Westfriesland

Nomineren voor Westfriese Ondernemingsprijzen gestart [+interview]

Ondernemersgala2014©HélènedeBruijnFotografie-5784 (Medium)

De winnaars van 2014. Foto: Hélène de Bruijn Fotografie

HOORN – Op donderdag 12 februari 2015 vindt het jaarlijkse Westfries Ondernemersgala plaats in Schouwburg Het Park in Hoorn. De jury van Stichting Ondernemersgala is op zoek naar geschikte kandidaten voor de Westfriese Ondernemersprijzen.

Categoriën

Er zijn drie prijscategorieën waarvoor u bedrijven kunt nomineren: de Westfriesland Méér prijs voor bedrijven die langer dan tien jaar bestaan; de WBG Runner Up prijs voor bedrijven die jonger zijn dan tien jaar en de Rabobank Publieksprijs voor initiatieven van overheid, semi-overheid en non-profit sector.

Aanmelden tot 1 november

De aanmeldingsprocedure voor de Westfriese Ondernemingsprijzen is geopend tot 1 november 2014. Tijdens de afgelopen editie van het gala vielen Rolan Robotics, ICTZ en Dorcas in de prijzen. Kent u geschikte opvolgers? Dan heeft u nu de kans om uw kandidaten aan te melden!

De aanmeldingsprocedure voor de Westfriese Ondernemingsprijzen 2014 staat open voor bedrijven en instellingen afkomstig uit Hoorn, Medemblik, Enkhuizen, Koggenland, Stede Broec, Drechterland en Opmeer.

Aanmelden is heel eenvoudig, het volstaat om de naam van uw kandidaat (dat mag ook uw eigen bedrijf zijn) en een motivatie voor uw nominatie door te geven via www.westfriesondernemersgala.nl.

Interview Judith Albers

In het radioprogramma Westfriesland in Bedrijf van zaterdag 25 oktober vertelde organisator Judith Albers over het aanmelden, de procedure daarna en de jurering om te komen tot drie winnaars. Wie zitten er in de jury en wat kan zij al vertellen over het Westfriese Ondernemersgala 2015?

To Top