Westfriesland

Masterclass: Agribusiness; ondernemen met subsidies

header_AgriTechCampusHOORN – Op 22 september 2014 organiseert de AgriTechCampus een Masterclass voor ondernemers. Het thema luidt: “Agribusiness; ondernemen met subsidies”.

Kansen subsidies

De overheid biedt (agrarische) ondernemers met diverse subsidies de helpende hand, maar wat betekent dit voor u als ondernemer? Het doel van deze Masterclass is u te informeren en kennis te laten maken met subsidies voor agrarische ondernemers. Het programma van de Masterclass zal bestaan uit een plenaire sessie waarin de actualiteit en ontwikkelingen in subsidieland aan bod komen. Na de bijeenkomst is er gelegenheid om te netwerken en met partijen in contact te komen die u verder kunnen helpen.

Onderwerpen Masterclass

  • Hoe zit subsidieland in elkaar, zowel nationaal als internationaal?
  • Welke subsidies zijn belangrijk voor u als ondernemer?
  • Hoe en waar zijn subsidies te verkrijgen en wat zijn de voorwaarden?
  • Welke subsidies zijn actueel en welke subsidies komen beschikbaar in de toekomst?
  • Interessante voorbeelden en best practices

Presentaties

De presentaties worden verzorgd door de heer Robert van Haaften, senior innovatieadviseur van RVO Nederland (RVO; Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) , de heer Aad Kraakman, directer Koelhuis WFO en Laan Flora Facilities en de heer Galtjo Geertzema, subsidieadviseur van Flynth Adviseurs & Accountants.

Voor het programma en aanmeldingen kun u terecht op onze agendapagina voor deze activiteit: Agribusiness; ondernemen met subsidies

To Top