Overzicht Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2022 – Regio Noordkop, Westfriesland en Alkmaar

Maandag 21 maart zijn de Kom Binnen Bij Bedrijvendagen officieel gestart. Een week lang open bedrijven en organisaties in de NHN regio hun deuren voor het publiek. Kennismaken, open huis en nieuw personeel. Elk bedrijf mag zelf een programma opstellen en bepalen op welk moment de deuren open staan.

Aanmelden kan nog steeds bij een van de 144 deelnemende organisaties via www.kbbbd.nl

Overzicht bedrijven

Noordkop RegioWestfriesland RegioAlkmaar Regio

Noordkop Regio

PlaatsBedrijfsnaamAanbodPresentatie
Anna PaulownaA. Hagoort BesturingstechniekWij zijn een bedrijf waar een breed scala aan werkzaamheden wordt verricht. Van machinebouw tot programmeren, paneelbouw en logistieke processen optimaliseren.

Met een team van betrokken medewerkers realiseren we mooie projecten. Geen dag is hetzelfde, altijd nieuwe uitdagingen. Wil je eens kijken wat we zoal doen, meld je dan aan en dan laten we je zien wat we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd en hoe dat in zijn werk gaat.

Anna PaulownaAPCARWASHEen schone auto en een heerlijke kop koffie, maar natuurlijk ook een kijkje achter de schermen!
De CocksdorpDe Krim Texel BVDe Krim Texel is de grootste recreatieaanbieder van Texel. Van kampeerplaats tot luxe familievilla, van golfbaan tot zwemparadijs. Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn er veel nieuwe functies beschikbaar. Wil je deel uitmaken van een groeiend bedrijf waar je ook nog carrière kan maken? Kom dan ook werken bij dit unieke Texelse bedrijf!

GRATIS Zwemmen & Fitness

GRATIS maaltijd bij avonddienst

GRATIS deelname Krim Academy

Tijdelijke huisvesting beschikbaar*

Eigen Kinderopvang Regeling **

Persoonlijk Leer- en Ontwikkeltraject***

Rooster min. 2 weken van te voren bekend

Twee weken vakantie in het hoogseizoen

Vakantie is ons vak

Iedereen kijkt uit naar zijn vakantie. Dat kan een verre reis zijn, maar ook een gezellig weekendje weg naar ons mooie eiland Texel. Voor ons is vakantie echter veel meer dan dat, want vakantie is ons vak. Werken in de recreatiebranche is uitdagend en afwisselend: je werkt tenslotte aan de ontspanning en het plezier van anderen! Bij De Krim Texel zetten ruim 500 enthousiaste medewerkers zich elk seizoen weer in voor het leveren van een gastvrije ontvangst en persoonlijke service aan onze gasten.

In overleg. Dit kan in principe de gehele dag, zeven dagen per week.
De KoogStrandhotel NoordzeeEen leuke werkplek op een unieke plaats.

Wil jij werken op een toplocatie met het mooiste uitzicht op de zee en heb jij zin om te knallen met een super gezellig team? Wij zijn altijd op zoek naar toppers om ons team te versterken. Wij horen graag van je!

De KoogVan der Valk Hotel Texel – De KoogOp verschillende dagen worden er rondleidingen gegeven door ons hotel. Deze rondleiding is voor iedereen die op zoek is naar een leuke baan bij ons of gewoon nieuwsgierig is naar ons mooie hotel! U bent van harte welkom!Altijd al eens binnen willen kijken bij Van der Valk Texel ? De Koog? Dit is je kans! Op dinsdag 22 maart, woensdag 23 maart en zaterdag 26 maart ben je welkom voor rondleidingen, een hapje en een drankje! Bekijk hieronder het programma voor de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen!

Werkzoekenden, kom binnen op dinsdag 22 maart!

Of je nu op zoek bent naar een leuk bijbaantje, vakantiewerk, een parttime of fulltime baan: iedereen is welkom op dinsdag 22 maart. We ontvangen je om 11:00 uur met een kopje koffie of thee. Daarna starten we met een rondleiding door het hotel, met afsluitend een gratis lunch!

Ook starten we deze dag met Open Hiring! Open Hiring betekent dat je zonder sollicitatiegesprek aan de slag kunt in ons hotel! Meer informatie over Open Hiring vind je op www.openhiring.nl. De hele dag zijn onze collega?s van HR aanwezig die al jouw vragen over de verschillende functies en vacatures kunnen beantwoorden. Geen oppas voor je kind(eren)? Neem ze gerust mee! We hebben een kinderhoekje ingericht waar ze zich prima kunnen vermaken.

De hotelkamers, het restaurant en de zalen bekijken? Kom binnen op woensdag 23 maart!

Na de overname in 2021 is de uitstraling van het hotel compleet veranderd. Ben je benieuwd naar de Van der Valk uitstraling die het hotel heeft gekregen? Kom binnen op woensdag 23 maart! Om 11:00 uur ontvangen we je met een kop koffie of thee. Daarna starten we met een rondleiding door het hele hotel. Zo krijg jij een goed beeld van de mogelijkheden van bijvoorbeeld onze zalen! Tijdens deze rondleiding zijn kinderen ook welkom. Voor hen richten we een kinderhoek in. De rondleiding eindigt rond 12:30 uur.

Kom binnen op zaterdag 26 maart!

Of je werkzoekend bent, een leuke locatie voor je verjaardagsfeest zoekt, of gewoon nieuwsgierig bent naar het ?Valk sausje? dat afgelopen jaar over het hotel is gegoten.. Voor iedereen die geïnteresseerd is in ons hotel: kom binnen op zaterdag 26 maart om 11:00 uur of 15:00 uur! Op deze zaterdag ontvangen we je met een kopje koffie/thee en starten we daarna met de rondleiding! Ook aan de kinderen is gedacht. Voor hen is een speciale kinderhoek ingericht.

Den BurgGemeente TexelDe gemeente Texel is een breed actieve werkgever omdat wij alle taken op het eiland zelf uitvoeren of regisseren. We kennen daarom heel veel verschillende functies: in type werkzaamheden maar ook in verschillende werk- en denkniveaus. Een kleine greep: medewerker reiniging, havenmeester, financieel medewerker, toezichthouder, medewerker vergunningen, medewerker handhaving, medewerker gemeentewinkel, systeembeheerder,  werkvoorbereider, klantmanager Sociaal Domein, beleidsadviseur, projectleider, communicatie adviseur, jurist, teamleider of afdelingsmanager.In overleg op maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur.
Den BurgHEMA TexelEen kijkje achter de schermen. Het proces van binnenkomst van artikelen aan de achterkant van de winkel tot het verlaten van de artikelen aan de voorkant van de winkel. Magazijn, horeca, spoelruimte, verkoopbuffet.10.30 uur

13.30 uur

15.30 uur

16.30 uur

Den HelderCitymarketing Den HelderCitymarketing Den Helder heeft diverse stageplaatsen te bieden op het gebied van marketing en communicatie. Tijdens de maand maart staat onze Den Helder Experience Store in het teken van werken en leren. Tijdens de KBBBD laten wij graag aan geïnteresseerde zien wat Citymarketing Den Helder doet om de stad op de kaart te zetten.Vrijdag 25 maart en zaterdag 26 maart stelt Citymarketing zich graag beschikbaar.
Den HelderJongejans LuchttechniekBen je benieuwd hoe het is om bij ons te werken of stage te lopen? Of ben je geïnteresseerd in wat wij doen en de producten die wij maken? Kom dan langs op 25 maart.

We beginnen met een presentatie over ons bedrijf. Vervolgens zal één van onze collega\’s een rondleiding geven en we sluiten af met een hapje en een drankje.

We staan altijd open voor stage-aanvragen of voor leer/werkplekken. Daarnaast hebben wij op dit moment meerdere vacatures open staan? Deze kun je vinden op onze site:

https://jongejansluchttechniek.nl/vacatures/

Wij openen onze deuren op vrijdag 25 maart.

In de ochtend kun je langskomen van 09:00 – 12:00.

In de middag kun je langskomen van 13:00 – 16:00.

Ben je niet in de gelegenheid om 25 maart langs te komen? Maar ben je wel geïnteresseerd in ons bedrijf? Neem dan contact met ons op, om een afspraak te maken voor een andere datum.

Den HelderOceanwide Personnel Services BVWij bieden (technisch) specialisten de kans om een volgende stap te maken in hun carrière . Altijd al offshore willen werken of gewoon onshore een toe aan een nieuwe uitdaging. Wij als specialist in het detacheren van technisch personeel bouwen samen aan jouw volgende stap in jou technische carrière binnen de industrie.Op de woensdag en vrijdag kan men op afspraak binnen komen.

Wij zijn aanwezig tussen 09.00 – 17.00 uur

Andere tijden of dagen in overleg.

Den HelderTetrix TechniekopleidingenOndernemingen zijn eigenaar van Tetrix en bieden leerwerkplekken aan die voor leerlingen kunnen uitmonden in een vaste baan.

Tetrix verzorgt de vaktechnische opleidingen die aansluiten op de behoefte van onze leerbedrijven in samenwerking met ROC.

Maandag 21 maart t/m vrijdag 25 maart tussen 8.30-16.00 uur.
HippolytushoefLely Center Zevenbergen/BenningbroekWij laten u graag kennismaken met onze service-monteurs bij een klant, waar veel van onze producten operationeel zijn.

Onze monteurs vertellen u graag alles over hun vak als service-monteur en laten u graag zien wat Lely betekent voor de melkveehouderij.

Vrijdag 25 Maart 10.00 – 16.00 uur
Julianadorp’s Heeren LooZowel in de directe zorg, als in de staf- en ondersteunende functies bieden wij mooi werk. Jouw toekomstige werkplek kan zijn bij het woonzorgpark Noorderhaven, in de ambulante dienstverlening, bij kleinschalige woon- en werkvormen of bij Expertisecentrum Advisium.Ben jij een enthousiaste en betrokken zorgprofessional, vrijwilliger, leerling of stagiaire? Of denk jij er aan om je te laten omscholen richting de zorg?

Dan is dit je kans om ?s Heeren Loo beter te leren kennen!

Op 24 maart ben je welkom voor een rondleiding over het terrein van Noorderhaven.

We starten om 13.00 en 14.00 uur.

Meld je aan voor één van de startmomenten, je bent van harte welkom!

MiddenmeerAB VakwerkNaast het grote aanbod (vaste) banen doen wij ook veel aan opleiden. Je kan bij ons de AB Vakschool doen. Leren door te doen is ons motto. Zoveel mogelijk in de praktijk ervaring op doen en een klein beetje noodzakelijke theorie.Zaterdag 26 maart organiseren wij een open dag!

Met verschillende activiteiten voor jong en oud. Maak kennis met de sectoren waar wij in actief zijn. Denk aan de agrarische sector, grond-, weg- & waterbouw, groen en techniek.

Wist jij dat we ook opleiden? Ook dat doen we vanuit Middenmeer. We laten graag onze vakschool zien en ook ATO Bedrijfstrainingen is het bezoeken waard!

MiddenmeerAeroworksWij willen u graag een inkijkje geven in de producten en diensten die ons bedrijf te bieden heeft en op welke wijze deze tot stand komen. We geven u hierbij inzicht in de materialen en de technologieën die wij gebruiken om deze producten en diensten te realiseren. We hopen uiteraard dat u hierdoor geïnspireerd raakt om bij Aeroworks te willen werken!Donderdag 24 maart vanaf 13.00 uur.
MiddenmeerCleanSpace Cleanrooms B.V.Met de start van CleanSpace Cleanrooms willen we niet alleen de nieuwe topspeler in de cleanroommarkt worden. We willen dat bouwen weer een feestje wordt en dat wij met plezier en trots ons belangrijke werk kunnen verrichten. Niet alleen voor onszelf en de opdrachtgevers, maar ook voor onze bouwpartners.

We werken vooral met vaste betrouwbare bouwpartners en onderlinge vaste teams. Mensen die elkaar kennen en vertrouwen en de tijd krijgen op elkaar ingespeeld te raken. Ook qua organisatie doen we het anders, we bouwen aan een organisatie waar het team en de prestatie voorop staan zonder het individu uit het oog te verliezen.

Voor ons zijn vakmanschap, passie, trots en plezier in en op het werk meer dan woorden. De mensen die nu bij ons werken zijn uit dit hout gesneden. We doen het samen en zijn pas echt klaar als we allemaal naar huis kunnen. We hanteren een eenvoudige stelregel: we willen succesvol zijn, werken hard en met passie, leren van onze fouten en vieren onze successen. Het belang en de behoeften van het thuisfront worden daarin zeker niet vergeten.

Natuurlijk valt er veel meer te vertellen en ook te zien. Je bent van harte welkom op de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. We geven je dan graag een rondleiding door ons bedrijf, zodat je met ons kunt kennismaken en kunt meekijken hoe wij werken en wat wij maken.

Maandag 21 maart tot en met woensdag 23 maart van 10:00 tot 17:00 uur.

Donderdag 24 maart van 10:00 tot 20:00 uur.

MiddenmeerEuro Site ServicesWij bieden een fantastische kans om internationale ervaring op te doen bij een van de datacenter constructieprojecten van Microsoft, Google en Facebook. Onze klanten zijn de grootste aannemers uit onder andere Ierland en Engeland. Wil je ervaring opdoen in de uitzendbranche? Wij zijn altijd op zoek naar stagiaires voor diverse afdelingen.Maandag tot vrijdag van 11.00 tot 16.00 uur.
MiddenmeerTempo Trommels & RollenTempo Trommels & Rollen wil graag midden in de samenleving staan waarin iedereen gelijk is en gelijke kansen heeft. Wat betekent dat voor jou?

Ons team bestaat uit ruim 40 enthousiaste medewerkers en we zijn op zoek naar nieuw talent. Jij?

In deze tijd is het belangrijk om gemotiveerde medewerkers te krijgen én behouden. We proberen dan ook een plezierig werkklimaat te realiseren waar iedereen kan presteren én zich thuis voelt. Dit doen we door jou trainingen, scholing en begeleiding te geven en zo te zorgen dat je een echt vakmens wordt in een goed team.

Hou jij van: ?eigen verantwoordelijkheid?, ?werken naar kunnen? in combinatie met ?vrijheid van handelen?? Ben je ook nog eens leergierig en heb je ambitie? Dan pas je goed binnen onze gevarieerde productieteam!

Tempo Trommels & Rollen heeft een zeer modern machinepark voor allerhande metaalbewerkingen zoals CNC draaien, frezen, lassen en monteren. Dus mocht deze industrie en techniek jou interesseren, dan ben je bij ons zeker op jouw plek.

Via leerwerkplekken, stages of werkervaringsplaatsen leren we jou alles over het produceren van trommels en rollen. Kom gewoon eens kijken!

Spreekt dit jou aan en wil je werken bij Tempo Trommels & Rollen? Check dan https://www.werkenbijruprobeheer.nl/vacatures voor al onze vacatures

Op afspraak:

Woensdag t/m vrijdag –> 13.00 – 16.00 uur

Zaterdag –> 10.00 – 14.00 uur

OudeschildTexel CateringEen leuke baan met veel afwisseling, op bruiloften staan, in foodtrucks op evenementen, alsmede keukenwerkzaamheden indien je dit leuk vindt.14:00-15:00 uur
SchagenConcept Facilities BVInloop voor beveiligingsadvies of inloop als het gaat om het werken in de beveiligingsbranche, een kijkje in de wereld die beveiliging heet.Wij hebben diverse momenten waarop je ons bedrijf kunt leren kennen:

Donderdag 24 maart van 10.00 tot 11.30 uur en 14.00 tot 16.00 uur

Vrijdag 25 maart van 10.00 uur tot 11.30 en 14.00 tot 16.00 uur

Natuurlijk openen wij bij genoeg belangstelling nog een dag extra onze deuren!

SchagenDansschool Sizzling SalsaVoor degenen die een dansachtergrond hebben (al dan niet geschoold) een mogelijke stageplek om mee te lopen bij danslessen en getraind te worden tot lesassistent of meer.Op afspraak tijdens lessen. In Schagen:

Maandagavond en zaterdagmiddag: Bovenstudio Danscentrum Chantal, Zijperweg 4b.

Donderdag: Kegelzaal, Spartahal, Zuiderweg.

SchagenGevelconcept Prefab B.V.Gevelconcept Prefab heeft vaste banen, leer/werkplekken en stages te bieden en stelt zich uiteraard ook open voor nieuwsgierigen die wel eens een kijkje achter de schermen willen.Rondleiding op 25 maart van 12.00 tot 13.00 uur.
SchagenHerenbosBanen, opleidingen, werkervaringsplaatsen en stageplaatsen.Inloop voor kennismakingsgespreken de maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur.

Op dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur kan er een grootgroenbedrijf worden bezocht in de omgeving van Schagen. Hier krijgen de deelnemers een rondleiding over het terrein en maken ze kennis met alle mogelijkheden binnen het groenvak.

Daarnaast is het mogelijk om op woensdag en vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur één van onze andere belangrijke opdrachtgevers te bezoeken. Hierover volgt later meer informatie.

SchagenPand RaakEen supertoffe plek in het hart van de stad Schagen. Hier kun je kennis maken met heel veel verschillende soorten ondernemers én met een bedrijfsverzamelgebouw. Hoe werkt dit nu eigenlijk in de praktijk?Woensdag 23 maart van 10.30 – 12.00 uur

Donderdag 24 maart van 14.00 – 15.30 uur

SchagenPrommenz & Smit GroenadviesOnder het genot van een drankje en een hapje vertellen wij graag meer over ons bedrijf en hoe wij te werk gaan. Je krijgt een rondleiding door ons pand aan de Harmenkaag, een informatieve presentatie met wat wij allemaal doen binnen het bedrijf en je kan een gesprek aangaan met een ervaringsdeskundige. Aan het einde van de middag sluiten we de dag af met een vrijmibo.

Binnen de organisatie staan ook nog genoeg vacatures open. Heb jij interesse in werken bij een mensgerichte organisatie? Kom dan gerust kijken of Prommenz en Smit Groenadvies wat voor jou kunnen betekenen.

25 maart ? 13.00-17:00

Tijden van de presentaties:

13:30 uur

14:30 uur

15:30 uur

Laat in de opmerkingen weten welke presentatie je wilt bijwonen!

SchagenStichting Kinderopvang Regio SchagenWoensdag 23 maart vanaf 14:00 uur openen wij de deuren van SKRS om je een kijkje achter de schermen te geven bij onze organisatie. We geven je een korte impressie over de kinderopvang en de verschillende opvangvormen die wij ouders bieden, denk hierbij aan het kinderdagverblijf 0-4 jaar, de peuteropvang 2-4 jaar en de buitenschoolse opvang 4-12 jaar. Je gaat in gesprek met een van onze regiomanagers of onze pedagogisch coach, we laten je onze bedrijfsvideo?s zien en geven je een rondleiding bij het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Op deze manier kunnen jullie proeven van de sfeer van onze opvang en ons vragen stellen over het vak pedagogisch medewerker. Wij kijken ernaar uit jullie te ontmoeten!

We bieden deze middag het volgende aan:

? Korte kennismaking met de kinderopvang

? Video?s kdv, pto en bso

? Rondleiding kinderdagverblijf & bso locatie Nes

? Informatie over de BBL-opleiding

Je ontvangt na je bezoek diverse SKRS-goodies.

Je kan je inschrijven voor verschillende tijdsblokken op woensdag 23 maart:

14:00 ? 14:30 (max 4 personen)

14:30 ? 15:00 (max 4 personen)

15:00 ? 15:30 (max 4 personen)

15:30 ? 16:00 (max 4 personen)

16:00 ? 16:30 (max 4 personen)

We verwelkomen je graag op onze locatie Nes:

Kinderdagverblijf ?t Hoepeltje en bso Nes

Nes 8A

1741 NH Schagen

SchagenVeko Lightsystems International B.V.Werken bij Veko betekent: werken in een organisatie met korte lijnen, waar onderlinge betrokkenheid en wederzijds respect voorop staan. Tegelijkertijd is Veko een organisatie die snel aan het groeien is, ook internationaal. Dat vraagt veel van ieders inzet en creativiteit. Samen met collega?s zoeken onze medewerkers in energieke, jonge teams actief en buiten de gebaande paden naar efficiëntie en klantgerichte oplossingen.

Neem een kijkje in onze fabriek. We leiden u graag rond en laten u zien hoe onze lichtlijnen worden geproduceerd.

Woensdag 23 maart, aanvang 14:00.

Zaterdag 26 maart, aanvang 10:00

Sint MaartensvlotbrgDuincamping De LepelaarStageplaatsen en betaald werkbon de schoonmaak en horeca21-3 hele dag

23-3 ochtend

24-3 hele dag

25-3 ochtend

’t ZandDerako International BVDerako is een organisatie waar ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Er wordt rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren en we denken vooral in mogelijkheden en ‘samen’.

Mensen die gemotiveerd zijn en initiatief tonen om iets te willen bereiken krijgen binnen de organisatie veel kansen, ieder op zijn/haar/hun eigen niveau.

U bent van harte welkom om ons bedrijf te bezoeken op vrijdag 25 maart vanaf 13.00 uur.

Om 15.30 uur zullen wij de open dag afsluiten.

’t ZandEMT – Manufacturer of Blending, Bagging and Transport equipmentEen leuke en gezellige werk en/of stage plek waarbij je kan samenwerken aan mooie grote internationale projecten. Er zijn op dit moment 5 vacatures beschikbaar voor diverse werkzaamheden in ons bedrijf.

Informatie over EMT, wat een metaal productie bedrijf is, waar, lassen, lasersnijden, plaatbewerking, 3D engineering, data gestuurd geautomatiseerd, werktuigbouwkundige machine bouw uitgevoerd wordt. Met aantal medewerkers ca.50 personen.

Wij openen onze deuren van maandag 21 tot en met vrijdag 25 maart van 13.00 tot 16.00 uur, en op zaterdag 26 maart van 10.00 tot 12.00 uur. Geef je voorkeursdag en -tijd op bij je aanmelding.

Ben je niet in de gelegenheid om tussen 21 en 26 maart langs te komen? Maar ben je wel geïnteresseerd in ons bedrijf? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een andere datum.

TuitjenhornCapfun de BongerdOnder het genot van een glaasje Bongerd appelsap vertellen wij graag meer over ons park en  geven een rondleiding. Ook is het mogelijk om een korte kennismaking in te plannen voor iemand die graag bij ons wil komen werken.Maandag 21 maart om 11.00 uur, vrijdag 25 maart om 14.00 uur en zaterdag 26 maart om 11.00 uur.
TuitjenhornFB Hout ? Wood FlooringBenieuwd naar onze manier van werken en de producten die wij maken? Kom dan gezellig bij ons langs. Maak kennis met ons familiebedrijf en ontmoet onze medewerkers.

Tijdens de opendag vertellen wij jouw graag over FB Hout, je krijgt een rondleiding en een workshop. Omdat wij altijd op zoek zijn naar gepassioneerde en getalenteerde collega?s, is er ook ruimte voor een korte speeddate aan het eind of op de opendag van zaterdag 26 maart. Check onze vacatures alvast op fbhout.com. Zie jij je toekomstige functie binnen onze organisatie dan kan je dit gelijk aangeven.

Maandag 21 maart van 10.00 ? 12.00 uur

Dinsdag 22 maart van 10.00 ? 12.00 uur of van 14.00 ? 16.00 uur

Donderdag 24 maart van 10.00 ? 12.00 uur of van 14.00 ? 16.00 uur

Vrijdag 25 maart van 10.00 ? 12.00 uur

Of op zaterdag 26 maart 2022 van 09.30 tot 16.30 uur. Deze dag kan je binnenlopen en een van onze collega?s vragen voor een rondleiding.

We zien je graag in de week van 21 t-m 26 maart. Wij maken verschillende groepjes zodat we iedereen genoeg aandacht kunnen geven. Graag ontvangen we jouw voorkeur qua tijd, ook voor de zaterdag. We hebben er zin in jou te ontmoeten. Wil je nu alvast meer informatie, dan kun je nu al bellen of appen naar 06-25144515 of mailen naar l.beemster@fbhout.com

WarmenhuizenK_Dekker b.v.Bouwen is onze tweede natuur, aanpakken zit in ons DNA. Dat zie je terug in onze projecten ? we noemen onszelf niet voor niets veelzijdige bouwers. We combineren innovatie en vakmanschap en verbinden een no-nonsense werkmentaliteit met een flinke dosis creativiteit. Dat leidt tot prachtige resultaten waar we simpelweg trots op zijn.Op vrijdag 25 maart ben je vanaf 13:00 uur van harte welkom op onze hoofdvestiging, Oudevaart 91 te Warmenhuizen.
WieringerwerfInterflow B.V.Maak kennis met Interflow! Bekijk ons mooie bedrijf, de productiehal, assemblage en showroom. Wij hebben meerdere vacatures, kijk op https://www.interflow.nl/nl/vacatures. Wil je na de rondleiding meer weten over een specifieke vacature of jouw mogelijkheden bij Interflow? Dat kan, onze collega?s staan voor je klaar. We maken graag kennis met jou. Neem jij jouw cv mee?Vrijdag 25 maart 15:00-19:00 uur

Zaterdag 26 maart 10:00-15:00 uur

WieringerwerfTrans4mateJe krijgt tips over het maken van selfies en het gebruik van je smartphone als camera.

Maak kennis met het werk van een trouwambtenaar.

Tussen 11.00 en 16.00 uur.
WieringerwerfVerpakgigant.nlMaak kennis met ons bedrijf Verpakgigant! Als u hier komt kijken bieden wij u een mooie rondleiding door het magazijn. Ook zult u het kantoor vinden in dit gebouw, waar u misschien binnenkort werkzaam kunt zijn. Ook na de rondleiding zullen wij voor u wat lekkers klaar hebben liggen en wat te drinken klaar hebben gezet.

Wilt u na de rondleiding meer weten over een bepaalde functie of heeft u andere vragen kunt u altijd bij ons terecht via de contactgegevens die onderaan dit bericht staan.

Bij ons bedrijf vind je plezier en passie voor je werk. Wij als bedrijf steken namelijk veel energie in dat jij je thuis voelt in het bedrijf en ook hebben wij als bedrijf veel genot in onze werkzaamheden. Wij als bedrijf vinden het belangrijk dat ook jij het naar je zin hebt binnen het bedrijf en dit kunnen wij voor jou bieden. Binnen een bedrijf is het belangrijk dat de werksfeer goed is, maar ook is het belangrijk dat het werk zo goed mogelijk wordt uitgevoerd en dat dit werk gemotiveerd wordt gemaakt.

Maandag, 21 maart tot en met vrijdag 25 maart.

Vanaf 12 uur in de middag bent u van harte welkom om bij ons een rondleiding te volgen en daarna staat er voor u wat lekkers en wat drinken klaar. Rond 5 uur in de middag sluiten wij af. Tussen die tijden bent u van harte welkom. Tijdens de rondleiding kunt u ons alles vragen waar u meer over wilt weten!

WinkelMoll Gestuurd Boren B.V.Wij zijn op zoek naar enthousiaste toppers in de dynamische wereld van gestuurd boren.

Wij bieden een veelzijdige, stoere job in de buitenlucht met veel uitdaging. Geen dag is hetzelfde.

De werkzaamheden bestaan uit het assisteren van de boormeester bij de uitvoering van horizontaal gestuurde boringen. Jouw taken kunnen daarbij uiteenlopen van het bedienen van boor- en graafmachines tot het verzorgen van de boorbuizen, plaatsbepaling, materiaal vervoeren, trekkoorden aanbrengen en boorvloeistof mengen. Vanuit onze vestiging in Winkel werken we dagelijks aan het voorbereiden en uitvoeren van onze projecten. Je hebt alle ruimte om je maximaal te ontwikkelen. Jong leert hier van oud, zoals het hoort in een echte familie.

Heb jij geen ervaring, maar ben je wel leergierig en wil je het vak graag leren? Ook dan ben je van harte welkom!

Wij zijn aanwezig op locatie Winkel van 7:00 tot 16:00

Westfriesland Regio

PlaatsBedrijfsnaamAanbodPresentatie
DE GOORNBSB Hoorn BV – Koster Industrial Textiles BVEen ambitieuze en plezierige werkomgeving  waar we gezamenlijk in goede gezondheid bouwen aan mooie producten en diensten.Wij openen onze deuren voor een kennismaking en rondleiding van maandag tot en met vrijdag van 15:15 tot ca. 16:15 uur, op zaterdag 26 maart van 10:00 tot ca. 11:00 uur.

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet!

EnkhuizenBayer Crop ScienceWe bieden een inkijkje in onze vestiging in Enkhuizen. Op deze locatie worden zaden, die overal ter wereld geproduceerd zijn, ontvangen, geschoond, gesorteerd, opgewaardeerd, behandeld en verstuurd naar onze klanten. Het focusgebied is EMEA (Europa Midden-Oosten en en Africa), maar ook andere delen van de wereld worden vanuit Enkhuizen beleverd.

Vacatures kunt u vinden via deze link: https://career.bayer.com/en/career

Iedere middag van deze open bedrijvenweek. Geef aan welke middag voor u geschikt is en wij laten u weten waar en wanneer u langs kunt komen!
EnkhuizenEnkhuizensloep BVWij zoeken (leerling) monteur, (leerling) scheepstimmerman/ meubelmaker, (leerling) teakdekkerDagelijks van 08:00 tot 17:00 uur
EnkhuizenHotel Snouck van LoosenKom binnen om ons nieuwe bedrijf te bewonderen, voor een fijne stage- of werkplek.

Onze afdelingen bestaan uit receptie, restaurant, wijnbar, housekeeping.

We zijn een leerwerkbedrijf, dus heten leerlingen en/of docenten op zoek voor stageplekken van harte welkom.

Donderdag 24 maart 13:00-17:00 uur: Vrije inloop

Zaterdag 26 maart 09:00-17:00 uur: Vrije inloop

EnkhuizenPROZEE techno-service BVWij hebben een heel aantal vacatures openstaan en willen aan de omgeving laten zien wat wij als bedrijven doen.Tussen 13.00 en 16.30 uur
EnkhuizenRENOLIT Nederland B.V.Een kijkje binnen ons bedrijf! We verzorgen een rondleiding en er is een kans om speeddates te doen met onze enthousiaste collega’s. Daarbij kan je kennis maken met onze LEAN werkwijze.

Je ziet de aanbouw van de nieuwe cleanroom, de fabriek, onze technische werkplaats en je kunt de operationele cleanrooms inkijken!

Zaterdag 26 maart tussen 10:00 – 15:00 uur.
EnkhuizenSeed Processing Holland B.V.Kom sfeer proeven. Wij geven jullie graag een rondleiding door ons mooie bedrijf. Loop met ons mee door het hele proces. Van Sales naar werkvoorbereiding en planning, daarna worden de tekeningen vervaardigt door ons Engineeringsteam en kunnen onze monteurs aan de slag om de machines en projecten te assembleren. We nemen je mee door onze experience centre waar een aantal van onze machines staan opgesteld en de werking van de machines met eigen ogen kan aanschouwen.21-03: 13:00 – 15:00 uur

22-03: 13:00 – 15:00 uur

24-03: 15:00 – 17:00 uur

Heb je belangstelling en staat er geen geschikte datum en tijdstip voor je tussen? Stuur dan een mailtje naar personeelszaken@seedprocessing.nl dan maken we een persoonlijke afspraak.

EnkhuizenSoci-Com Enkhuizen BVEen inkijkje bij een sociaal bedrijf, waar de mens centraal staat.In overleg.
HemMetaal Maatwerk GrootWij maken en leveren maatwerk in metaal. Zoals trappen, kozijnen, hekwerken, machinebouw, meubels etc.Dinsdagavond 22 maart van 19.00-21.00 uur

Woensdagavond 23 maart van 19.00-21.00 uur

HemVreeker BV
HoornHabbekè ShipyardEen modern bedrijf met een gezellige sfeer waar we mooie dingen maken waar we trots op kunnen zijn.

Wij zoeken momenteel cascobouwers, aluminiumlassers en samenstellers

Wij openen vrijdagmorgen 25 maart onze deuren voor bezoekers, je bent van harte welkom!
HoornHelden van StaalHelden van Staal is een bedrijf met een open cultuur zonder muren waar iedereen gevraagd of ongevraagd verantwoordelijkheid neemt. We zeggen wat we vinden en doen wat we zeggen. We werken hard en lachen hard, iedere dag. Als je in de maakindustrie wilt groeien ben je bij ons aan het goede adres. Voor ons vacatureaanbod zie ook:

https://heldenvanstaal.nl/werken-bij-helden-van-staal/

Je bent van harte welkom op donderdag 24 maart voor een presentatie en rondleiding.

Hierbij kan je kiezen uit twee tijdstippen: 10.30 uur of 13.30 uur.

Graag horen we wanneer je langs wilt komen! Mocht het op 24 maart toch niet lukken, stuur dan een bericht naar Tanja van der Hulst via tanja@heldenvanstaal.nl. We maken dan graag een afspraak voor een ander moment.

HoornHélène de Bruijn FotografieBedrijfspresentatie in de studio en gallery.Woensdag 23 maart.
HoornHolland Lift Int. b.v.Holland Lift is een prettige, platte organisatie waar het enige niveauverschil tussen de collega?s veroorzaakt wordt door de afbouwfase van onze schaarhoogwerkers. Of je nu op kantoor zit of de hoogwerkers bouwt: iedereen is even waardevol voor ons bedrijf. Daarom passen we goed op je. We zorgen voor ergonomische werkplekken, een veilige werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden. Zodat het onze mensen aan niets ontbreekt om het beste uit zichzelf te halen (en in onze schaarhoogwerkers te stoppen).Alle dagen tussen 9:00 uur en 16:00 uur.
HoornHydro West bvEen leuk job met veel afwisseling en diversiteit en een goed salaris met uitstekende secundaire voorwaarden.vanaf 9.00 uur tot 16.00
HoornInvaro Agri & Horti Technology GroupHeb je altijd al bij ons een kijkje achter de schermen willen nemen? Dan is dit je kans! We bieden werkzoekenden, scholieren en geïnteresseerden de mogelijkheid om onze processen van dichtbij mee te maken. Door middel van een presentatie en een rondleiding langs onze afdelingen Productie, Service, Engineering en Software & Automation laten we je graag zien wat Invaro te bieden heeft.

Invaro groeit! Momenteel hebben we een aantal mooie vacatures en stageplekken beschikbaar. Wie weet zit jouw ideale rol ertussen?

Op woensdag 23 maart en vrijdag 25 maart openen we onze deuren voor een presentatie en rondleiding. Het programma start om 14:00 uur. Inloop is vanaf 13:45 uur. Zien we je dan?
HoornJan Reek natuursteenU mag achter de schermen kijken naar ons productieproces van natuursteenbewerking, van een blok natuursteen naar een eindproduct.Dinsdagmiddag 22 maart van 12.00 – 15.00 uur.
HoornNoppes HoornEen kijkje achter de schermen van een circulaire winkelvan 10.00 tot 16.00
HoornSCIO Groep voor opvang en onderwijsOnze medewerkers zijn werkzaam op een kinderdagverblijf, in een peutergroep, op een BSO locatie of een kindcentrum. Binnen onze kindcentra bieden wij opvang en onderwijs in nauwe samenhang met elkaar. Het is ons streven de scheidslijn tussen opvang en onderwijs te laten vervagen.

Iedere locatie heeft een eigen karakter en verschilt in omvang. Dat maakt dat er heel veel mogelijkheden zijn om aan te sluiten bij jouw wensen en kwaliteiten.

Ben je op zoek naar een leuke baan binnen de opvang of onderwijs, kom gerust langs op één van onderstaande locaties. Pedagogisch medewerkers en leerkrachten vertellen je graag over hun werkgebied en werken bij SCIO Groep.

Volg je een opleiding die aansluit bij kinderopvang of onderwijs en ben je op zoek naar een stageplaats? Overweeg je een opleiding te starten of heb je interesse in omscholing? Kom langs voor een korte presentatie van één van onze praktijkopleiders.

Locatie:          BSO de Krekel (Buitenroede 10/ 1633 GZ Avenhorn)

Datum:           Vrijdag 25 maart 2022

Tijd:               15:00 ? 17:00 uur

Extra:             16:15 ? 16:45 ? Presentatie m.b.t. stage en leer-werkplekken binnen de kinderopvang

Locatie:          KDV Pinokkio (De Fuik 1/ 1633 HM Avenhorn)

Datum:           Zaterdag 26 maart 2022

Tijd:               10:00 ? 12:00 uur

Locatie:     IKC Wereldwijzer (Nachtegaal 144/ 1628 DJ Hoorn)

Datum:      Donderdag 24 maart 2022

Tijd:           15:00 ? 17:00 uur

Extra:        16:15 ? 16:45 ? Presentatie m.b.t. stages, zij-instroom of andere mogelijkheden om binnen het onderwijs te werken.

Graag bij het aanmelden duidelijk aangeven welke locatie je wilt bezoeken, zien we je daar!

HoornTrainingscentrum CrescendoCertificaten halenTussen 7 en 17
HoornVrijwilligerspunt WestfrieslandOp zaterdag 26 maart organiseert Vrijwilligerspunt Westfriesland een Vrijwilligersmarkt van 10.00 – 14.00 uur. U kunt kennismaken met tientallen maatschappelijke organisaties uit West-Friesland. Maar ook inspiratie en informatie opdoen over vrijwilligerswerk.

De Vrijwilligersmarkt vindt plaats in Sportcentrum Hoorn, Holenweg 14a in Hoorn. Toegang is gratis!

Benieuwd naar hoe de vrijwilligersmarkt in 2021 was? Kijk op www.vrijwilligerspunt.com/vrijwilligersmarkt.

Op zaterdag 26 maart van 10.00 – 14.00 uur in Sportcentrum Hoorn, Holenweg 14a in Hoorn.
HoornWebenableZoek jij een uitdaging op een fijne plek in de binnenstad van Hoorn waar aandacht is voor professionele én persoonlijke ontwikkeling? Bij Webenable zijn we regelmatig op zoek naar PHP-developers, C#-developers en ondersteuners.

Bij Webenable schenken we veel aandacht aan een sterke interne cultuur. We lunchen samen, er is een wekelijkse borrel en een jaarlijks terugkerende Hackathon; om maar een paar voorbeelden te noemen. Ook stimuleren we een hoge mate van autonomie en zelfsturing. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich goed voelen en dat zij in een warme omgeving vol ideeën en humor, de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Daar investeren wij graag in!

Op vrijdag 25 maart openen we vanaf 13:00 uur onze deuren. We presenteren ons werk en demonstreren een aantal gave projecten. De gameroom is de hele middag open en vanaf 16:00  uur ook onze bar. Je bent van harte welkom om kennis te maken met ons dynamische bedrijf en ons bevlogen team!  Je kunt je hieronder aanmelden:
HoornWerkSaam WestfrieslandWij geven werkzoekenden, werkgevers en andere geïnteresseerden een kijkje in onze organisatie.Woensdag 23 maart van 9.30 – 15.30 uur.
MedemblikCompri AluminiumWij zijn een echt Westfries bedrijf met een geweldig team van mensen. Wij bieden leuke, schone, mooie en goed georganiseerde werkplekken met banen waarin je kunt groeien. Ervaring is absoluut geen vereiste. Met passie en een nuchtere instellingen kun je ver komen binnen ons bedrijf.Vrijdag 25 maart 2022

Van 9:00 tot 16:00 uur

MedemblikContest GroupBen jij ook iemand die zijn hobby wil combineren met zijn werk? Binnen de Contest Group liggen volop kansen voor mensen als jij die graag werken binnen de jachtbouw!

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures waar wij jou graag meer over vertellen:

– Manager Engineering

– Afdelingshoofd Techniek

– Meewerkend voorman Techniek

– (aankomend) Composiet jachtbouwer

– Monteur jachtbouw

– Jacht interieurbouwer

– Servicemonteur jachtbouw

Je krijgt bij ons een korte presentatie, een rondleiding op de werf en daarna voldoende ruimte om kennis te maken en vragen te stellen aan onze collega\’s. Wie weet tot binnenkort!

 25/03 tussen 09:00 en 12:00
MedemblikFishFlow InnovationsEen kijkje in de assemblagehal van ons bedrijf in Medemblik.Woensdag 23 maart 2022 van 13:30 ? 15:30 uur. Kom lekker binnenlopen voor een kop koffie of thee!
MEDEMBLIKLodge 61/Buitenplaats MedemblikJullie krijgen hier een unieke tijd/rondleiding waar je veel kunt leren over en van de natuur hier direct om ons heen; en ook zeker van elkaar. Een ervaring voor je leven waar je je hele leven op terug kunt kijken. Een ‘wereldreis’ door alle mooie dingen die Moeder Aarde te bieden heeft en dan gewoon hier in West-Friesland. Samen met mijn team bied ik jullie de kennis en vaardigheden die ik in mijn leven overal ter wereld heb mogen opdoen, zodat ik daar nu dankbaar gebruik van kan maken om Moeder Aarde een beetje te helen en de gasten tijdens hun verblijf hier kan laten meegenieten van al het moois dat we mogen bieden.Je bent van maandag t/m vrijdag van harte welkom voor een rondleiding tussen 14.00-15.30 uur.

Interesse in een stageplek of vrijwilligersfunctie? Meld dit dan bij de opmerkingen zodat wij weten dat je hier meer informatie over wilt hebben!

MedemblikLubaOverwegend vaste banen waarbij je na jouw eerste contract via Luba in dienst komt van het bedrijf of direct in dienst gaat.

Daarbij kun je ook kiezen voor een omscholingstraject. Denk bijvoorbeeld als zij-instromer aan een nieuwe carrière in de procesindustrie of techniek.

Wij nemen onze opdrachten voor nieuwe collega\’s enkel aan wanneer de werkgever goed bekendstaat, hart heeft voor zijn medewerkers en goede arbeidsvoorwaarden kan bieden.

Wanneer je graag aan de slag wil bij zo een goede werkgever in de maakindustrie of logistiek, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Maandag tot en met vrijdag van 8.30-17.30 uur staan de deuren voor een ieder open.

Gewoon benieuwd wie wij zijn? Toe aan een andere baan? Of interesse om zelf het vak van arbeidsintermediair uit te gaan oefenen? Voel je meer dan welkom!

MedemblikStamhuis Prefab- en InterieurfabriekWij bieden voor ieder een passende werkplek, van beginnend meubelmaker tot specialist interieurbouw. Als specialist werk je aan maatwerk projecten en interieurs van diverse opdrachtgevers.

Kom ook kijken in onze machinale, die wij het afgelopen jaar flink hebben uitgebreid doormiddel van een nieuwe opdeelzaag met automatisch platenmagazijn en een tweede CNC machine.

Donderdag 24-3-22 van 13.00 tot 17.00

Vrijdag 25-3-22 van 13.00 tot 17.00

Zaterdag 26-3-22 van 10.00 tot 16.00

Programma donderdag 24-3-2022 en vrijdag 25-3-2022 van 13.00 tot 17.00 uur

Op deze middagen bieden wij een kijkje in onze werkplaats, waarbij onze productie gewoon draaiende is. Alle machines zijn aan het produceren, waaronder onze nieuwe opdeelzaag met automatisch platenmagazijn.

Op vrijdag zal leverancier Makita er ook zijn en het een en ander demonstreren.

Programma zaterdag 26-3-2022 van 10.00 tot 17.00 uur

Naast dat er productie wordt gedraaid om mooie interieurs en meubels te maken, zal er voor kinderen ook veel vertier zijn. Kinderen kunnen de hele dag springen op het springkussen en bij onze CNC machine een vogelhuisje laten frezen met hun eigen naam.

Onze leveranciers en partners zullen deze dag ook niet ontbreken en staan u graag te woord.

Alle dagen bieden wij ook een lekkere versnapering en wat te drinken aan.

ObdamAnton Bouw & Betontechniek B.V.Mooie functies
OBDAMStalen Deuren Meesters bvInzicht vanaf het verkoopproces tot de productie. Het tekenen, produceren en voormontage kan worden bekeken.

Doordat wij werken met een hoge afwerkgraad zijn wij geen doorsnee metaalbedrijf.

van 15.00 tot 17.00
OosterleekSeedCare BVEen kijkje achter het glas – welke normaal niet toegankelijk is voor publiek. En wie weet vind je bij ons een nieuwe werkplek als bestuifster of gewasmedewerker.Woensdag 23 maart tussen 13:00 en 16:00 uur.
Opmeer45 jaar Verwol Complete Interieur RealisatieZien hoe wij het kantoor van Google maken? Ontmoet, leer, kijk en drink een biertje bij Verwol!

Je krijgt een rondleiding in ons ?ideale kantoor?, komt in contact met Verwol medewerkers, ziet de fabriek en hebt alle ruimte om de vragen te stellen die je wilt. Wij zijn ook altijd op zoek naar nieuw talent. We hebben diverse openstaande vacatures, bieden stages en mogelijkheden voor een traineeship. Als je interesse hebt in 1 van deze mogelijkheden schroom dan niet om dit bespreekbaar te maken en je CV vast mee te nemen!

Inschrijven voor de Kom binnen bij bedrijven dag kan via www.werkenbijverwol.nl

We zien je graag op vrijdag 25 maart. Je kunt binnen lopen vanaf 13.30 uur, om 14.00 uur start het programma. Rond 16.00 uur sluiten wij af met drankje en een hapje.

We kijken uit naar je komst. Mocht je graag kennis willen maken maar komt vrijdag de 25e je niet uit? Stuur een berichtje aan Astrid en we ontvangen je graag op een ander moment! astrid.jonker@verwol.nl of bel naar 0226 363636.

OpmeerDeVi-GroupTer versterking van ons team zijn wij op zoek verschillende nieuwe collega\’s.

– Technisch support medewerker

– Technisch customer service medewerker

– CNC Frezer/Draaier

– Medewerker financiële administratie

– Assemblagemedewerkers

– Engineer

Geïnteresseerd in 1 van bovenstaande functies? We nodigen je graag uit voor een rondleiding en gesprek met onze managing director tijdens de \’Kom binnen bij bedrijven dagen\’.

Maandag 21 maart tussen 15.00 en 17.00 uur.
OpmeerGroot RMO TechniekGroot RMO Techniek is een familiebedrijf die in 1992 is opgericht uit Passie voor Techniek. Met een dynamisch team in drie verschillende vestigingen hebben we door de jaren heen meerdere specialismes eigen gemaakt.

De werkzaamheden die in onze werkplaats worden verricht vallen onder mechatronica- en koeltechniek. Naast onze vaste medewerkers bieden wij jaarlijks jonge/oude talenten de mogelijkheid om zich bij ons te ontwikkelen. Vaak in combinatie met Tetrix Techniekopleidingen en andere erkende opleidingen.

Ma. t/m Do   15:00 – 18:00uur

Vrijdag         15:00 – 20:00uur

Zaterdag       10:00 – 13:00uur

OpmeerHet Keukenmagazijn / KeukenloodsIn het nieuwe pand van Het Keukenmagazijn/Keukenloods verwelkomen we jou! Ben je op zoek naar een baan als Chauffeur B of C, Keukenmonteur, Magazijnmedewerker, Verkoper Keukens/Keukenapparatuur, Orderverwerker of een andere baan? Of ben je gewoon benieuwd naar ons nieuwe pand? Wij loodsen je door ons pand en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden voor werk, leerbanen of stage.Op zaterdag 26 maart van half 9 tot half 1 openen wij onze (loods)deuren en verwelkomen we je graag op De Veken 246A in Opmeer.
OpmeerIntal. Aluminium systemsBenieuwd naar ons pand, onze manier van werken en de producten die wij maken? Kom dan gewoon lekker langs bij ons in Opmeer. Raak geïnspireerd door Intal, maak kennis met ons bedrijf en ontmoet onze Intalisten.

We maken een speciale Tour d?Intal voor jou. We vertellen heel kort over Intal, je krijgt een rondleiding en we doen een kleine workshop. Omdat wij altijd op zoek zijn naar nieuwe Intalenten, is er ook ruimte voor een korte speeddate. Check onze vacatures alvast op intal.nl. Heb jij interesse, laat het ons dan weten als je bij ons bent.

Dinsdag 22 maart van 10:00 – 16:00. Aanmelden kan t/m maandag 21 maart!

Groep 1 van 09.00 ? 10.30

Groep 2 van 11.00 ? 12.30

Groep 3 van 13.00 – 14:30

Groep 4 van 15.00 ? 16.30

We zien je graag op dinsdag 22 maart. Wij maken verschillende groepjes zodat we iedereen genoeg aandacht kunnen geven. Graag alvast een voorkeur aangeven qua tijd. We hebben er zin in jou te ontmoeten. Als je nu al denkt dat je graag bij ons wilt werken, dan kun je nu al bellen of appen naar 06-30 24 16 23 of mailen naar work@intal.nl.

OpmeerNoppes OpmeerNoppes Kringloopwinkels beperken de hoeveelheid afval door hergebruik te stimuleren, met balans tussen milieu, mens en maatschappij. Noppes is milieubewust, maatschappelijk betrokken én voordelig voor iedereen.10:00-16:00
OpmeerSchipper KozijnenBen je op zoek naar een (andere) baan en heb je altijd al willen weten hoe onze kozijnen gemaakt worden in de fabriek? Of wil je een kijkje nemen in ons nieuwe opleidingscentrum waar wij mensen zonder specifieke ervaring binnen onze branche opleiden? Dit is jouw kans! Graag ontvangen wij jou op woensdag 23 maart voor een korte introductie van onze organisatie en een rondleiding door het bedrijf.

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn binnen onze organisatie? Neem een kijkje op onze website www.schipperkozijnen.nl/over/vacatures

Misschien tot binnenkort!

We zien je graag op woensdag 23 maart in ons hoofdkantoor in Opmeer. De inloop is vanaf 09.45 uur, om 10.00 uur start het programma. Rond 12.00 uur sluiten we af.

Mocht je graag kennis willen maken en de sfeer willen proeven, maar komt woensdag 23 maart niet uit? Laat jouw gegevens achter via vacature@schipperkozijnen.nl en dan nemen wij contact met je op om een andere afspraak te maken.

OpmeerTop Sierhekwerken BVEen rondleiding door de fabriek en langs de tekenaars van Top Sierhekwerken. Je krijgt een beeld vanaf hoe het staal binnenkomt met wat er allemaal bij komt kijken tot het een prachtig eindproduct is.Werkdagen van 8-16.00 uur

Zaterdag 9-14.00 uur

SpanbroekHero BalancerEen kijkje in de keuken van het meest innovatie bedrijf van Noord-Holland. Kijk mee achter de schermen hoe cutting edge software de wereld van gebouwbeheer transformeert.U bent welkom op dinsdag 22-3 en woensdag 23-3 tussen 10:00 en 16:00.
VenhuizenHuisman B.V.Een bedrijf dat al meer dan 75 jaar actief is in de regio, in de grond, weg- en waterbouw en de agrarische sector.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen voor alle functies.

Wij kunnen bezoekers ontvangen op alle dagen van 7.00 t/m 17.00 uur.

Wij bieden ook de mogelijkheid om op andere dagen of tijden een afspraak te maken. Geef dit aan bij de opmerkingen bij de aanmelding.

WognumScholtens GroepKom binnen bij ons familiebedrijf en beleef hoe het is om bij de Scholtens Groep thuis te komen. Op donderdag 24 en vrijdag 25 maart hebben we een leuk programma voor jong, oud en voor werkzoekenden samengesteld. Je bent van harte welkom in Wognum of in Haarlem!

Donderdag 24 maart (op aanmelding)

Bouwplaatsbezoek De Meester, in Haarlem

Stap met alle collega’s van de Scholtens Groep in de tourbus mee naar de renovatie en nieuwbouw van de voormalige ambachtsschool. Neem alvast een kijkje op: www.demeestervanhaarlem.nl.

Geschikt voor: Geïnteresseerden in bouw en ontwikkeling, studenten en werkzoekenden.

Let op: Je bezoekt een bouwplaats. Deze locatie is daardoor minder toegankelijk.

Programma 24 maart:

13:30u Inloop Scholtens Hoofdkantoor Wognum (Geert Scholtenslaan 10)

14:00u Gezamenlijk vertrek met tourbus naar Haarlem

15:00-17:00u Programma De Meester in Haarlem, met rondleiding over de bouwplaats, een hapje en een drankje (aansluiten in Haarlem is ook mogelijk)

17:00-18:00u Terugreis met tourbus naar Wognum

Programma vrijdag 25 maart (op aanmelding):

Open inloop Hoofdkantoor de Scholtens Groep

14:00-17:00u

Geschikt voor: Geïnteresseerden, gezinnen, studenten en werkzoekenden

Meet&Greet Scholtens Bouw:

> Bezoek een bouwplaats in VR

> Bouw je eigen TOREN

Meet&Greet Scholtens Ontwikkeling

> Meedoen aan je eerste LEAN-vergadering

> Ontwerp je eigen woonwijk

Meet&Greet Vastgoed

> Tour door het Scholtens Gebouw aan de A7: Van koffietruck via Building Campus tot SkyLounge

Meld je aan voor donderdag 24 maart voor een bouwplaatsbezoek in Haarlem of een bezoek op het hoofdkantoor op vrijdag 25 maart in Wognum.
WOGNUMUrsem Modulaire BouwsystemenBelangstellenden zijn van harte welkom voor een bedrijfspresentatie en rondleiding.

Indien gewenst kunnen contactgegevens achtergelaten worden voor een eventueel vervolg.

Wij openen onze deuren voor bezoekers op vrijdag 25 maart 2022 van 11:00 uur – 12:00 uur en van 14:30 uur – 15:30 uur.
WognumWilgaerdenLeekerweideGroepHet sollicitatiecafé.

Ook bent u van harte welkom op onze Open dag op Zaterdag 19 maart van 12.30 tot 16.30 uur.

Wognum, Verlengde Kerkweg 1

Hoorn, Avondlicht, Geldelozeweg 66

Wij openen onze deuren op woensdag 23 maart van 10.00 tot 15.00 uur aan de Verlengde Kerkweg 1 in Wognum.

Ook bent u van harte welkom op onze Open dag op Zaterdag 19 maart van 12.30 uur tot 16.30 uur.

Wognum, Verlengde kerkweg 1

Hoorn, Avondlicht, Geldelozeweg 66

ZwaagAmbaFlex Spiral Conveyor SolutionsWij bieden u de mogelijkheid om kennis met ons te maken. Kom een kijkje nemen bij ons fantastische bedrijf. We groeien enorm snel en zijn op zoek naar veel nieuwe medewerkers. Ook voor stage/afstudeer plekken kunnen wij interessant voor je zijn. Dus ben je nieuwsgierig geworden? Geef je dan snel op!U bent welkom op zaterdag 26 maart tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

Wij werken met 4 slots van:

10.00 uur tot 11.00 uur

11.00 uur tot 12.00 uur

12.00 uur tot 13.00 uur

13.00 uur tot 14.00 uur

ZwaagBaanBereik? Kom langs op onze banenbeurs;

? Bespreek de nieuwste vacatures in jouw vakgebied;

? Loop de deur uit met een gloednieuw cv;

? Krijg je beste sollicitatietips;

? Wij beantwoorden graag al je vragen.

BaanBereik Zwaag

De Factorij 2D

1689 AL Zwaag

http://www.baanbereik.nl

BaanBereik Heerhugowaard

Handelsstraat 6

1704 AB Heerhugowaard

http://www.baanbereik.nl

Kom jij bij ons langs tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen? Meld je aan via onderstaand formulier of neem contact met ons op via: info@baanbereik.nl of bel 0229 745 010 dan plannen wij een afspraak met je in.
ZwaagBart Karel VerzekertStages voor Bank & Finance. Een adviseur voor de zakelijke en particuliere markt en ondersteuning op gebied van schade afhandeling en advies. Heel leuk en breed takenpakket in een leuk teamHele dag door maar bel even van te voren op 0229-218592
ZwaagLVS Trucks BV? Werken met de gave merken Volvo en Renault

? Een fijne werkplek en collega’s

? Mogelijkheid tot parttime werken

? Werken met moderne systemen en de beste testapparatuur

? Stageplekken en leerwerkplaatsen BBL (4 dagen werken en 1 dag leren)

? Baangarantie na afronden van je opleiding

? Wij betalen je studie en geven je uitstekende begeleiding

? Interne opleidings- en doorgroeimogelijkheden

? SBB erkend leerbedrijf

Zaterdag 26 maart

? Om 10.30 u starten we met een korte introductie over wie wij zijn onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers

? Aansluitend vind er een rondleiding plaats door het pand en de werkplaats. Hier is ook de kans om te spreken met monteurs die al langere tijd bij ons werken en leerlingen die momenteel hun stage bij ons lopen en te horen wat hun ervaringen zijn

? Rond 11.30 is het afgelopen en ga je naar huis met een leuke goody bag incl. sollicitatieformulier!

LVS trucks B.V.

De Factorij 51

1689 AK Zwaag

ZwaagRataplan HoornEr staat een rondleiding gepland voor woensdag 23 maart om 15:00 uur. Hierbij zullen wij u een kijkje voor- en achter de schermen geven van onze winkel in Hoorn.

Wij zullen alle facetten van de processen uitlichten, wat er allemaal komt kijken bij een RataPlan kringloopwinkel. Hierbij focussen we wat er allemaal gebeurt en wat onze doelstellingen zijn met betrekking tot sociaal ondernemen, recyclen en het creëren van arbeidsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

U bent welkom op woensdag 23 maart om 15:00 uur.
ZwaagWeber MachinebouwWe hebben twee vacatures openstaan:

We zijn op zoek naar een gereedschapsmaker:

https://www.webermachinebouw.nl/onderneming/werken-bij-weber/vacature-stempelmaker/

En naar een slijper/zager:

https://www.webermachinebouw.nl/onderneming/werken-bij-weber/vacature-slijper-zager/

Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO metaalbewerkingsbedrijf.

38 vrije dagen bij een werkweek van 40 uur.

Een omgeving met een ongelofelijke diversiteit aan technieken.

Een nuchtere en familiaire bedrijfscultuur.

De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen

Donderdagmiddag 24 maart
Zwaagdijk-OostNeptuneEen geweldige en afwisselende baan in het mooiste atelier van Nederland.

Er is geen dag hetzelfde net zoals er bij ons geen product hetzelfde is. We maken uitsluitend maatwerk.

We hebben drie verschillende afdelingen:

– Snijderij – op maat snijden en contouren van comfortschuimen

– Matras atelier – productie van matrassen en diverse bedlinnen op maat

– Stoffeer atelier – bekleden van diverse zitmeubels, plafond- en wandpanelen, stuurstoelen etc.

Voor iedere afdeling zijn geïnteresseerden van harte welkom en hopelijk kunnen we u enthousiasmeren om bij ons prachtige team van mensen aan te sluiten.

Tussen 9:00 uur en 16:00 uur

Alkmaar Regio

PlaatsBedrijfsnaamAanbodPresentatie
AkerslootHotel AkerslootWij zijn trots op ons mooie hotel en willen belangstellenden echt een kijkje in de keuken geven; net als een kijkje in de hotelsuites, kamers, zalen, zwembad en restaurant. Er zijn op de verschillende afdelingen openstaande vacatures die voornamelijk bestaan uit avond- en weekenddiensten. Voor degene die daar naar op zoek zijn hebben wij voldoende te bieden.U bent bij ons van harte welkom op donderdag 24 maart tussen 14.30 en 15.30 uur.
AlkmaarClusius CollegeWil je lesgeven aan het vmbo of mbo in een groene en kleurrijke omgeving? Ga aan de slag in één van onze acht kleinschalige vestigingen. Bij het Clusius College werk je altijd in een bijzondere, inspirerende omgeving. óók als je niet voor de klas staat en werkt in een ondersteunende functie.

Wij gaan voor een langdurige samenwerking met goed werkgeverschap. We proberen dan ook zoveel mogelijk rekening te houden met jouw persoonlijke wensen. Je krijgt ruimte en tijd om jezelf te ontwikkelen. Maar we hebben ook veel extra’s voor je geregeld. Van korting op je sportschool abonnement tot gratis online cursussen.

Wil jij graag aan de slag als (groen) docent maar heb je niet de juiste vooropleiding? Bij het Clusius College kan jij aan het werk terwijl je ook in opleiding bent, dat heet zij-instroom.

Je leest er meer over op onze website, net als alle vacatures. https://www.clusius.nl/organisatie/vacatures/de-voordelen-van-werken-bij-het-clusius-college/aanmelden-voor-kom-binnen-dagen

Wil je kennismaken op een van onze vestigingen? Dat kan! Op 21 t/m 25 maart.

*Geef duidelijk aan naar welke locatie de voorkeur uitgaat:*

Alkmaar

Amsterdam

Castricum

Grootebroek

Heerhugowaard

Hoorn

Purmerend

Schagen

*Al interesse in een functie? Geef dat aan bij je aanmelding, dan kunnen wij gerichter een afspraak maken.*

We bellen je zo snel mogelijk om een afspraak te plannen.

AlkmaarCoach4you.nuEen korte kennismaking waarbij het aanbod toegelicht wordt. De trainingsruimte bekijken.De open dagen zitten vol, maar u bent van harte welkom contact op te nemen om op een ander moment een keer langs te komen.
AlkmaarCreate BVVoor potentiële nieuwe medewerkers:

Bij ons werk je in een ontspannen werksfeer. Vanwege de ontwikkelingen wat betreft corona bieden wij ook de mogelijkheid om thuis te werken. Op kantoor hebben wij maatregelen getroffen om de anderhalve meter afstand te kunnen bewaren en met z’n allen veilig te kunnen werken.

Tijdens de lunch krijg je de mogelijkheid om met collega’s te pingpongen, gamen of gewoon gezellig samen te eten. Ook organiseren wij om de paar weken een Mystery Friday, waarin wij met het hele team een activiteit gaan doen. Niemand weet wat, maar een ding is zeker. Het wordt ontzettend leuk!

* Persoonlijk opleidingsbudget;

* Pensioenregeling;

* Kennismiddagen waarin kennisdeling centraal staat;

* Mogelijkheid om een training, cursus en/of opleiding te volgen;

* Ruimte om deel te nemen aan congressen en/of bijeenkomsten;

* Gezellige collega?s;

* Informele werksfeer.

Wij geven samen met Cyso twee rondleidingen op woensdag 23 maart:

Sessie 1: 12.30 – 14.00 u

Sessie 2: 14.30 – 16.00 u

AlkmaarCyso GroupMaak kennis met de diverse werkzaamheden en functies bij de Cyso Group. Tijdens Kom Binnen Bij Bedrijven laten we tijdens een korte rondleiding zien waar de diverse businessunits, Cyso, Fuga Cloud, SQR.NL en Kings of IT, zich dagelijks mee bezighouden. Er is ruimte voor het stellen van vragen.Wij geven samen met Create twee rondleidingen op woensdag 23 maart:

Sessie 1: 12.30 – 14.00 u

Sessie 2: 14.30 – 16.00 u

AlkmaarEmpowerYou LoopbaanorganisatieLoopbaan Perspectiefsessies (2 live groepsbijeenkomsten):

Leer de taal van de toekomst en ontdek wat voor jou de perfect match is qua werk. Wij bieden een middagsessie en een avondsessie. Geef je aan wanneer jij komt?

Strategiegesprek ? Next Level Loopbaan (coachgesprek):

Hoe maak je een sprong in jouw loopbaan? Ga met één van onze coaches in gesprek, live in de Alkmaarse Watertoren of via een zoomgesprek. Geef je op en onze Backoffice neemt contact op om een gesprek te plannen.

Voorproefje?

Ga naar: https://empoweryou.nl/coaching/loopbaanscan/

Ben je erbij op dinsdag 22 maart? Dan win je misschien wel één van de ?Boost je loopbaan? Surprisepakketten!

De Loopbaan Perspectiefsessies (live groepsbijeenkomsten) zijn op dinsdag 22 maart van 15.00 ? 17.30 uur en van 19.00 ? 21.30 uur. Geef bij je aanmelding aan naar welke tijd jouw voorkeur uitgaat.

Voor een Strategiegesprek kun je bij ons terecht van maandag 21 t/m vrijdag 25 maart. Na jouw aanmelding belt Joke Bergh/Backoffice jou voor het plannen van een afspraak.

AlkmaarFIT Administraties B.V.Wij bieden een inkijkje in ons nieuwe kantoor. Per 1 december zijn wij namelijk gestart met de onderneming. Ook willen wij graag ondernemers laten zien hoe wij het administratieve proces kunnen inregelen om zo geautomatiseerd mogelijk aan de slag te gaan.Bezoekers kunnen wij ontvangen van maandag 21 maart tot en met vrijdag 25 maart van 09.00 tot en met 17.00 uur. Vrijdag sluiten wij de dag af met een borrel.
AlkmaarGP Groot Brandstoffen en OliehandelSamen met de verschillende bedrijfsonderdelen van GP Groot wordt er één grote banenmarkt georganiseerd. Kandidaten kunnen zich inschrijven voor een speeddate of een rondleiding over de deponie. Kandidaten met een geldig C-rijbewijs kunnen onder begeleiding van een mentorchauffeur een testrit met één van de vrachtwagens maken.

Inschrijven kan via www.werkenbijgpgroot.nl/banenmarkt

Wij hebben verschillende vacatures. Van chauffeur tot tankstationmedewerker. En van accountmanager tot bakerymedewerker. Alle vacatures zijn terug te vinden op: www.werkenbijgpgroot.nl

Iedereen die geïnteresseerd is in ?werken bij GP Groot? is welkom op zaterdag 26 maart tussen 10.00 – 15.00 uur. Zie ook: https://www.werkenbijgpgroot.nl/banenmarkt/

We hanteren de RIVM regels.

AlkmaarGP Groot InfrarealisatieSamen met de verschillende bedrijfsonderdelen van GP Groot  wordt er één grote banenmarkt georganiseerd. Kandidaten kunnen zich inschrijven voor een speeddate of een rondleiding over de deponie. Kandidaten met een geldig C-rijbewijs kunnen onder begeleiding van een mentorchauffeur een testrit met één van de vrachtwagens maken.

Inschrijven kan via www.werkenbijgpgroot.nl/banenmarkt

Wij hebben verschillende vacatures. Van machinist tot projectleider infra. En van vakman GGW tot riool- en leidinginspecteur.

Alle vacatures zijn terug te vinden op: www.werkenbijgpgroot.nl

Iedereen die geïnteresseerd is in ?werken bij GP Groot? is welkom op zaterdag 26 maart tussen 10.00 – 15.00 uur. Zie ook: www.werkenbijgpgroot.nl/banenmarkt.

We hanteren de RIVM regels.

AlkmaarGP Groot InzamelingSamen met de verschillende bedrijfsonderdelen van GP Groot  wordt er één grote banenmarkt georganiseerd. Kandidaten kunnen zich inschrijven voor een speeddate of een rondleiding over de deponie. Kandidaten met een geldig C-rijbewijs kunnen onder begeleiding van een mentorchauffeur een testrit met één van de vrachtwagens maken.

Inschrijven kan via www.werkenbijgpgroot.nl/banenmarkt

Wij hebben verschillende vacatures. Van chauffeur tot accountmanager. En van backoffice-medewerker tot functioneel applicatiebeheerder. Alle vacatures zijn terug te vinden op: www.werkenbijgpgroot.nl

Iedereen die geïnteresseerd is in ?werken bij GP Groot? is welkom op zaterdag 26 maart tussen 10.00 – 15.00 uur. Zie ook: www.werkenbijgpgroot.nl/banenmarkt.

We hanteren de RIVM regels.

AlkmaarGP Groot RecyclingSamen met de verschillende bedrijfsonderdelen van GP Groot  wordt er één grote banenmarkt georganiseerd. Kandidaten kunnen zich inschrijven voor een speeddate of een rondleiding over de deponie. Kandidaten met een geldig C-rijbewijs kunnen onder begeleiding van een mentorchauffeur een testrit met één van de vrachtwagens maken.

Inschrijven kan via www.werkenbijgpgroot.nl/banenmarkt

Wij hebben verschillende vacatures. Kijk eens op: www.werkenbijgpgroot.nl

Iedereen die geïnteresseerd is in ?werken bij GP Groot? is welkom op zaterdag 26 maart tussen 10.00 – 15.00 uur. Zie ook: www.werkenbijgpgroot.nl/banenmarkt

We hanteren de RIVM regels.

AlkmaarHB AdviesbureauSamen met de verschillende bedrijfsonderdelen van GP Groot (HB Adviesbureau is een onderdeel van GP Groot)  wordt er één grote banenmarkt georganiseerd. Kandidaten kunnen zich inschrijven voor een speeddate of een rondleiding over de deponie.

Inschrijven kan via https://www.werkenbijgpgroot.nl/banenmarkt/

Wij hebben verschillende vacatures. Van milieukundig begeleider tot (junior) veldwerker. En van adviseur bodemonderzoek  tot werkvoorbereider civiel. Alle vacatures zijn terug te vinden op: www.werkenbijgpgroot.nl of www.hbadvies.nl/werken-bij-hb-advies

Zaterdag 26 maart van 10.00 – 15.00 uur
AlkmaarHet Customer Care CenterOp donderdag 24 maart organiseren wij voor u als bezoeker een leuke middag waar u meer te weten komt over Het Customer Care Center, de gezellige sfeer en de mensen die er werken.

U krijgt een rondleiding, medewerkers vertellen zelf over hoe het is om bij ons te werken en er staat uiteraard een hapje en een drankje voor u klaar.

Tot dan!

Donderdag 24 maart 15.00 uur – 17.00 uur
AlkmaarHoekstra Opleidingen BVOpleidingen van vrachtwagen- en heftruckchauffeur tot rijinstructeur aan toe. Kom kijken op maandag 21 maart en donderdag 24 maart.Op maandag 21 maart en donderdag 24 maart ben je tussen 9.00 en 16.00 uur van harte welkom om bij ons een kijkje te komen nemen!
AlkmaarHumanitas Noord-KennemerlandMaak kennis met Humanitas!

U bent van harte welkom op onze locatie voor een kop koffie/thee. U wordt door een vrijwilliger ontvangen die u vanuit eigen ervaring iets over Humanitas zal vertellen. Wie zijn wij? Wat doen wij? En welke mogelijkheden zijn er voor mensen om vrijwilligerswerk te doen of stage te lopen?

En natuurlijk is het niet \’des Humanitas\’ als u achter over leunt en luistert. Nee, het is de bedoeling om juist samen in gesprek te gaan. Wij verbinden ons met anderen. Contact is onze kracht.

Vrijdag 25 maart

1e bijeenkomst  van 11.00 tot 12.30 uur

2e bijeenkomst van 13.30 tot 15.00 uur

AlkmaarHVCOp woensdagochtend 23 maart en donderdagochtend 24 maart bieden wij belangstellenden en werkzoekenden een kennismaking en rondleiding in de afval en energie centrale van HVC, Jadestraat 1 in Alkmaar. Aansluitend zullen mensen van HR u met vraag en antwoord te woord staan. Wie zijn wij, wat doen wij en wat is er allemaal mogelijk. Let op: er is per ochtend plek voor 30 personen dus wees er snel bij!U bent op woensdag 23 maart en donderdag 24 maart van harte welkom vanaf 9:15 uur. 9:30 uur start de rondleiding en informatie wat ongeveer anderhalf uur in beslag neemt. Aansluitend volgt er een uur waarbij men in gesprek kan komen met de collega’s van HVC en eventueel cv’s en contactgegevens kan achterlaten.
AlkmaarKnuwer advocaten AlkmaarSamen met andere bedrijven in ons kantoorgebouw (o.a. RPA en Snelstart) geven wij aan groepen graag uitleg over wat er voor diverse bedrijvigheid is aan de Comeniusstraat 10 te Alkmaar.Woensdag 23 maart 2022 van 10:00 – 12:00.
AlkmaarLuzac AlkmaarLuzac biedt voortgezet onderwijs van brugklas tot en met diploma, op mavo-, havo- en vwo-niveau. Door onze kleinschalige scholen en persoonlijke aanpak stijgen leerlingen boven zichzelf uit. Kom gerust eens binnenkijken hoe wij dat doen, en wat we eventueel voor uw zoon of dochter kunnen betekenen.10:00 – 15:00
AlkmaarMaandag AlkmaarDe mensen van Maandag® geven frisse energie aan belangrijk werk. Werken in de publieke sector betekent werken in een sector die ertoe doet. We houden deze sector draaiende door snel in te spelen op veranderende omstandigheden en tijdelijke oplossingen te bieden. Dat doen wij samen met onze opdrachtgevers. Want iedere klas heeft een leerkracht of docent nodig, een ziekenhuis draait pas goed wanneer er voldoende zorgpersoneel is en gemeenten of overheden functioneren niet zonder goede professionals.

De oplossing die wij bieden is mensenwerk, en wordt ingevuld door onze professionals. Mensen die houden van hun werk, kennis van zaken hebben en geloven in werk dat ertoe doet. We bieden deze professionals flexibiliteit in hun werk, maar de stabiliteit van een vaste werkgever. Wij richten ons op de administratie en zorgen ervoor dat zij zich alleen hoeven te focussen op dat wat ze het best kunnen: hun vak. Hun ambitie is ons vertrekpunt, maar de regie ligt bij henzelf.

Programma:

Om de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen zo overzichtelijk mogelijk te maken en iedereen de ruimte en tijd te kunnen geven hebben wij onze domeinen verdeeld over verschillende dagen. Maandag® is werkzaam in de publieke sector en werkt met de domeinen zorg&welzijn, onderwijs en overheid. Wij zijn ook altijd op zoek naar geschikte professionals om ons interne team te komen versterken als bijvoorbeeld accountmanager of recruiter. Vind je het lastig te bepalen welk domein aansluit op jouw ambities? Kom dan op een dag waarvan jij denkt dat deze het meeste aansluit, er is zeker iemand aanwezig op de vestiging die je de juiste informatie kunt geven. We hopen je te zien op een van onderstaande dagen!

Maandag 21 maart 2022

ZORG & WELZIJN

10:00 uur ? 10:15 Korte uitleg/presentatie over detacheren en Maandag®

Binnenlopen kan tussen 10:00 uur en 12:00 uur en tussen 13:00 uur en 15:00 uur

Dinsdag 22 maart 202

ONDERWIJS

10:00 uur ? 10:15 Korte uitleg/presentatie over detacheren en Maandag®

Binnenlopen kan tussen 10:00 uur en 12:00 uur en tussen 13:00 uur en 15:00 uur

Woensdag 23 maart 2022

SOCIAAL DOMEIN OVERHEID

10:00 uur ? 10:15 Korte uitleg/presentatie over detacheren en Maandag®

Binnenlopen kan tussen 10:00 uur en 12:00 uur en tussen 13:00 uur en 15:00 uur

Donderdag 24 maart 2022

FYSIEK DOMEIN OVERHEID

10:00 uur ? 10:15 Korte uitleg/presentatie over detacheren en Maandag®

Binnenlopen kan tussen 10:00 uur en 12:00 uur en tussen 13:00 uur en 15:00 uur.

AlkmaarMcDonald’s AlkmaarBelangstellenden kunnen bij onze vestiging in Alkmaar aan de Robijnstraat binnen komen lopen tussen 14:00 uur en 16:00 uur.

Het programma bestaat uit:

? Een rondleiding

? Maak je eigen burger, meekijken mag natuurlijk ook.

? Je gemaakte burger opeten samen met een manager of crewtrainer

? Een kort vraaggesprekje over de motivatie om bij ons binnen te wandelen.

? Indien gewenst, achterlaten van gegevens.

De functies waar we naar op zoek zijn:

1. Medewerker Onderhoud/Schoonmaak. (Kan meehelpen in de productie maar is met name verantwoordelijk voor de kraakhelderheid en hygiëne van één of meerdere restaurants)

2. Beginnend Manager: iemand die bereid is om minimaal een jaar te investeren om alle facetten van ons bedrijf te leren kennen en langzaam in een leidinggevende rol te groeien.

3.     Horecamedewerker

Iedere dag tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen tussen 14.00 uur en 16.00 uur.
AlkmaarMezo SteelTijdens de open dag kunnen zowel volwassenen als kinderen vanaf groep 7 een kijkje komen nemen in ons groeiende bedrijf met ambitieuze plannen voor de toekomst.

Wij laten deze dag zien wat de mogelijkheden zijn en liggen er opdrachten klaar om te ontdekken of werken in de metaal iets voor jou is!

Bekijk en voel verschillende materialen, bestudeer AutoCAD tekeningen en ontdek het proces van A tot Z met als thema een prachtig Alkmaars grachtenpand.

———

Mezo Steel staat open voor toppers die inzet tonen, willen leren en samen met ons mee willen groeien. Of je nu wel of geen diploma hebt in de metaal, 1 dag beschikbaar bent of meerdere dagen. Wij gaan graag het gesprek aan.

Zaterdag 26 maart tussen 10.00 uur en 17.00 uur
AlkmaarOntwikkelingsbedrijf Noord-Holland NoordEen rondleiding en presentatie van ons bedrijf. Op dit moment hebben wij een drietal openstaande vacatures.Wij ontvangen u graag op woensdag 23 maart en vrijdag 25 maart tussen 10:00-12:00 uur.
AlkmaarPlymoventIn 2021 heeft Plymovent een podiumplek behaald (categorie grote bedrijven) in de Ondernemersverkiezing Noord-Holland. Wij kunnen met recht zeggen dat we een van de beste en leukste bedrijven van Noord-Holland zijn. Dat laten we natuurlijk graag aan jullie zien! Je krijgt een rondleiding door ons bedrijf; van ons kantoor tot warehouse en  productiehal, met als afsluiter een hapje en drankje in onze eigen kroeg.

We hebben diverse openstaande vacatures en maken ook graag vrijblijvend kennis met jou. Als je interesse hebt in een van deze openstaande vacatures, laat het ons dan weten en dan vertellen we jou er meteen meer over.

We zien je graag langskomen op woensdag 23 en donderdag 24 maart vanaf 13:30 uur tot 16:00 uur.

Wil je graag kennismaken maar komen deze dagen jou niet uit? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom! Als je een berichtje stuurt naar hr@plymovent.com of belt naar Denise op 0610037782 dan plannen we samen een persoonlijke afspraak in.

AlkmaarRAVOHoeveel techniek zit er in een veegmachine? Veel meer dan jij misschien denkt. Kom kijken en ervaar het zelf!

Werken bij RAVO betekent dat je deel uitmaakt van een dynamisch, internationaal familiebedrijf. We zetten volop in op innovatie en ontwikkelen, produceren en verkopen hoogwaardige en compacte mid-size veegmachines. Ben je student en zoek je een uitdagende stageplaats? Ben je net afgestudeerd en ambieer je een carrière vol groeimogelijkheden? Of zoek je als ervaren professional naar een baan met nieuwe kansen en perspectieven? Wij hebben carrière mogelijkheden in de techniek, engineering en andere functies op ons kantoor. Kom langs en ervaar het zelf!

Naast een rondleiding door onze fabriek kan je een rondje rijden in een van onze veegmachines.  Onze medewerkers staan voor je klaar en vertellen je graag hoe leuk het is om bij RAVO te werken.

We zien je graag op donderdag 24 maart tussen 13:00 en 17:00 uur (rondleidingen starten om 13:00 en 15:00 uur).

Mocht je onverhoopt die dag niet kunnen, neem dan graag contact op via jobs@ravo.fayat.com t.a.v. Teun van Wijngaarden om op een ander moment langs te komen voor een kop koffie/thee.

We kijken ernaar uit om je persoonlijk te ontmoeten!

AlkmaarRenses E-mobilityEen bezoek aan Renses E-Mobility laat jou ervaren hoe elektrisch autorijden eruit ziet en hoe je deze of andere vormen van mobiliteit (elektrische steps, scooters, fietsen) kan koppelen aan eigen gewekte energie uit jouw zonnepanelen. Ofwel, je krijgt een kijkje in de keuken hoe je jouw leven kan verduurzamen!

– Krijg een indruk hoe je je leven kan verduurzamen

– Kijk je ogen uit in de nieuwe brandstore van CirQulus

– Maak een testrit op bijvoorbeeld een elektrische fiets of step

– Kom alles te weten of duurzaamheid

Je kan langskomen op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur.
AlkmaarRestaurant de Eendracht AlkmaarOnze bedrijfsleider, Maurice de Jong, neemt je mee voor een rondleiding door ons prachtige pand.

Wij laten je graag ons mooie restaurant zien en je krijgt letterlijk een kijkje in de keuken. Daarbij vertellen wij je graag meer over restaurant De Eendracht in ’t IJkgebouw

Bezoekers zijn dagelijks welkom tussen 10 -12 uur en tussen 14- 17 uur.
AlkmaarRPAnhnAltijd al willen weten wat een advocaat dagelijks doet? Welke aspecten er bij een ICT bedrijf horen? Wat een Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid überhaupt is?

Samen met onze kantoorburen SnelStart en Knuwer Advocaten geven wij een interactieve presentatie over onze verschillende werkzaamheden in de mooie nieuwe kantine van SnelStart.

We willen scholieren (op alle niveaus) de kans bieden om verschillende beroepen te leren kennen, vragen te stellen en kijkje te geven bij regionale bedrijven.

Woensdag 23 maart van 10:00 – 12:00.
AlkmaarSnelStartSamen met andere bedrijven in ons kantoorgebouw (o.a. RPAnhn en Knuwer) geven wij aan groepen graag uitleg over wat er voor diverse bedrijvigheid is aan de Comeniusstraat 10 te Alkmaar.Woensdag 23 maart tussen 10.00 en 12.00 uur.
AlkmaarSortivaSamen met de verschillende bedrijfsonderdelen van GP Groot (Sortiva is 50% eigendom van GP Groot) wordt er één grote banenmarkt georganiseerd. Kandidaten kunnen zich inschrijven voor een speeddate of een rondleiding over de deponie. Kandidaten met een geldig C-rijbewijs kunnen onder begeleiding van een mentorchauffeur een testrit met één van de vrachtwagens maken.

Inschrijven kan via https://www.werkenbijgpgroot.nl/banenmarkt/

Wij hebben verschillende vacatures. Van chauffeur tot back-officemedewerker. En van Machinist tot accountmanager. Alle vacatures zijn terug te vinden op: https://www.werkenbijgpgroot.nl/

Zaterdag 26 maart, van 10.00 – 15.00 uur
AlkmaarStichting Wijkcentrum OverdieWerken in Wijkcentrum betekent deel uitmaken van een klein, hecht en gezellig team. Wij zien het als onze uitdaging om het onze bezoekers op alle mogelijke manieren naar de zin te maken.

We bieden een baan op oproepbasis of met vaste uren waarbij we zo veel mogelijk rekening houden met de wensen van de kandidaat

We bieden hierdoor een prettige, veilige en afwisselende baan waarbij het werk bestaat uit

* de bar bemensen met het o zo belangrijke praatje aan de bar

* koffie en thee in de zalen te verzorgen

* drankjes en hapjes in de zalen te serveren

* de ruimtes op te ruimen en klaar te zetten voor gebruik

* helpen met het bereiden van smakelijke lunches en eenvoudige maaltijden

U bent van harte welkom op de volgende dagen en tijden:

Dinsdag: 19:30-22:30 uur

Woensdag: 09:00-17:00 uur

Donderdag: 13:30-22:30 uur

Zaterdag 26 maart: 10:00-11:30 uur en 14:30-16:00 uur

AlkmaarThe Alternative Board NederlandThe Alternative Board Nederland kan belangstellenden een inkijkje bieden van hoe een board meeting (adviesraad) in zijn werk gaat. Ook kunnen wij belangstellenden een indruk geven van hoe wij onze leden helpen om meer productiviteit, meer winstgevendheid en vooral meer persoonlijke zelfvoldoening uit hun bedrijf te halen21 en 22 maart van 09h00 – 11h30
AlkmaarThe Fallon Hotel AlkmaarEen rondleiding die laat zien hoe het voormalig gevangenisgebouw is omgetoverd tot een luxe boutique hotel, met een prachtige lobby.U kunt zich aanmelden voor de rondleiding op zaterdag 26 maart van 14.00 ? 15.00 uur.

Let op, er is beperkt plek.

AlkmaarWij zijn MEOAls groeiende sociale onderneming zijn we altijd op zoek naar leuke samenwerkingen. Ben je op zoek naar een baan? Ken je misschien iemand die zoekt naar een baan? Wil je kijken naar andere vormen van samenwerking of lijkt het je leuk om gewoon eens te buurten?  Kom langs! Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen.Op donderdag 24 maart doen we 2 rondleidingen met een korte presentatie over MEO. Van 12:30 tot 13:30 en van 14:30 tot 15:30.  Als je liever op een ander moment langskomt dan ben je van harte welkom voor aparte kennismaking.
AlkmaarHPFM BVBekend worden binnen de wereld van de Metrologie. Kalibratie is hier een onderdeel van, echter kent deze zeer boeiende tak veel meer disciplines.Van 10:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 16:00 uur, op alle werkdagen. Wij zien uw aanmelding graag tegemoet.

U bent van harte welkom, de koffie en/of thee staan uiteraard klaar!

AmsterdamOnze JoostLeren met baangarantie, dat is slim. Eerst bij ons een opleiding volgen, je officiële diploma halen en dan aan het werk! Vaak kun je ook alvast starten zonder eerst je papieren te halen.

In vakgebieden waar een tekort is aan mensen, zoals duurzame bouw en de energietransitie, volg je bij ons een leer-werk-traject. Onze Joost betaalt de opleiding en bieden je vervolgens een baan met toekomst.

Het betreft vooropstaande de leerwerktrajecten:

WERKVOORBEREIDER IN DE ENERGIETRANSITIE

LEERWERKTRAJECT ENERGIEPRESTATIE ADVISEUR WONINGEN

LEERWERKTRAJECT ENERGIEPRESTATIE ADVISEUR UTILITEIT

Als je voor ons werkt, blijven we je naast je werk, continu stimuleren om door te ontwikkelen. Onder andere door onze cursussen en inspirerende programma?s van Onze Joost in de avond.

08:30 tot 17:30
BERGEN AAN ZEEZilt Bergen aan ZeeEen fijne werkomgeving waar aandacht is voor de medewerkers. We bieden veel ondersteuning en geven opleidingsmogelijkheden. Het is soms hard werken maar we maken ook veel lol. We doen bedrijfsuitjes en gezellige borrels met elkaar.

We zijn ook leerbedrijf voor de horeca. Je krijgt als leerling bij ons een hele goede ondersteuning en je leert zelfstandig werken. Je draait dus echt mee in ons team. Als je geïnteresseerd bent in een stage-plaats dan maak je tijdens het bezoek kennis met Mila (1e jaars) of Shara (3e jaars), zij vertellen over hun ervaringen.

We zijn echt een hele goede en fijne werkplek voor zowel mensen met als zonder ervaring. Dat maakt ons overigens niet uit, het enige dat we vragen is ‘zin om te werken bij Zilt’. Dit kan zowel als afwasser, keukenhulp, bezorger of in de bediening. We hebben een stabiel team dat mensen graag ondersteunt.

Elke dag tussen 14-17 uur (wel graag aanmelden).

Als je bij ons wilt komen werken dan verwelkomen we je met wat lekkers te eten en te drinken en vertellen we jou hoe we er elke dag een heerlijke stranddag van maken. Als je geïnteresseerd bent in een stage dan hoor je de ervaring van onze huidige stagiaires – je zult verbaasd zijn hoe leuk zij het bij ons vinden bij Zilt!

Broek op LangedijkHorizonzorgcentrumBij Horizon werken we vanuit ons hart en onze professie. De christelijke identiteit is daarbij de inspiratie waarmee we ons werk aanpakken en is ook belangrijk voor de samenwerking met je collega?s. Als medewerker ben je het gezicht van de organisatie, daarom verwachten we professionaliteit, zelfstandigheid en een flexibele opstelling ten aanzien van vragen van bewoners, familieleden, bezoekers en collega?s.

Wij bieden je alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van klinische lessen, workshops, opleidingen en cursussen. Wij bieden een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor jouw inbreng.

Dinsdag 22 maart van 14.00-18.00 uur.

We houden een vrije inloop, wat dus inhoudt dat mensen (toekomstige bewoners, vrijwilligers en geïnteresseerde om een opleiding te volgen via Horizon of te komen werken) gedurende de middag binnen kunnen komen lopen.

Wij zorgen ervoor dat de volgende medewerkers aanwezig zijn waar vragen aan gesteld kunnen worden en die een rondleiding geven

– Praktijkopleider -> voor opleidingen

– Coördinator activiteiten -> voor vrijwilligers

– Teamleider Zorg/Zorgmanager -> voor toekomstige medewerkers en bewoners

Broek op LangedijkSchot Infra B.V.Indien tijdig vooraf aangemeld:

– Introductie en uitleg over het soort van werkzaamheden dat wij uitvoeren;

– Functies die er zijn in het bedrijf;

– Samenwerking met opleidingsinstanties;

– Rondgang in het bedrijf.

Dinsdag 22 en woensdag 23 maart tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 16.00 uur
Broek op LangedijkSEW Energy B.V.Een rondleiding door onze werkplaats, waar gewerkt wordt aan een aantal projecten (o.a. leiding- en transportsystemen, constructiewerken, machines, apparaten en \’speciale producten\’) waar verschillende technieken (o.a. lassen, fitten, E&I) worden gebruikt. Allemaal maatwerk en vaak klantspecifiek van zeer complex tot relatief eenvoudig.

Verder kan er een kijkje worden genomen in ons magazijn.

Op 26 maart tussen 10.00 uur en 14.00 uur.
Broek op LangedijkTotal Productivity | Bouw je eigen give-away tijdens de bedrijven dagen!Een te leuke workshop die je niet mag missen! De Kom Binnen Bij Bedrijven dagen zijn een perfecte gelegenheid om ons proces aan den lijve te ervaren. Sterker nog, je gaat je eigen give-away bouwen. Van concept tot tekening en van stuklijst tot het samenbouwen van je eigen give-away, zo kom je met al het moois van ons dynamische proces in aanraking. En het mooie is; de give-away die je hebt gebouwd is voor jou en mag je meenemen naar huis.

Technische kennis is niet nodig en iedereen is welkom. Meld je wel even van tevoren hieronder aan.

Als je alleen langs wilt komen voor een introductie van Total Productivity en/of een rondleiding door ons bedrijf, dan kan dat natuurlijk ook. Geef je voorkeur dan even aan bij je aanmelding.

Dinsdag 22 maart 13:30 tot 16:30 uur

Donderdag 24 maart van 13:30 tot 16:30 uur

CallantsoogCamping de NollenKijkje achter de schermen bij een recreatiebedrijf, en zie hoe veelzijdig het werk is!

Frontoffice, horeca, technische dienst, groen en onderhoud, schoonmaak en animatie – we vertellen je graag van alles over ons bedrijf.

Op zoek naar werk? Geef het aan bij je aanmelding. Ervaring is niet belangrijk, enthousiasme en inzet wel. We leren je het vak op de werkvloer.

9.00 – 17.00 uur
HeerhugowaardAmigo PlantAmigo Plant is een vooruitstrevende organisatie die gebruik maakt van de nieuwste technieken op het gebied van het telen van potplanten. Wij willen de omgeving laten zien wat een mooie sector de glastuinbouw is en wat er schuilgaat achter deze muren.

Ook zijn we opzoek naar kandidaten die onze passie voor succulenten delen en hier ook hun beroep van willen maken. Voor deze mooie locatie zoeken wij namelijk een collega die wij opleiden tot teeltmedewerker. Benieuwd wat dit inhoudt? Kom langs!

Zaterdag 26 maart tussen:

10:00-12:00

13:00-15:00

15:00-17:00

HeerhugowaardAqualectraBij ons vind je plezier in je werk en passie voor techniek! We besteden veel aandacht aan je persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling en vinden het vooral belangrijk dat je het naar je zin hebt in je werk. We werken hard en zijn allemaal gemotiveerd om ons werk zo goed mogelijk uit te voeren. Hoewel we zo?n 125 medewerkers hebben, is onze cultuur nog steeds die van een familiebedrijf.

Onze werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in ons bedrijfspand in Heerhugowaard. Wandkasten, vloerstaande kasten en verdeelsystemen worden in speciaal ingerichte werkplaatsen gebouwd. Onze productmanagers, projectleiders en engineers werken in kantoren die grenzen aan de werkplaatsen. Zo bestaat er een optimale afstemming tussen verkoop, werkvoorbereiding en productie.

Als corona het toelaat, schuiven we met Pasen weer gezamenlijk aan bij het paasontbijt en verdelen we tijdens het jaarlijkse kerstbuffet weer alle spullen die we het afgelopen jaar cadeau hebben gekregen.

Dit jaar richten we ons specifiek op mensen die op zoek zijn naar een nieuwe werkomgeving. Ook stagiairs en studenten zijn van harte welkom.

We leiden je graag persoonlijk rond op dinsdagmiddag 22 maart of donderdagmiddag 24 maart. Meld je aan, dan maken we samen een concrete afspraak.

HeerhugowaardGevelelementen Noord-HollandWij zijn een gezellig, groeiend bedrijf met veel mogelijkheden. Gevelelementen Noord?Holland is op zoek naar nieuwe medewerkers die samen met ons mee willen werken aan onze mooie producten. Tijdens de open dagen zouden we graag ons mooie bedrijf laten zien.

We bieden een afwisselende baan met mogelijkheid je te ontwikkelen tot timmerman. Onze ervaren medewerkers staan te popelen hun kennis te delen en jou op te leiden als ervaren kracht. Ben je handig, lijkt het je leuk om te werken met hout? Kom dan kijken op 1 van onze open dagen. We komen graag met jou in contact.

We openen onze deuren voor een kennismaking!

We bieden je een rondleiding aan door onze fabriek. Tijdens de rondleiding vertellen we je alles over onze productie.

Woensdag 14:00 ? 16:00

Vrijdag 14:00 ? 16:00

We zien uw aanmelding graag tegemoet!

HeerhugowaardHeilig GroupIndustriële bedrijven vragen om innovatieve, doeltreffende technische maatwerk systemen die de continuïteit van productieprocessen waarborgen en vanuit een projectmatige aanpak gerealiseerd kunnen worden. Machines, installaties en apparaten zijn benodigd voor verwerkingsprocessen waar grondstoffen ingaan en waardevollere producten uitkomen.

Heilig Group is een bedrijvengroep die vanuit haar organisatie internationaal creatieve oplossingen en een hoogwaardige dienstverlening levert voor verschillende industriële markten.

Wij bieden onze kennis en mogelijkheden op het gebied van engineering, fabricage, montage, project management en onderhoud van machines, apparaten en installaties.

De kennis blinkt uit op het gebied van maatwerk oplossingen in werktuigbouwkunde, proces technologie, recyclingtechniek, warmtetechniek en elektrotechniek.

Wij kunnen een rondleiding en presentatie aanbieden.

Woensdag 23 maart 09.00 ? 12. 00 uur

Vrijdag 25 maart 13.00 ? 16.00 uur

We zien je graag op woensdag 23 maart of vrijdag 25 maart. We werken met kleine groepjes van maximaal 6 deelnemers zodat we iedereen genoeg aandacht kunnen geven. Wij hebben zin om jou persoonlijk te ontmoeten!

Wat kun je verwachten?

– Natuurlijk vertellen wij je alles over onze organisaties binnen de Heilig Group.

– Een tour door de werkplaats van N.M. Heilig.

– Competitie, kun jij het snelste bouwen?

HeerhugowaardJumbo via ConsolidTwijfel je nog of het werk van een bezorger iets voor jou is? In samenwerking met Jumbo Supermarkten organiseren wij een open middag.

Op deze open dag krijg jij de kans om:

?        Eens een kijkje te nemen hoe we nu werken bij Jumbo.

?        Een ronde te rijden in een bezorg bus van Jumbo;

?        Kennis te maken met de teamleiders en bezorgers op deze locatie;

?        Vind jij het ook leuk om nieuwe medewerkers op te leiden of leiding te geven? Ook dan hebben we kansen binnen Jumbo bezorgservice!

Werken bij Jumbo via Consolid is werken bij een van de leukste opdrachtgevers, binnen zowel Jumbo als Consolid besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Naast een goed salaris kun je binnen 7 maanden een vast contract in the pocket hebben!

Wij organiseren op donderdag 24-03-2022 een open middag om vrijblijvend kennis te maken met de bezorgservice van Jumbo Supermarkten.

Inloop tussen: 15:00 ? 15:30 uur, startprogramma: 15:30 uur.

HeerhugowaardNic. OudNic. Oud is een familiebedrijf waar je aan de slag kan bij verschillende afdelingen, zoals productie Groot/Klein, Couverteer, Logistiek, Technische dienst, Huishoudelijke dienst en E-fulfilment. Bij alle afdelingen is er afwisseling qua werkzaamheden.

Naast werken vinden we saamhorigheid belangrijk, dit uit zich in bedrijfsfeesten, barbecues, lunches, gebak en personeelsuitjes. Daarnaast ontvangen onze medewerkers een salaris passend bij de opgedane ervaring.

Dinsdag 22 maart: 13:00 – 18.00 uur

Donderdag 24 maart: 13:00 – 18.00 uur

Woensdag 23 maart: 13:00 – 17.30 & 18.15 – 20.30 uur

Je meldt je aan via de mail personeelszaken@nicoud.nl onder de vermelding Rondleiding. Geef in je mail aan op welke dag en tijdstip je wilt komen. Tot dan!

Wij houden ons aan de RIVM regels.

HeerhugowaardTechniekcampus HeerhugowaardEen inkijkje in de wereld van techniek, bouw en infra.Het is mogelijk om onze Techniekcampus te bezoeken op woensdag 23 maart op de volgende tijden: 09.00 uur, 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur
HeerhugowaardTreffer UitzendbureauBenieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Als uitzendbureau bedienen wij twee markten: werknemers en werkgevers.

Ben jij op zoek naar een baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Via ons netwerk van werkgevers hebben wij kennis van veel kansen en uitdagingen die het normale zoektraject van een werkzoekende niet bereiken. Wij kunnen voor werknemers dus de sleutel zijn tot een mooie uitdaging.

Ben jij op zoek naar personeel? Ook dan kunnen wij je verder helpen.

Momenteel is de arbeidsmarkt erg krap, maar wij weten de werkzoekende te vinden en te bereiken. Met onze kennis van verschillende markten filteren wij de pareltjes ertussenuit die passen bij jouw aanvraag.

Kom vrijblijvend langs om meer te ontdekken over onze dienstverlening als uitzendbureau.

Kom vrijblijvend langs om meer te ontdekken over onze dienstverlening als uitzendbureau. U bent op de volgende data en tijdstippen welkom voor een presentatie, vragenrondje en rondleiding:

Voor potentiële werkgevers:

Dinsdag 22 maart van 09:30-11:00 &

Woensdag 23 maart van 14:00-15:30.

Voor potentiële werknemers (uitzendkrachten):

Dinsdag 22 maart van 14:00-15:30 &

Woensdag 23 maart van 09:30-11:00.

Geen van beide, maar gewoon benieuwd naar ons bedrijf?

Op woensdag 23 maart hebben wij ook plek voor de nieuwsgierigen van 14:00 tot 15:30.

HeerhugowaardVan Wijnen HeerhugowaardVan Wijnen Heerhugowaard is op zoek naar nieuwe werknemers die samen met ons mooie maar duurzame projecten willen bouwen. We stellen ons kantoor open en werknemers beschikbaar om potentiële nieuwe collega?s meer inzicht te geven over werken bij Van Wijnen. Van stagiair, net afgestudeerd tot ervaren kracht, we komen graag met jou in contact.Zaterdag van 10:00 tot 14:00
Noord-ScharwoudeDemaco Holland BVWat weet jij van cryogene techniek? Leer meer over deze unieke technologie bij Demaco en wie weet word jij onze nieuwe collega!Wij openen onze deuren van maandag 21 maart t/m donderdag 24 maart tussen 8.00 en 16.00 uur. Geef je voorkeursdag en tijd op bij je aanmelding.
OudkarspelSpaansen interieurbeplantingVeel groene planten en potterie en hoe wij te werk gaan.Van 9:00 tot 16:00 uur.
SchoorlWitte Constructie B.V.Veel mensen kennen ons pand langs de Rijksweg/N9 ter hoogte van Schoorl. Nu bieden wij u de mogelijkheid om ook een kijkje in onze moderne werkplaats te nemen.

Daarnaast is er de gelegenheid om in gesprek te gaan over de mogelijkheden voor werk. Als erkend leerbedrijf bieden wij ook leer-werk-trajecten. Bij Witte Constructie staan we altijd open voor nieuwe enthousiaste collega?s die onze passie voor staal delen en met ons mee willen groeien.

Zaterdag 26 maart van 08.00 – 14.00 uur.

Let op: Vanaf de Rijksweg hebben wij geen inrit. Als u de navigatie instelt op ?Uitloop? komt u wel bij ons op het terrein terecht.

UitgeestFacta Uitgeest BVBenieuwd wat er allemaal schuilgaat achter de wereld van onderhoudstechniek? Kom langs bij Facta en wij laten graag zien waar wij als service- en onderhoudsbedrijf in de rotating equipment mee bezig zijn. Een kijkje in onze werkplaats, een rondleiding door het bedrijf en kennismaken met onze enthousiaste medewerkers. Na deze rondleiding wil je ongetwijfeld meer weten over de mogelijkheden om bij ons te werken, ook dat kan! Onze recruiter staat klaar voor al je vragen.Woensdag 23/3 van 10.00 – 19.00 uur

Zaterdag 26/3 van 12.00 – 16.00 uur

UitgeestSchoneVloeren.nl B.V.Schonevloeren.nl wil dé werkgever zijn waar je elke dag met plezier voor werkt en waar je trots op kunt zijn. Waar je door kunt groeien tot een specialist die alles weet van vloeren.

Wij roepen iedereen op te reageren en wie weet wordt vloeren wel jouw nieuwe passie. Onze missie is om dé beste werkgever te zijn in onze sector in Noord-Holland.

Op werkdagen van 10.00 uur tot 15.00uur.

Buiten deze werktijden is ook mogelijk. Bel met ons op 0251 – 320040. We leiden je graag rond in ons magazijn en kantoor.