Westfriesland

Kennissessie Circulair ondernemen: Geld uit afval!

MEDEMBLIK – ‘Toekomst gericht ondernemen is op het juiste moment voorsorteren op (maatschappelijke) veranderingen. In deze tijd betekent dit nu voorsorteren op een circulaire economie, gebaseerd op hergebruik van grondstoffen (ook water en energie)’, dit schrijft de gemeente Medemblik in haar uitnodiging voor een Kennissessie Circulair Ondernemen.

Circulair ondernemen is de nieuwe duurzame norm voor ondernemen. Gemeente Medemblik organiseert in samenwerking met Circulaire Zaken en de RUD NHN een kennissessie Circulair ondernemen. ‘Geld uit afval!’ is de eerste sessie uit een serie van drie over dit onderwerp.

Wanneer

De kennissessie vindt plaats op 15 februarivan 12.00 tot 14.00 uur in het gemeentehuis (middengebouw), Dick Ketlaan 21 te Wognum. Deze sessie is bedoeld voor MKB ondernemers uit alle sectoren. Aanmelden kan via een mail naar info@medemblik.nl o.v.v. kennissessie 15 februari.

Lees ook ons artikel  Veel kansen voor bedrijven in circulaire economie 

Inhoud kennissessie

Deze lunchsessie gaat in op de volgende onderwerpen: Waarom circulair ondernemen? Hoe doet u dat (stappenplan)? Wat heeft circulair ondernemen met afval te maken? Hoe zit het met regelgeving en zijn er subsidies en (fiscale) regelingen voor ondernemers? Wat levert circulair ondernemen mij op? U ontvangt veel praktische informatie om direct zelf aan de slag te gaan. Uiteraard is er gelegenheid om uw vragen te stellen of een case neer te leggen.


To Top