Westfriesland

Bijzondere 1.000e Mercedes-Benz voor Simon Loos

WOGNUM – “Vol trots kunnen we ‘m nu eindelijk aan iedereen laten zien: de wel heel bijzondere 1.000e Mercedes-Benz,” meldt het transsportbedrijf Simon Loos op haar website.

Wat maakt deze truck zo uniek? Even wat specs. “Deze unieke truck is een Mercedes-Benz Actros 2648 met 13 liter 6 cilinder motor en 480 pk. De cabine is opgebouwd uit twee delen, waar maanden aan is gewerkt: het voorste deel van de cabine is een BigSpace, die aan de achterkant met bijna een meter is verlengd met een GigaSpace.” Zo uniek dat volgens het bedrijf uit Wognum deze combinatie de enige ter wereld is.

Luxe

En ook binnenin is de cabine niet minder speciaal. Special Interior heeft het luxe interieur verzorgd. Vanaf de ruime banken heeft de chauffeur de beschikking over de flatscreen-tv, magnetron, koelkast en high-end muziekinstallatie. “Na de noeste arbeid is het vervolgens heerlijk uitrusten in het ruime bed. Natuurlijk is zo’n beetje alles van prachtig leer met stoere stiksels.”

Bulktransport

Deze special edition gaat voor het transsportbedrijf rijden voor de divisie Bulktransport. “Door de ‘schuifschotel’ kunnen alle soorten bulkopleggers worden vervoerd, zonder de maximale lengte te overschrijden. De compressor kon mooi in het geheel worden verwerkt, en de schuine luchtaansluiting is zodanig gemonteerd dat de zijskirt niet open hoeft tijdens gebruik.”

De truck is met zijn sleep-as met boogielift overigens de enige ‘nasleper’ in het wagenpark van Simon Loos.

360

Beelden zeggen meer dan woorden. Daarom ook een 360 graden inkijkje in deze truck.

Bijzondere 1.000e Mercedes-Benz voor Simon Loos
To Top
*/ ?>