Westfriesland

Winkeliers Huesmolen vieren nieuwe uitstraling

Huesmolen_openingfeest

Deel van de advertentie om het openingsfeest bij de Huesmolen te promoten

HOORN – Na jaren van overleg, maken van plannen en een rechtszaak begon op 23 maart jl. de werkzaamheden aan de vernieuwde Huesmolen. De grachten die tussen de winkels liep had een armzalig uitstraling en werden eerste gedempt en later meegenomen in de nieuwe bestrating in het gehele winkelcentrum.

Donderdag kunstmarkt

Dit weekend vieren de ondernemers de ‘grootse opening’. Donderdag starten de activiteiten met tot 17.00 uur een Antiek en curiosa en kunstmarkt. Ruim 70 kramen zullen aanwezig zijn. Met demonstraties, poffertjeskraam en een springkussen voor de kinderen.

Muziek en foodfestival

Vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en zaterdag tot 17.00 uur is er een culinair muziekfestival. Diverse foodtrucks, dj’s,  artiesten en Radio 10 Drive-in Show zullen daarbij aanwezig zijn. Leerlingkoks van de SG Newton verkopen op beide dagen diverse kleine hapjes. De gezamenlijke ondernemers presenteren ook zelf diverse lekkernijen.

Ook op deze dag vertier voor kinderen met een draaimolen, poppenkast en springkussen. Ook wordt op vrijdag de winnaar bekend gemaakt van de reis naar Parijs, de Kassabon spaaractie bij het winkelcentrum.

 


To Top