zijn of haar reis naar je toe begint eerder dan je denkt en je gast is na afloop vaak ook nog met je bezig. Alleen wij vaak niet met de gast. En communicatie is niets anders dan jezelf optimaal presenteren aan die gast. Laten zien dat je plezier hebt, duidelijk praten en zorgen dat er geen ruis op die communicatielijn is. Rob en ik kregen er energie van en de deelnemers zo te horen ook. Na afloop kregen we van verschillende mensen het verzoek om het verhaal ook op andere plekken te komen vertellen. Zie ik hier nou een nieuwe business case?

Massaal gelezen en onwijs veel reacties op de socials.

Liefde voor je vak, dat doet me ook weer denken aan Lucas Rive. En dus ook mijn vorige column over hem. Massaal gelezen en onwijs veel reacties op de socials. Ook mijn oproep om er weer te gaan eten is gehoord en het bleef voor mensen niet alleen bij woorden. Ik heb ze weer gezien in het restaurant.

Ook Rebecca en Deborah staan er weer. Dat is liefde voor je vak. En mocht je nog geen tijd hebben gehad om er weer heen te gaan, er is nu een extra reden! Want binnenkort komt er iets heel speciaals, van sterrenkwaliteit. Ik zou ze dus maar in de gaten houden. Ik heb alweer gereserveerd, want dit wil ik zeker niet missen.

Column Robert-Jan Knook: Liefde voor je VakPopulair deze week

To Top
*/ ?>