Westfriesland

Carrierebeurs voor de banen van nu en de toekomst

HOORN – Op 6 november 2019 organiseert Westfriesland Media voor de tweede keer de Carrièrebeurs Westfriesland. De Carrièrebeurs Westfriesland is hét evenement waar bedrijven, organisaties en instellingen zich kunnen profileren op de carrièremarkt, dit zowel met oog op het heden en op de toekomst. Aan de andere kant is hét evenement voor scholieren, studenten, werkzoekenden en mensen die opzoek zijn naar een nieuwe carrière.

Heden en toekomst

De Carrièrebeurs Westfriesland vindt plaats op dinsdagmiddag 6 november van 14.30 tot 17.30 uur. Gastheer dit jaar is het SG Newton aan de Dampte in Hoorn. Tijdens deze tweede editie verwacht de organisatie rond de 500-1000 bezoekers in de doelgroep van 16 t/m 35 jaar. Door het brede aanbod (Bouw, Zorg, Retail, Techniek en ICT) is de Carrièrebeurs populair onder zijn doelgroep.

Kansen in Westfriesland

De organisatie ziet veel kansen in de regio Westfriesland. Alex Gitzels organisator van de beurs: “Veel bewoners van Westfriesland trekken naar Amsterdam toe en vinden daar een passende baan. Wij willen met ons evenement daar een ommekeer in teweegbrengen. Westfriesland kent ontzettend veel te gekke bedrijven waar er een prachtige carrière in het verschiet ligt. Niet alleen voor MBO, maar ook voor HBO en WO banen. Het is voor de deelnemende bedrijven dan ook een unieke kans om zich te profileren als werkgever voor nu en voor de toekomst.”

Informatie

Voor meer informatie rondom het evenement is er de website www.carrierestart.nu.

Carrierebeurs voor de banen van nu en de toekomst
To Top