Westfriesland

Ondernemers en politici in Westfriesland in debat

HOF Verkieizingsdebat Hoorn 2014

WESTFRIESLAND – In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 gaan ondernemers en politici in debat over de toekomst van hun regio in het Ondernemersdebat West-Friesland. De debatten worden verdeeld over vier avonden.

De debatten staan onder leiding van Robert-Jan Knook (ANP/BNR). In het debat komen niet alleen de voor ondernemers belangrijke lokale kwesties aan bod, maar juist ook regionale onderwerpen als infrastructuur en economische groei. Voor de regionale speerpunten en stellingen wordt samengewerkt met de Westfriese Bedrijvengroep (WBG) en Ondernemers Club Westfriesland (OCW). Inhoudelijke input voor lokale onderwerpen komt van ondernemersverenigingen als de Hoornse Ondernemers Federatie (HOF) en de Hoornse Ondernemers Compagnie (HOC).

Vier debatten

Robert-Jan Knook ontlokt discussies tussen politici en ondernemers aan de hand van pittige stellingen. Er wordt zaalbreed met elkaar gediscussieerd, maar Robert-Jan zal ook inzetten op een-op-een debatten. Het Ondernemersdebat West-Friesland vindt plaats in Enkhuizen (samen met de gemeenten Stede Broec en Drechterland) op maandag 5 maart, in Hoorn op dinsdag 6 maart, in Medemblik op dinsdag 13 maart en op woensdag 14 maart in gemeente Koggenland (samen met gemeente Opmeer).

Aanmelden

Het Ondernemersdebat West-Friesland begint om 19.00 uur. Toegang is gratis. Meer informatie over de locaties en aanmelden op de website van Ondernemend West-Friesland.

 

Ondernemers en politici in Westfriesland in debat
artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>