Compilatie foto youtube.com/natuurmonumenten en logo koppie doen
Westfriesland

Instinctief zaken doen tijdens netwerkevent Koppie Doen

Still uit youtube.com/natuurmonumenten

HOOGWOUD – Dieren hebben eigenschappen waar we veel van kunnen leren. De natuur om ons heen zit vol met ‘best practices’, waar ondernemers hun voordeel mee kunnen doen. Tijdens het netwerkevent ‘Koppie Doen!’ op 1 november a.s. wordt de natuur dichterbij gebracht door Arjan Postma, freelance boswachter en bekend van zijn boeken en TV. Het wordt volgens de organisatie een verrassend programma met een natuurlijk tintje!

Tijdens deze editie van ‘Koppie Doen!’ staat instinctief zaken doen centraal. Als geboren verteller weet Arjan Postma de natuur dichterbij te brengen. Arjan is o.a. bekend van zijn optredens in ‘De Wereld Draait Door’ en ‘RTL Late Night’. Daarnaast geeft hij lezingen én schrijft boeken. Aan de hand van voorbeelden uit het dierenrijk geeft Arjan de deelnemers inzichten op het gebied van leiderschap, samenwerking en ondernemen. Uiteraard worden de deelnemers ook zelf uitgedaagd om tijdens de netwerkborrel op een ludieke manier nieuwe contacten te leggen én te ontdekken welke dierlijke instincten zij hebben!

Locatie

Een programma met een natuurlijk tintje vraagt uiteraard ook om een verrassende locatie. En waar kunnen we dan beter terecht dan bij Tuincentrum De Boet in Hoogwoud. Van een oud ‘Boetje’ in 1972 is dit hechte familiebedrijf uitgegroeid tot een groot en modern tuincentrum. Op dinsdagavond 1 november worden de deelnemers verwelkomd bij De Boet waar zij ook nog een kijkje mogen nemen bij de nieuwe Kerstshow! Dat ‘Koppie Doen!’ anders is dan andere netwerkbijeenkomsten, dat is wel gebleken. Bijna 150 West-Friese ondernemers hebben zich inmiddels al aangemeld.

‘Koppie Doen!’ wordt georganiseerd door de Ondernemers Club Westfriesland (OCW), de Westfriese Bedrijvengroep (WBG) en Rabobank West-Friesland. Nieuwe contacten opdoen is precies waar ‘Koppie Doen!’ om draait: ondernemers verbinden en stimuleren meer rendement te halen uit netwerken. Eén ding is zeker: het wordt een avond met een natuurlijk tintje! Kijk voor meer informatie op: www.ocwestfriesland.nl of www.westfriesebedrijvengroep.nl.

Instinctief zaken doen tijdens netwerkevent Koppie Doen
To Top