Westfriesland

Bedrijven gezocht met een maatschappelijk hart

Westfriese Beursvloer maakt zich op voor gongslag, Bedrijven nog erg welkom

MEDEMBLIK – Op 23 november vindt de volgende editie plaats van de Westfriese Beursvloer in het BON theater te Medemblik. Met het slaan van de gong om 16:30 handelen de aanwezige bedrijven en organisaties met elkaar. Met gesloten portemonnees welteverstaan, want de handel bestaat voornamelijk uit mensen, materiaal, kennis en klussen. Veel maatschappelijke organisaties hebben zich al aangemeld, maar de beursvloer kan nog goed regionale bedrijven gebruiken om het evenement nóg succesvoller te maken.

MVO

De beursvloer is bijzonder geschikt voor bedrijven en ondernemers uit Westfriesland die zich verbonden voelen met hun regio. Vanuit dit oogpunt ontstaat het thema maatschappelijk verantwoord ondernemen. Deze ondernemingen hebben vaak meer te bieden dan ze zich realiseren. Naast het eigen product is er bijvoorbeeld ook vaak een ruimte, een rondleiding of kennis voorhanden. Allemaal handelswaar waar maatschappelijke organisaties als voetbalclubs, toneelverenigingen etc. graag iets voor terugdoen.

Netwerken

Uiteraard is het evenement voor beide partijen uitermate geschikt om hun netwerk te verbreden en te onderhouden. Fanatieke beursgangers van eerdere edities kunnen elkaar zo maar weer treffen en voortborduren op eerdere successen.

Sluiting

Zoals het een echte beurs betaamd valt een uur na de opening wederom de gongslag bij het sluiten van de beurs. Dan wordt de balans opgemaakt en worden de matches bekend. Daarna volgt een gezellige gezamenlijke borrel, waar vaak nog de laatste onderhandelingen plaatsvinden.

Oproep

Geïnteresseerde bedrijven en non-profitorganisaties kunnen zich aanmelden op de website van het Vrijwilligerspunt www.vrijwilligerspunt.com/evenementen/beursvloer. Hier is ook meer informatie over het evenement terug te vinden, inclusief voorbeelden van geslaagde matches van eerdere edities.

Bedrijven gezocht met een maatschappelijk hart

To Top