Westfriesland

Oranje Buiten en Betty Blocks onder finalisten NHN Business Awards 2017

HEILOO – Donderdag 23 november vinden de finales van de NHN Business Awards 2017 plaats in de Cultuurkoepel in Heiloo. 500 ondernemers verzamelen zich in de Cultuurkoepel om uitgebreid te netwerken tijdens deze bijzondere gala-avond. De avond start om 20.00 uur (inloop 19.45 uur) en zal rond 23.30 uur afgelopen zijn.

De 12 finalisten, uit 4 categorieën krijgen in deze zinderende finale ieder 2 minuten de tijd om hun bedrijf zo goed mogelijk te presenteren. Daarna wordt bepaald wie er aan het einde van de avond met een van de Awards naar huis gaat.

De Finalisten van 2017 zijn

NHN Business Award
Betty Blocks (Obdam)
Tol Plaatwerk (Volendam)
Beverwijkse Bazaar (Beverwijk)

NHN Thema Award: Horeca
Herberg Jan (Heiloo)
Gasterij het Ruiterhuys (Castricum)
Oranje Binnen/ Buiten (Hoorn)

NHN WakeUp & StartUp Award
De Lieve Tandarts (Bergen)
Hollandlamp (Heerhugowaard)
Soci.Bike BV (Edam, Onderdeel van Soci-Com uit Enkhuizen)

Cornelis Drebbel Award
Prodicom (Alkmaar)
GAMEDIA BV (Alkmaar)
Conversie Partners vof (Alkmaar)

Categorieën

  • NHN Business Award voor bedrijven 15 – 1.500 fte
  • NHN Thema Award: Horeca; Ieder jaar een andere sector. In 2017 is dit de sector Horeca.
  • NHN WakeUp & StartUp Award: Een startup is een bedrijf met een vernieuwend idee waarbij een product gemaakt wordt dat schaalbaar en herhaalbaar is. Startups jonger dan 2 jaar mogen deelnemen.
  • Cornelis Drebbel Award: Award voor ICT en Nieuwe Media

Daarnaast is er ook nog de Publieks Award, die via de website wordt verkozen. Iedere finalist dingt automatisch ook mee naar de Publieks Award.

Uitreikingen door:

Naast alle mooie ondernemers, zijn er ook een paar bijzondere gasten aanwezig, zoals: Jaap Bond, gedeputeerde Economische Zaken van de Provincie Noord-Holland zal dit jaar weer de NHN Business Award uitreiken. De Thema Award Horeca zal uitgereikt worden door Marianne Langeveld, Regionale winnares van de Meest Markant Verkiezing 2016/2017 – KHN.
De Cornelis Drebbel Award wordt uitgereikt door de Wethouder Pieter Dijkman van Alkmaar. De Wakeup & Startup Award komt uit handen van onze juryvoorzitter Martien Dobber.

Presentatie

De presentatie van de avond is in de deskundige handen van Robert-Jan Knook (BNR/ANP) Na de presentaties van de 12 finalisten is er tijd om te netwerken, onder het genot van een hapje en drankje. De muzikale omlijsting van de avond is in handen van de DJ’s van Wild Hitradio. Na deze pauze worden de winnaars bekend gemaakt en sluiten we de avond af met een feestelijk gala. Fotograaf Keesnan Dogger zet de gasten natuurlijk weer op hun voordeligst op de foto.

Aanwezig zijn

Wil jij ook aanwezig zijn? Reserveer dan nu je ticket. Tickets kosten € 19,50 (incl. BTW). Dit is inclusief hapjes en drankjes natuurlijk. Daarnaast is BeauVin aanwezig met een wijnproeverij van de meest bijzondere franse wijnen. Voor meer informatie ga naar www.nhn-businessawards.nl

Oranje Buiten en Betty Blocks onder finalisten NHN Business Awards 2017
To Top