Westfriesland

Nieuwe organisatie en recordaantal winkels Outlet Enkhuizen

Fashion_outlet_enkhuizenENKHUIZEN – Op 4 januari 2015, vindt in de Westerkerk te Enkhuizen de vierde editie van Fashion Outlet Enkhuizen plaats. Het evenement groeit elk jaar een stukje groter, niet eerder namen zoveel bedrijven deel aan de Fashion Outlet Enkhuizen. Na drie jaar neemt Fletcha de organisatie over van Jan Bimmerman en Timo Smith.

Outlet

Bedenkers dragen organisatie Outlet Enkhuizen over aan Fletcha.

Bedenkers dragen organisatie Outlet Enkhuizen over aan Fletcha.

Tijdens de Fashion Outlet Enkhuizen verkopen mode winkeliers uit heel West-Friesland en ver daar buiten, hun uitlopende artikelen, overstocks en speciale aanbiedingen voor de dag zelf. Michiel Beemster van Fletcha: ” De voorgaande twee edities, waren met respectievelijk 6700 en 6800 bezoekers een doorslaand succes. Deze editie hopen wij op 7000 bezoekers. ”

Met ingang van 2014 is het evenement dus overgedragen aan evenementenbureau Fletcha. Jan Bimmerman: ”Na drie maal dit fantastische evenement georganiseerd te hebben dragen wij nu het stokje over. Voor de editie van 2015 van Fashion Outlet Enkhuizen zal Fletcha verantwoordelijk zijn voor de organisatie en voortzetting van het evenement. Voor ons is het organiseren van de outlet altijd een leuke maar ook tijdrovende activiteit geweest die nu niet meer te combineren is met onze overige activiteiten en werkzaamheden.”

Record

Voor de editie van 2015 heeft de organisatie een recordaantal winkeliers van 35 gecontracteerd om hun outlet en oude collecties te verkopen. Ook dit jaar pakken de winkeliers weer groots uit en zullen zij de monumentale kerk weer omtoveren tot een ware winkelpromenade. Het brede aanbod maakt van de Fashion Outlet Enkhuizen een evenement waar iedereen welkom is en waar voor iedere leeftijdscategorie en stijl een complete outfit te vinden zal zijn.

Breed aanbod

Voor de organisatie is het ieder jaar opnieuw een uitdaging om een spannend en breed aanbod neer te zetten, voor de editie van 2015 is dit meer dan goed gelukt. Dit jaar zullen er dus naast de vertrouwde deelnemers ook veel nieuwkomers bij zijn. Het aanbod varieert van heren- en damesmode tot lingerie, kinderkleding en schoenen. Naast shoppen biedt Fashion Outlet Enkhuizen voor bezoekers de uitgelezen mogelijkheid om eens te kijken wat de regio op mode gebied te bieden heeft.

De Fashion Outlet Enkhuizen op 4 januari van 10.00 uur tot 17.00 uur is gratis te bezoeken. Meer informatie via www.outletenkhuizen.nl.

To Top
*/ ?>