Westfriesland

Action voor vierde keer ‘Beste Winkelketen van Nederland’

Foto Alex Gitzels/Westfriesland Media

SANTPOORT – Action is winnaar van de ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’ 2017-2018 en Bol.com nam  ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ 2017-2018 ook de ‘ABN AMRO Webshop Awards’ 2017-2018 in ontvangst. Philip Mountford, CEO van Hunkemöller, won de vakprijs ‘Beste Retail Executive’ 2017-2018 en het managementteam van Rituals is uitgeroepen tot het ‘Beste Retail Managementteam’ 2017-2018. De prijzen zijn vanavond uitgereikt tijdens het ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ gala op Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort.

In de afgelopen zes maanden beoordeelden ruim 316.000 consumenten hun favoriete retailers voor de publieksprijzen ‘Beste Winkelketen van Nederland’ en ‘Webshop Awards Nederland’. Op donderdag 14 september zijn de winnaars van de categorieprijzen bekendgemaakt. Deze winnaars maakten hierdoor kans op de overall titel door de afgelopen maand nogmaals stemmen van de consument binnen te halen.

In de ogen van de consumenten verdient Action de titel ‘Beste Winkelketen van Nederland’. Bol.com sleepte naast de ‘Retailer of the Year’ award ook de ‘ABN AMRO Webshop Awards’ in de wacht.

Vakprijzen

Philip Mountford, CEO van Hunkemöller, won de vakprijs Retail Executive 2017-2018. Hieronder een overzicht van de volledige Top 5 Retail Executives:

  1. Philip Mountford – Hunkemöller
  2. Frits van Eerd – Jumbo
  3. Debbie Klein – Beter Bed
  4. Victor van Nieuwenhuizen – Sissy Boy
  5. Bart Karis – Zeeman

Het managementteam van Rituals schreef de meeste stemmen voor de vakprijs Retail Managementteam 2017- 2018 op zijn naam. De Top 5 Retail Managementteam ziet er als volgt uit:

  1. Rituals
  2. Bijenkorf
  3. Fietsenwinkel.nl
  4. Bol.com
  5. Albert Heijn

De winnaars van beide vakprijzen zijn vastgesteld nadat vakgenoten (retailers) in een eerste stemronde aangaven welke Retail Executive en welk Retail Managementteam zij wilden nomineren. Op basis hiervan is een Top 10 Retail Executives en een Top 10 Retail Managementteams samengesteld. In de tweede ronde is gestemd op één Retail Executive en één Retail Managementteam. Hieruit kwam een Top 5 voor beide categorieën voort. Tijdens het Retailer of the Year Gala konden retailers hun laatste stem uitbrengen. In totaal hebben ruim 1.600 vakgenoten gestemd.

Action voor vierde keer ‘Beste Winkelketen van Nederland’
To Top