Westfriesland

Genomineerden Van der Valk Retailprijs 2017 bekend

HOORN – Op donderdag 8 februari 2018 wordt tijdens het Westfries Ondernemersgala bekend gemaakt welke retailer de Van der Valk Retailprijs wint. De genomineerde winkels zijn donderdag 14 december bekend gemaakt.

E-bike Store Hoorn

De eerste genomineerde is de E-bike Store Hoorn. Zij presenteerden in april 2017 een nieuw mobiliteitsconcept aan het Kleine Noord:  uitsluitend elektrische fietsen. Een E-bike Store waar het draait om innovatie, gezondheid, duurzame mobiliteit en beleving. De missie van E-bike Store Hoorn luidt: “Mensen vitaler houden door ze de vele voordelen van elektrische mobiliteit te laten ervaren. Wij willen E-bikes toegankelijk maken voor alle doelgroepen: jongeren, gezinnen, mindervalide en senioren. Met als doel afstanden te verkleinen om mensen te verbinden op een duurzame manier”.

Dirk de Wit Mode

De tweede genomineerde is Dirk de Wit in Bovenkarspel. Al sinds 1947 actief in Westfriesland. Met een grootse winkel van maar liefst 2000 vierkante meter aan bekende modemerken voor dames en heren. “Winkelen moet vooral leuk zijn”, vindt men bij Dirk de Wit Mode. “Laat u verrassen in de Different World of Fashion”, luidt het devies.

Baby Plus

Genomineerde drie is Baby Plus. Voor het bedrijf begon het met een collectie kinderwagens, als aanvulling op de fietsenwinkel. Anno nu vindt u bij Baby Plus alles wat u nodig heeft voor baby en kleuter. Van complete babykamers tot duurzaam speelgoed, van positiejurk tot kinderkleertjes. Baby Plus is niet meer weg te denken bij aanstaande en beginnende ouders. Niet alleen in Westfriesland, maar inmiddels ook in Haarlem en zelfs Scandinavië. Al drie generaties lang zet het familiebedrijf zich in jonge ouders te begeleiden naar het ouderschap, met een Westfriese gastvrijheid, persoonlijke benadering en een servicegerichte instelling.

Stemmen

Het stemmen op een van deze winkels voor de Van der Valk Retailprijs kan hier of via www.wfgala.nl. Het publiek bepaalt wie de opvolger wordt van Boekhandel Stumpel.

Genomineerden Van der Valk Retailprijs 2017 bekend
To Top