Radio

Uitzending 8 april 2017: Rob van Loon en cursus ZomerOndernemer

In aflevering 234 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Rob van Loon is een actieve ondernemer op het gebied van toerisme en groepen een verzorgd arrangement aan te bieden. Hij weet ook dat de witte vloot in Hoorn zakelijk een succes kan zijn, maar een groot succes ook nadelen heeft. Een uitgebreid interview over zijn start in deze sector, zijn ambities en diversiteit aan activiteiten van events, souvenirshop tot congressen en de Hoorn city tours.

In het Westfriesondernieuws Weekoverzicht het ondernemersnieuws uit de regio Westfriesland met daarin reactie over de naamswijziging van notaris en juristenkantoor Art Senta. Kantoormanager Marcel Lagerweij legt de keuze naar de oude naam uit. Daarna het activiteiten overzicht voor zakelijk Westfriesland.

We sluiten af met een interview met wethouder Ben Tap. Hoorn ondersteund het programma ZomerOndernemer, een kort en intensieve studie tot ondernemer voor 16 tot 23-jarigen.

Gemist

Uitzending gemist? Maandagmiddag terug te beluisteren via deze pagina, Soundcloud en via iTunes/Apple Podcast.

Uitzending 8 april 2017: Rob van Loon en cursus ZomerOndernemer

To Top