Westfriesland

‘Vanaf augustus eerste Pop up Restaurant in Enkhuizen’

Foto Facebook/Meer Enkhuizen

ENKHUIZEN – Enkhuizen krijgt haar eerste ‘Pop up Restaurant’ meldt Thomas de Boer van Meer Enkhuizen. Meer Enkhuizen wordt nu vooral gebruikt als evenementen locatie zal in de periode van woensdag 9 augustus tot zondag 3 september haar deuren openen als BBQ en Cocktailbar.

“We gaan daar ‘Live cooking’ en cocktail shakes verzorgen en zullen zorgen voor een heerlijk ongedwongen sfeer en het eerste echte belevings restaurant van Enkhuizen,” aldus de Boer. Meer Enkhuizen zal geopend zijn voor lunch en diner.

Meer Enkhuizen

Meer Enkhuizen is sinds 2016 onderdeel van Strandpaviljoen en Zeilschool Enkhuizen en is het afgelopen jaar open geweest voor feesten/partijen en evenementen. De Boer: “Wekelijks zijn er huwelijksfeesten, bedrijfsuitjes, presentaties allemaal i.c.m. de heerlijkste buffetten. In de zomer komen deze feesten en partijen op een lager pitje te staan waarbij er ruimte is voor dit unieke pop-up concept.”

Proef

“We gaan dit bij Meer Enkhuizen proefondervindelijk testen,” vervolgt de Boer. “Als blijkt dat dit een succes was volgt er mogelijk (per kwartaal) een korter of langer pop-up concept.”

Meer Enkhuizen is gelegen op de Tussen Twee Haven 9a in Enkhuizen (voorheen de Watermusic).

To Top