Radio

Uitzending 18 november 2017: Citymarketeer Hoorn, Ondernemersontbijt en WLKM

Foto Alex Gitzels/Westfriesland Media

In aflevering 256 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

We beginnen de uitzending met Stefan Kraft van Ermel. Hij is de nieuwe citymarketeer van Hoorn. Met hem praten we over I love Hoorn en over de plannen van Hoorn Marketing.

Afgelopen vrijdagochtend verzamelden ruim 200 ondernemers zich om 07.30 uur bij Van der Valk in Hoorn voor het eerste ondernemersontbijt van de gemeente Hoorn. Een terugblik met wethouder Ben Tap en spreker ING-econoom Rico Luman.

Rond 17.30 uur altijd het overzicht van het Westfries Ondernemersnieuws. Daarna gevolgd door de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland.

Na het nieuwsoverzicht en de agenda volgt de ondernemerscolumn van Marjolijn Dölle, directeur van Werksaam Westfriesland.

De uitzending wordt afgesloten met de Starter van de Week. Maaike Steltenpool begon recent met haar bedrijf WLKM voor gastvrij ondernemen. Hoe bevalt het ondernemen haar en hoe gastvrij is Westfriesland?

Uitzending

Uitzending 18 november 2017: Citymarketeer Hoorn, Ondernemersontbijt en WLKM
To Top