Over

Over WestfrieslandinBedrijf.nl

Regio kaart West-FrieslandWestfrieslandinBedrijf.nl is in November 2011 gestart als online ondernemersplatform voor alle ondernemers in Westfriesland. Met nieuws van en voor de Westfriese ondernemers, de ondernemers agenda, ondernemers tips, gemeente nieuws en columns.
De gedachte is om één plaats te maken voor al het ondernemingsnieuws, agenda’s, vacatures, tips en andere nuttige informatie voor groot West-Friesland. Volg al het nieuws ook via twitter @wfinbedrijf

Achtergrond

De mensen achter WestfrieslandinBedrijf.nl hebben ruim 19 jaar ervaring in (lokale) media en ruim 7 jaar in marketing communicatie op het hoofdkantoor van diverse bedrijven. Sinds 2011 zijn de werkzaamheden omgezet in een eigen onderneming. Deze nieuwe ervaring en de zoektocht naar regionaal ondernemers nieuws, informatie, tips en activiteiten zijn de basis van deze website.

Nieuws Regio West-Friesland

WestfrieslandinBedrijf.nl brengt ondernemersnieuws binnen de cirkel van Opmeer tot Enkhuizen en van Medemblik en Hoorn tot Purmerend

Adverteren op WestfrieslandinBedrijf.nl

Het is mogelijk om te adverteren op WestfrieslandinBedrijf.nl. Is uw doelgroep ondernemers? Onder onze lezers zijn veel beslissers die dagelijks keuzes maken voor nieuwe opdrachten of inkoop van producten of diensten. Mail vandaag naar info@westfrieslandinbedrijf.nl voor meer informatie.

Ondernemers Nieuws

De nieuwsberichten worden verzameld door de redactie of kunnen als persbericht worden verzonden aan redactie@westfrieslandinbedrijf.nl. Stuur vandaag nog uw persbericht, liefst met foto, over nieuwe producten, nieuwe samenwerkingen, opening pand of ander voor West-Friesland interessante nieuws over uw bedrijf. Ook bedrijven- en winkeliersverenigingen kunnen hun activiteiten en persberichten doorsturen.

Ondernemers Agenda

Organiseert u een congres, bijeenkomst, netwerkborrel, beurs of grootse open dag? Laat het ons weten via redactie@westfrieslandinbedrijf.nl en wij voegen het toe aan onze ondernemers agenda.

Ondernemers tips

Hoelang je al een ondernemer bent, tips kunnen altijd iets toevoegen. Het zet je aan tot kritisch denken of geeft makkelijke ideeën om tijd of geld te besparen. Altijd welkom dus.
Ondernemingen kunnen een tip sponsoren. Twee maanden lang zal bij uw tip uw contact gegevens staan waar ondernemers voor meer informatie terecht kunnen. Een effectieve manier om uw naam, kennis te promoten en mogelijke nieuwe opdrachten binnen te halen.

Column

Elke maand geeft Otto zijn blik op zijn ondernemerservaringen als nieuwe inwoner van West-Friesland.  Heeft u hiervoor ook een talent? Zoekt u publiek voor uw (humoristische) frustraties? Als het gaat over West-friesland of zich binnen deze regio afspeelt dan is uw bijdrage welkom via redactie@westfrieslandinbedrijf.nl.

Gemeente Nieuws

Via westfrieslandinbedrijf.nl krijgt u naast het ondernemers nieuws ook gemeente nieuws. Nieuws oa. over werk aan de weg, belastingen en activiteiten die de gemeente organiseert. Op dit moment kunt u nieuws volgen van de gemeente Hoorn, Medemblik, Alkmaar en Langedijk. Andere gemeente volgen snel.

Ook op Radio Hoorn

Vanaf zaterdag mei 2012 kunt u elke zaterdagmiddag luisteren naar ‘Westfriesland in Bedrijf’ op Radio Hoorn. In het programma staat het ondernemen in de regio centraal. Elke week wordt er gesproken met een ervaren ondernemer wat zal leiden tot een interessant inkijkje in zijn onderneming, zijn beslissingen en zijn toekomst beeld.
Daarnaast wordt er elke week gesproken met een startende ondernemer die 6 tot 12 maanden actief is. Hoe kijkt hij terug op de opstart fase van zijn bedrijf en waar ziet hij beperkingen.

Westfriesland in Bedrijf is elke zaterdagmiddag van 17.00-18.00 uur te horen op Radio Hoorn en na het weekend zijn de interviews als losse items op westfrieslandinbedrijf.nl nogmaals te beluisteren. Uitzendingen vanaf eind juli 2013 ook via www.soundcloud.com/westfrieslandinbedrijf

U kunt reageren op dit programma via redactie@westfrieslandinbedrijf.nl en volg ons op twitter @wfinbedrijf. Gebruik tijdens de uitzending #wfinbedrijf en wellicht nemen we uw bijdrage ook mee. Radio Hoorn is te ontvangen via 105.8 FM (ether), 96.5 FM (kabel) en overal live en achteraf nogmaals te horen via www.rtvhoorn.nl