Westfriesland

Mogelijke spookfactuur/herinnering in omloop over de ‘gemeentegids Hoorn’

HOORN – Ondernemers of organisaties ontvangen een factuur / herinnering voor het plaatsen van hun bedrijfsgegevens op gemeente-index.nl. De factuur is afkomstig van het bedrijf Media & Advies IT (Evert van de Beekstraat 310, 1118 CX Schiphol).

De gemeentegids van Hoorn is zowel wat betreft de print- als de digitale versie, een uitgave van Lokaal Totaal uit Eindhoven (onderdeel van De Telefoongids B.V.).

Wees extra alert wanneer u telefonisch, via fax, post of e-mail benaderd wordt om een advertentie of vermelding in een gids goed te keuren of te betalen. Lokaal Totaal heeft van gemeente Hoorn een toestemmingsbrief, ondertekend door de burgemeester, om bedrijven en organisaties te benaderen om te adverteren in de gemeentegids van de Gemeente Hoorn. U kunt altijd naar deze brief vragen.

Ontvangt u een spookfactuur? Verzoek Media & Advies IT om opheldering over de overeenkomst waarop het bedrijf de factuur baseert, bij voorkeur per aangetekend schrijven. Het advertentiebureau moet kunnen bewijzen dat een overeenkomst tot stand is gekomen.

Meld de ontvangst van een dergelijke factuur ook altijd bij Steunpunt Acquisitiefraude.

[adrotate group=”4″]
Populair deze week

To Top
*/ ?>