WestfrieslandinBedrijf
  • Home
  • Nieuws
    • NHNregio
    • AlkmaarRegio
    • NoordkopRegio
    • WaterlandRegio
    • WestfrieslandRegio
  • Zakelijk
    • ZakelijkNHN
    • Alkmaarinbedrijf
    • Noordkopinbedrijf
    • Waterlandinbedrijf
    • Westfrieslandinbedrijf
  • Verdieping
    • Column
    • Agenda
    • Regio vacatures
  • Contact
No Result
View All Result
WestfrieslandinBedrijf
  • Home
  • Nieuws
    • NHNregio
    • AlkmaarRegio
    • NoordkopRegio
    • WaterlandRegio
    • WestfrieslandRegio
  • Zakelijk
    • ZakelijkNHN
    • Alkmaarinbedrijf
    • Noordkopinbedrijf
    • Waterlandinbedrijf
    • Westfrieslandinbedrijf
  • Verdieping
    • Column
    • Agenda
    • Regio vacatures
  • Contact
No Result
View All Result
WestfrieslandinBedrijf

Kokkelkoren start met Uw Slager en Meat & Meals in Kersenboogerd

redactie Door redactie
27 januari 2014
in Westfriesland
A A
ADVERTISEMENT
Deel op FacebookDeel op TwitterDeel op LinkedinDeel via e-mail
Eigenaar Michael Kokkelkoren
Eigenaar Michael Kokkelkoren

HOORN – Woensdag 29 januari 2014 opent Uw Slager Kokkelkoren op het Betje Wolfplein 116 in de Kersenboogerd Hoorn. Michael Kokkelkoren neemt de slagerij over van collega Cees Bakker. Tegelijk met de opening introduceert hij ook het Meat & Meals concept in de regio West-Friesland. Kokkelkoren heeft ook een Uw slager Kokkelkoren vestiging in Callantsoog.

Meernieuws

Meer bezoekers naar binnenstad Hoorn: ’toerisme en winkelen in de lift’

Terrasboot aan de Korenmarkt in Hoorn krijgt groen licht voor vervolgstap

Samenwerking binnen Hotspot Groene Leefomgeving officieel van start

De slagerij is aangesloten bij de landelijke formule ‘Uw Slager’. Deze formule richt zich op eerlijke en van de ambachtelijke slager. Producten zijn onder andere Wieringerweide Rundvlees en Boerderijkip.

Naast de slagerij is er ook een eigen keuken waar verse maaltijden worden voorbereid. Klanten kunnen in 4 stappen een maaltijd samenstellen. In stap 1 de portie grootte. In de tweede stap de keuze voor het thema; Hollands, Italiaans of Oosters. Stap 3 is het samenstellen van de combinaties binnen het thema. Tot slot kunnen in stap 4 nog een sope, rauwkost of toetje extra worden bij besteld. Elke dag is er een DailyMeal.

De winkel is vanaf woensdag 29 januari elke werkdag van 08.00 tot 18.00 uur geopend en op zaterdag tot 17.00 uur.

(foto voorpagina via kokkelkoren.uw-slager.nl

 

 

Tags: hoornKersenboogerdKokkelkorenMeat en MealsopeningSlagerijUw Slager
Share63Tweet39Share11Send

Mis geen nieuws, volg WestfrieslandinBedrijf op facebook en LinkedIn.


OnsWestfriesland

Populair deze week

  • Kansspelen onder jongeren in Europa in verval

    Kansspelen onder jongeren in Europa in verval

    1646 shares
    Share 658 Tweet 412
  • Column Gerben H. Bakker: Eeuwige trouw

    169 shares
    Share 68 Tweet 42
  • Bedrijventerrein Zevenhuis krijgt regie over eigen groenonderhoud

    11 shares
    Share 4 Tweet 3
  • Insiders uit ’s-Hertogenbosch wordt nieuw regiomarketingbureau voor Westfriesland

    29 shares
    Share 12 Tweet 7
ADVERTISEMENT
  • Home
  • Nieuws
  • Zakelijk
  • Verdieping
  • Contact
Nieuws/tips/persberichten?

© 2012-2022 Westfrieslandinbedrijf.nl wordt uitgegeven door Westfriesland Media. Onderdeel van NHN.NU nieuwsnetwerk

No Result
View All Result
  • Home
  • Nieuws
    • NHNregio
    • AlkmaarRegio
    • NoordkopRegio
    • WaterlandRegio
    • WestfrieslandRegio
  • Zakelijk
    • ZakelijkNHN
    • Alkmaarinbedrijf
    • Noordkopinbedrijf
    • Waterlandinbedrijf
    • Westfrieslandinbedrijf
  • Verdieping
    • Column
    • Agenda
    • Regio vacatures
  • Contact

© 2012-2022 Westfrieslandinbedrijf.nl wordt uitgegeven door Westfriesland Media. Onderdeel van NHN.NU nieuwsnetwerk