Westfriesland

Extra versterking directie Beerepoot Automatisering

Foto via Linkedin

Foto via Linkedin

Zwaagdijk – Pieter Plas versterkt per 1 augustus 2013 de directie van Beerepoot Automatisering, IT partner voor veeleisende organisaties met vestigingen in Zwaagdijk en Alkmaar en marktleider in regio West-Friesland.

Alex Middelburg Algemeen Directeur over deze aanvulling op het directieteam: “We zijn trots dat we de volgende stap in de groei van onze organisatie kunnen zetten met eigen medewerkers. Als marktleider in regio West-Friesland voeren we een grote diversiteit aan opdrachten uit voor onze relaties. Deze opdrachten omvatten omvangrijke en complexe meerjarige projecten maar ook kleine kortdurende opdrachten. De diversiteit aan opdrachten vraagt een andere manier van voorbereiden en uitvoeren. Ook de klantenbenadering in communicatie vraagt hierin differentiatie. De organisatorische aanpassingen moeten een betere invulling bieden.”

Pieter is reeds enige jaren werkzaam binnen Beerepoot Automatisering en door zijn ervaring, zowel binnen als buiten de organisatie, uitstekend in staat om deze rol succesvol in te vullen. Hij draagt als Technisch Directeur de verantwoordelijkheid over alle technisch uitvoerende afdelingen binnen Beerepoot Automatisering.

To Top