Westfriesland

‘Food’ ondernemers organiseren eerste Hoornsche Foodmarket

Hoornschefoodmarket 1e en 2e Paasdag Hoorn

Afbeelding via Facebook.com/Hoornschefoodmarket

HOORN – Op Eerste en Tweede Paasdag 2015 wordt de eerste editie van de Hoornsche Foodmarket georganiseerd. De Hoornsche Foodmarket is meer dan alleen eten en drinken. Er is een erg divers en creatief aanbod van mode, kunst vintage, en duurzame en biologische producten van echte ambachtslieden. Ook worden de bezoekers verwend met live muzikale en culturele optredens van binnen en buiten de regio Westfriesland verzameld in en rondom de Ideeënfabriek aan de Holenweg in Hoorn.

Organisatie

De organisatie is in handen van ondernemers in de Ideeënfabriek, waaronder Het Bakkersatelier en Westfriesland Vers. De entree is gratis en dit is dus een laagdrempelige manier om kennis te maken met unieke ontwerpen en producten. De eerste editie van de Hoornsche Foodmarket is in de fabrieksloods en met mooi weer wordt een gedeelte van het evenement verplaatst naar buiten. Naast het eten is er ook ruimte voor eigenzinnige kunstenaars en designers om hun creaties aan het publiek te tonen.

Foodmarket uit alle windstreken

De Foodmarket wil het beste eten uit alle windstreken samenbrengen. Heerlijke Chileense empanadas, Franse crepes, Hollandse oesters, culinaire hotdogs American style en nog veel meer. Deze culinaire hoogstandjes worden geserveerd uit de beste Food Trucks van Nederland. Naast deze Food Trucks is er ook een spetterende bar en swingende muziek.

De Hoornsche Foodmarket is voor iedereen die interesse heeft in lekker eten, mensen ontmoeten en genieten van muziek en cultuur.

To Top