Westfriesland

Avontuur kan tijdelijk in kantoor Rabobank West-Friesland

Foto facebook Avontuur Thema Vormgevers

WIJDENES – Stil zitten na de grote brand bij Avontuur Thema Vormgevers van donderdag zat er vrijdag niet in. Een dag vol overleg en een zoektocht naar een nieuw kantoor. Deze is inmiddels gevonden. Het bedrijf trekt vanaf maandag tijdelijk in op het hoofdkantoor van Rabobank West-Friesland.

“Zo. Vandaag met elkaar wat bijgekomen van de schok. Nu vol gas voorbereidingen aan het treffen voor onze comeback”, start het bedrijf haar eerste bericht na de brand op haar facebookpagina. “Het was een rare dag met als eerste natuurlijk de enorm pijnlijke gebeurtenis van de brand waarbij ons totale hoofdkantoor, werkplaats en showrooms tot de grond zijn afgebrand.”

Gesteund

De ondernemers en collega’s zagen zich na de brand gesteund met veel warme berichten. “Het was ook een hele mooie dag door de talloze lieve en warme berichten en hulp die vanuit alle hoeken werd aangeboden. Wij voelen ons trots en gezegend door alle reacties en hulp.”

Back in Business

Maandag is het bedrijf Avontuur dus weer gewoon back in business. “Wij zullen alle klanten en business partners persoonlijk op de hoogte stellen. ”

“Alle spullen zijn vernietigd maar de spirit in ons team niet, wij zijn er van overtuigd dat we sterker dan ooit terug komen! Iedereen enorm bedankt voor alle steun en lieve woorden,” sluit het facebook bericht af.

Avontuur kan tijdelijk in kantoor Rabobank West-Friesland
To Top
*/ ?>