Westfriesland

Medemblik gaat MKB-ondernemers helpen

MEDEMBLIK – De gemeente Medemblik gaat de eigen MKB helpen door het organiseren van een workshop ‘Innoveren door financiering van innovatie’. Op donderdag 24 januari is het MKB welkom in het gemeentehuis in Wognum.

Tijdens de workshop krijgen MKB-ondernemers een eerlijk en onafhankelijk beeld van de financieringsmogelijkheden: van de traditionele financiering bij de bank, tot het aantrekken van risicokapitaal en kapitaal van ‘friends, family and fools’ tot en met crowdfunding. Daarnaast wordt gekeken welke soort financiering bij welk project past. Ondernemers krijgen een concreet stappenplan met acties die de kans op succes vergroten.

Ondernemers krijgen concreet inzicht in de mogelijkheden van innovatie- en groeifinanciering. Ook wordt inzicht gegeven in wat goed past bij een bedrijf en bij een project. Ook zijn er concrete handreikingen voor acties die de kans op een succesvolle financiering vergroten. Zodoende krijgen de ondernemers een beeld van de financieringsmogelijkheden. Ook worden de reële opties gegeven om de kans op een innovatie- en groeifinanciering te vergroten.

Ondernemers die de lunchbijeenkomst op 24 januari van 12.00-14.00 uur bijwonen, worden in verband met de organisatie gevraagd een e-mail te sturen aan miranda.laan@medemblik.nl. Deelname is kosteloos voor de ondernemers uit de gemeente Medemblik. Meer informatie staat op www.syntens.nl onder aanbod. Klik op inspiratiesessies. Het gemeentehuis ligt aan de Dick Ketlaan 21 in Wognum.

Dit is de eerste workshop in een reeks van vele die de gemeente dit seizoen speciaal voor MKB-ondernemers organiseert. Het programma versterkt meteen de activiteiten van de Kamer van Koophandel om duurzame innovatie binnen het MKB toegankelijk te maken.

[bannerid=4]
Populair deze week

To Top
*/ ?>