Westfriesland

Kaartverkoop WestfriesOndernemersgala 2013 gestart

HOORN – Op donderdag 7 februari 2013 is het weer zover. De jaarlijkse uitreiking van de Westfriesland Méér Prijs, de WBG Runner Up prijs en de Rabobank Publieksprijs. Tot 1 december was het mogelijk om bedrijven te nomineren.  De jury zal de nominaties doornemen, bezoeken en beoordelen. De winnaars worden op 7 februari tijdens het gala voor alle aanwezigen in de spotlight gezet.

Westfriesland Maakt het

Het programma van het 22e Westfries Ondernemersgala staat dit jaar in het teken van de technische maakindustrie. Een branche die sterk vertegenwoordigd is in onze regio met kleine en middelgrote bedrijven, die stuk voor stuk uitblinken op het gebied van kennis en know how.

Presentatie met Magie

De presentatie van de 22e editie van de Westfries Ondernemersgala is in de vertrouwde handen van Karin Bloemen. Illusionist Marcel Kalisvaart neemt u vervolgens mee in de wereld van de magie. Een flitsende verschijning die een nieuwe dimensie geeft aan onze ‘Westfriese maakindustrie’. Want alle acts van deze internationaal bekende ‘Prince of Illusions’ vinden hun oorsprong in Westfriesland om daarna de wereld over te gaan. Westfriesland máákt het. Ook in de showbizz!

Kaartverkoop gestart

Kaarten kosten € 42,50 per stuk en vanaf heden te bestellen via de website van Westfries Ondernemersgala

Meer informatie over het programma is te vinden in de Westfriese Ondernemers Activiteiten Agenda

(advertentie) [adrotate group=”4″]
Populair deze week

To Top
*/ ?>