Westfriesland

Dag van de ondernemer; Ontbijtje bij gemeente Medemblik en Hoorn

Foto Grazyna Suchecka

HOORN/MEDEMBLIK – Vrijdag 17 november is de dag van de ondernemer. Zowel de gemeente Medemblik als de gemeente Hoorn vieren dat met een ondernemersontbijt met de ondernemers uit de gemeente.

Medemblik

Bij de gemeente Medemblik wordt dit gevierd onder het mom van ‘Ondernemers zijn de ruggengraat van de samenleving.’ De gemeente Medemblik en de Ondernemers Federatie Medemblik staan hier gezamenlijk bij stil en nodigen ondernemers uit om bij het ondernemersontbijt met de wethouder Economische Zaken en collega ondernemers aan te schuiven.

Het programma start om 7.15 – 7.30 uur met Ontvangst waarna van 7.30 – 8.30 uur het ontbijten plaatsvindt. Tijdens het ontbijt zal Willem Scherpenzeel van Scherpenzeel Metaalbewerking BV uit Andijk, zijn verhaal en ervaringen delen als ondernemer.

Het ontbijt vindt plaats bij het Gemeentehuis (middengebouw) Wognum. Deelname is gratis en aanmelden kan tot 13 november a.s. KLIK HIER en meld je aan!

Hoorn

Op de landelijke Dag van de ondernemer op vrijdag 17 november organiseert ook de gemeente Hoorn een ondernemersontbijt in zijn Stadhuis. Het ontbijt is voor ondernemers die willen netwerken met collega’s uit Hoorn, Blokker en Zwaag.

Na een welkom van wethouder Ben Tap van economische zaken geeft ING-econoom Rico Luman een presentatie over economische ontwikkelingen in Noord-Holland Noord, vertaald naar Hoorn en omgeving. Daarna vertelt Harry Bijl, innovator bij INretail, alles over de noodzaak van profileren en welke keuzes je daarbij moet maken.

Aanmelden kan vóór 10 november via ondernemersontbijt2017@hoorn.nl. Het de ontvangst is vanaf 7.30 uur waarna om 7.50 en 8.10 uur de twee presentaties plaatsvinden. Om 8.30 uur is het ontbijt tot 9.15 uur in de foyer.

 

Dag van de ondernemer; Ontbijtje bij gemeente Medemblik en Hoorn
To Top