Westfriesland

Ondernemers binnenstad Hoorn klaar voor tweede editie ‘Hoorn Bruist’

HOORN – Voor de feestmaand december hebben de ondernemers van de binnenstad in Hoorn opnieuw de handen ineen geslagen voor een nieuwe editie van ‘Hoorn Bruist’.

De actie Hoorn Bruist wordt omlijst met tal van activiteiten waarbij een grote loterij de spil van alles is. Na aankoop bij één van de deelnemende bedrijven ontvangt men gratis loten. Op de speciale website die vanaf zondag 2 december de lucht in gaat kan de eigenaar van de loten kijken of er een prijs gewonnen hebt. Deze prijzen worden wekelijks door de deelnemende bedrijven beschikbaar gesteld en variëren van diner- en geschenkbonnen tot vuurwerkpakketten en videogames. De hoofdprijs is elke week een LCD-televisie. De actieperiode start op zondag 2 december.

De reacties uit ondernemerskringen in de binnenstad van Hoorn zijn ronduit positief. Bijna tachtig bedrijven doen er aan mee. Met name het feit dat de actie laagdrempelig is, waardoor zowel grootwinkelbedrijven als kleine zelfstandigen kunnen instappen, geeft de actie een sympathiek karakter.

Ook Van Berkum koken&tafelen in de Nieuwsteeg in Hoorn doet wederom mee met de Hoorn Bruist actie. ‘Ik vind het een prima initiatief’, meldt eigenaar Wim van Berkum. ‘Het biedt ons als ondernemers de mogelijkheid om de stad Hoorn als koopcentrum voor de regio verder te promoten. Daarnaast genereert het meer betrokkenheid van de klanten bij onze winkel. De loten geven we weg bij verschillende actieproducten. Vorig jaar kregen we van veel klanten leuke reacties terug. En je laat als ondernemer zien dat je actief bij de stad betrokken bent. Dat schept toch een band merk ik’.

Meer informatie op de speciale actie site van Hoorn Bruist
Populair deze week

To Top
*/ ?>