Westfriesland

Kvk Hoorn is verhuisd naar nieuw kantoor in Purmerend

Vanaf 16 april is het een feit. Foto Alex Gitzels

KvK Amsterdam en KvK Noordwest-Holland voegen twee kantoren samen tot één. In Purmerend, vlakbij het centrum, gaan daar op 16 april de deuren open.

Met de opening van kantoor Purmerend sluiten de vestigingen in Hoorn en Zaandam. Van de Kamer van Koophandel in Hoorn aan de Van Dedemstraat was al langer bekend en zichtbaar dat deze locatie spoedig zou verdwijnen. Per 16 april is deze locatie nu dus gesloten.

Nick Snijders van KvK Amsterdam legt uit waarom er gekozen is voor één locatie in Purmerend: “Dankzij het nieuwe kantoor kunnen we de hele noord-westvleugel van onze provincie afdekken, zo blijven we dichtbij de (startende) ondernemer. De verhuizing is ook een stap richting de toekomst met een verregaande samenwerking tussen de KvK’s onderling die uiteindelijk moet leiden tot de Ondernemerspleinen. Het kantoor Purmerend wordt door Amsterdam en Noordwest-Holland gerund. Dat betekent dat we op één plek de expertise kunnen aanbieden die tot nu toe in los van elkaar opererende KvK’s aanwezig was. En dat we een efficiencyslag kunnen maken. Beide zaken zal de ondernemer waarderen, verwachten we.”

Belangrijk

! Wij ontvangen na aanleiding van dit artikel maandelijks e-mail bestemd voor de kamer van koophandel. Westfrieslandinbedrijf.nl is geen onderdeel van de Kamer van Koophandel organisatie en kan u niet helpen aan informatie en met klachten. Kijk voor meer informatie op www.kvk.nl.

Link naar KvK kantoor Alkmaar
Link naar KvK Kantoor Purmerend 
Populair deze week

To Top
*/ ?>