Westfriesland

Restaurant Lucas Rive wederom op 22 in nieuwe Lekker500

restaurant_foodHOORN – Maandag 27 oktober is de nieuwste Restaurant Gids Lekker 500 voor 2015 bekend gemaakt. Restaurant Lucas Rive uit Hoorn heeft de hoogste notering in Westfriesland op nummer 22. Gelijk aan de notering van 2014.

Net als vorig jaar staat restaurant Inter Scaldes van superchef Jannis Brevet op de eerste plaats van het blad Lekker. Andere hoog genoteerde horecabedrijven zijn De Leest in Vaassen op de tweede plaats en De Librije in Zwolle stijgt naar plaat 3.

Historische haven

Lucas Rive is gevestigd op de Oude Doelenkade 7 in de historische haven van Hoorn. De capaciteit gaat tot 90 zitplaatsen, met een terras (25 plaatsen) dat zich aan de voorzijde van het pand bevindt, met uitzicht op de haven.

Keuken

De keuken is gebasseerd op de filosofie van Lucas: creatief en met herkenbare ingrediënten van optimale kwaliteit. Lucas is overtuigd van de kwaliteit in en rondom Hoorn en werkt daarom graag met dagverse streekproducten. Het uitgangspunt van de brigade van restaurant Lucas Rive is de gasten een onvergetelijke ervaring mee te geven, door middel van gastvrijheid, culinaire verrassingen en enthousiasme.

De complete top100 is hieronder te bekijken.

http://www.missethoreca.nl/PageFiles/75869/001_1414394948644.pdf


To Top