Westfriesland

Kantoormeubilair Disky onder de hamer

Philips hometheater, type: mco 288. Bieden vanaf €45,- (foto via bva-auction.com)

Philips hometheater, type: mco 288. Bieden vanaf €45,- (foto via bva-auction.com)

HOORN – Op de website van BVA Auctions staat een veiling van kantoormeubilair op de Verlengde Lageweg 19 in Hoorn. Op dit adres zit ook Hermans Holding. Navraag leerde dat het gaat over overtollig meubilair van onder andere de Disky afdeling die in de loop der jaren gekrompen is tot 5 personen. Disky Communications is een onderdeel van Hermans Holding.

Kwam je in de jaren ’90 en 2000  waar ook in Europa een verzamel cd tegen, dan was de kans groot dat deze kwam van Disky Communications uit Hoorn. De tijden zijn veranderd. Wie koopt er nog een cd? Reden dat Disky als bedrijfsonderdeel flink afgeslankt is van 200 naar nog maar 5 medewerkers. Wat overblijft zijn dan letterlijk en figuurlijk de bureau’s en andere kantoorinrichting. De veiling heeft dus niet zozeer te maken met een faillissement, maar heeft eerder iets weg van een grote schoonmaak. De leverancier van de kantoormeubels heeft het aanbod ook aangevuld met gedeelte eigen voorraad.

De kijkdag is donderdag 28 maart vanaf 09.00 tot 12.00 uur. Natuurlijk zijn alle items ook via internet te bekijken, www.bva-auctions.com


To Top