Westfriesland

Eerste Chicken Company opent vrijdag in Hoorn

Chicken Company Hoorn opent vrijdag haar deurenVrijdag 10 februari opent de eerste Chicken Company van Nederland in Hoorn. Dit nieuwe fastfood concept hoopt na Hoorn door te groeien naar 25 vestigingen in 2015 aldus operationeel directeur Jimmy Visser. Het is niet geheel toevallig dat de eerste Chicken Company in Hoorn start. Jimmy Visser is zelf afkomstig uit Hoorn.

Al weken lang wordt het artikel over Chicken Company van 2 december 2012 op deze website veel gelezen. Mensen lopen langs het pand aan de Gedempte Turfhaven en zien de etalage ruit vol beplakt met het logo van Chicken Company en zoeken op google naar meer informatie.  Tijd voor een gesprek met de eigenaar van deze eerste Chicken Company voor meer informatie.

Chicken Company is een concept van Marfer Food Concepts. Het concept is duidelijk, wat de naam al doet vermoeden, veel kip . Een concept dat zich laat vergelijken met KFC uit America, gefrituurde kippenvlees met bladerdeeg. “Maar,” geeft Visser aan, “wij gaan verder dan de traditionele fried chicken concepten. Wij hebben ook burgers, wraps en de gezonde variant die ter plaatse bereid wordt, de Grilled Chicken. Daarnaast hebben wij 100% halal vlees. Een bewuste keuze voor de groeiende groep Moslims in Nederland. Ook hebben wij verse friets en biologisch afbreekbare verpakkingen.”

De openingstijden zijn simpel. Elke dag van 12.00 – 22.00 uur. De keuze voor de locatie, gedempte turfhaven 32, is ook simpel. “Het moest natuurlijk een A1 locatie zijn”, aldus Visser. “Bovendien is het nu ook mogelijk om met de auto even snel een bestelling op te halen. ”

“Hoe wij de opening gaan vieren? Vanaf de opening komende vrijdag t/m 27 februari  geven wij 25% korting op het gehele menu. Via folders wordt de opening verder gepromoot  en ook het personeel is zo goed als geregeld.” Alles lijkt dus gereed voor de start komende vrijdag.

Mocht deze vestiging op de gedempte turfhaven 32 in Hoorn als concept goed werken komen er snel meer vestigingen in Nederland.


To Top