Westfriesland

Visser Duijn Financiële Diensten opent vestiging RegioBank in Hoogkarspel

Foto Twitter/@HansvandenBor

HOOGKARSPEL – Op zondag 2 juli opende Duijn Schermer & Partners als zelfstandig RegioBank adviseur haar deuren tijdens een open huis. Het kantoor werd officieel geopend door wethouder Dirk te Grotenhuis van de gemeente Drechterland en RegioBank directievoorzitter Hans van den Bor.

Al sinds 1999 is  actief in Hoogkarspel op het gebied van advisering van hypotheken en verzekeringen. Eigenaar Cees Duijn signaleert al jaren dat er behoefte is aan laagdrempelige en persoonlijke aandacht op het gebied van betaal- en spaarproducten. “Door zelfstandig adviseur te worden van RegioBank willen wij deze dienstverlening aan u aanbieden. Wij kunnen hier straks iedereen helpen, van ondernemers tot (groot) ouders die een ouderwetse zilvervloot rekening willen openen voor hun (klein)kind. Voor wat betreft de advisering van hypotheken en verzekeringen blijft Visser Duijn Financiële Diensten 100% onafhankelijk.”

Uitbreiding personeel

Mede door deze aanvulling op de dienstverlening en de toegenomen vraag naar hypotheekadvisering zal het team worden uitgebreid met Jean-Paul Ligthart, die van start gaat als gecertificeerd financieel adviseur. Jean-Paul heeft in Amsterdam veel kennis en ervaring opgedaan in de financiële sector bij o.a. BinckBank. Hij heeft altijd de behoefte gehad om terug te keren naar zijn eigen regio, waar hij al jaren ‘lokaal betrokken’ is bij Spirit ’30 als bestuurslid commerciële zaken.

(tekst gaat verder onder deze Tweet)

Kennis en expertise

Bij het aanbieden van bankzaken komt vanzelfsprekend specifieke kennis en expertise om de hoek kijken. “Er is daarom gekozen om intensief samen te gaan werken met Schermer Verzekeringen, eveneens zelfstandig adviseur RegioBank, waar John Boon met zijn team al jaren laat zien dat de diensten van de RegioBank aanslaan bij het publiek.”

Locatie

Het RegioBank kantoor is gevestigd in de ‘Pastorie’ van de R.K. Laurentiuskerk, Streekweg 218, waar naast Visser Duijn Financiële Diensten ook Streekgoed Makelaardij en Administratiekantoor P. Duijn actief zijn. “De Pastorie begint zo steeds meer een verzamelplaats te worden van lokaal georiënteerde financiële dienstverleners.”

Visser Duijn Financiële Diensten opent vestiging RegioBank in Hoogkarspel
To Top