Westfriesland

Facelift voor Van den Mosselaar Schoenen in Bovenkarspel

Foto Facebook/Van den Mosselaar

BOVENKARSPEL -Het was twee weken hard werken, maar sinds deze week is de winkel van Van den Mosselaar in Bovenkarspel weer geopend. De eigenaren zijn blij met het resultaat:”Iedereen is welkom om de geheel gerestylede winkel te komen bekijken én natuurlijk de nieuwste najaarscollectie te passen.”

Dinsdag 30 augustus kon de winkel aan de Hoofdstraat 226 in Bovenkarspel weer open met een compleet vernieuwde inrichting. Na zaterdag 13 augustus werd de winkel letterlijk helemaal leeggehaald. Een nieuwe vloer en winkelinrichting via WSB Interieurbouw.

Het familiebedrijf bestaat inmiddels alweer 65 jaar. “De winkel heeft een facelift gegeven omdat de collectie dames en herenschoenen niet meer optimaal tot hun recht kwamen. We maken nu gebruik van slimme presentatie waardoor we meer schoenen kunnen laten zien. Alle verlichting is nu om naar de state of art led verlichting. Kortom het is een warme, gezellige en moderne winkel geworden waar we trots op zijn,” aldus de eigenaren.De winkel is gevestigd .

Yes yes yes, na twee weken keihard werken zijn we klaar! Vanaf morgen is iedereen welkom om de geheel gerestylede winkel te komen bekijken én natuurlijk de nieuwste najaarscollectie te passen. Tot morgen!

Gepostet von van den Mosselaar Modeschoenen Bovenkarspel am Montag, 29. August 2016

Facelift voor Van den Mosselaar Schoenen in BovenkarspelPopulair deze week

To Top
*/ ?>