Agenda

Netwerken in Werverhoof, Medemblik en bij Van der Valk Hoorn

REGIO – Vandaag, donderdag 22 februari 2018, kan er weer volop genetwerkt worden in de regio. Wij verzamelden drie activiteiten voor ondernemers in Westfriesland, Wervershoof en Medemblik.

Medemblik

Allereerst Het MBG Ondernemerscafé van 22 februari vindt plaats in het nieuwe pand van Vlaar Techniek aan de Almereweg 34 in Medemblik. De bijeenkomst begint om 17.00 uur met koffie en thee en zal daarna gevolgd worden door een presentatie van directie en wordt afgesloten met een netwerkborrel. Meer informatie is hier te vinden.

Wervershoof

Danny en Maurice louter nemen bezoekers tijdens het ovw café mee in hun wereld van geluid, licht, video, dj’s én dansvloeren. Wat begon als een hobby groeide uit tot een volwaardig bedrijf: dml sound uit wervershoof. Het OVW Café start 22 februari om 18.00 uur in ’t Fortuin aan de Dorpsstraat 190 te Wervershoof. Meer informatie is hier te vinden.

Westfriesland

Traditiegetrouw organiseert de Ondernemersclub Westfriesland begin van het jaar altijd een borrel op het nieuwe jaar. Dit jaar nodigen zij u uit om dit te doen op donderdag 22 februari vanaf 16:30 uur in Bar de Companie van Van der Valk Hoorn. Toegang is gratis voor leden en niet leden.

 

artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>