Westfriesland

De 12e editie van Koppie doen! 27 November 2018

BOVENKARSPEL – 27 november vind de twaalfde editie plaats van Koppie doen! Dit jaar met als thema Goodbye 2018. Tijdens Koppie Doen kijken ondernemers terug op het jaar en delen dit met de andere ondernemers.

Koppie Doen is het netwerkevent van de Ondernemers Club Westfriesland, Westfriese Bedrijvengroep en Rabobank West-Friesland. Twee keer per jaar wordt een interactief netwerk evenement georganiseerd voor ondernemend Westfriesland. Het interactieve gedeelte komt van Bliksemfles, het verhaal van de ondernemers van Karsten Tenten.

Karsten Tenten

Terugkijken op 2018. Twee ondernemers die hierover mee kunnen praten zijn Maarten en Marc Takken van Karsten Tenten. Zij werden geconfronteerd met een allesverwoestende brand die het familiebedrijf in de as legde. Maarten als scheidend directeur en Marc als kersverse directeur. Hoe zijn zij omgegaan met dit verlies en wat zorgde ervoor dat ze uren na de brand de knop al hadden omgezet en besloten alles weer van de grond af aan op te bouwen. Maarten en Marc vertellen hun inspirerende verhaal over hoe zij bouwen aan een nieuwe toekomst.

Bliksemfles

Inspelen op onverwachte omstandigheden vraagt om improvisatie. Een vaardigheid die je als ondernemer kan helpen in lastige situaties. Sytse Wilman is specialist en expert op het gebied van improviseren. Hij werd in 2014 Nederlands Kampioen improvisatietheater en geeft tegenwoordig met zijn bedrijf Bliksemfles trainingen en workshops aan bedrijven, theatergroepen en instanties door het hele land. Met zijn gezelschap neemt hij ons mee in de wereld van improvisatie en gaan zij samen met de zaal op zoek naar mooie verhalen en lastige situaties.

Goodbye toost

Het belooft een mooie avond te worden die in stijl afgesloten word door met een glas bubbels te toosten op het oude jaar.

Locatie

‘Koppie doen!’ is uitgenodigd door gemeente Stede Broec en zij ontvangen de bezoekers in het sfeervolle theater Het Postkantoor aan de Hoofdstraat 17 in Bovenkarspel. Route

Programma dinsdag 27 november 2018

19.00 uur – 19.30 uur   Ontvangst bij Het Postkantoor te Bovenkarspel
19.30 uur – 20.00 uur   Opening Koppie Doen! en welkom door de gastheer
20.00 uur – 20.20 uur   Presentatie Marc en Maarten Takken van Karsten Tenten
20.20 uur – 20.30 uur   Bliksemfles, improviseren, creëren & presenteren
20.30 uur                        Pauze ‘Koppie doen!’
20.50 uur – 21.50 uur    Interactief programma door Bliksemfles
21.50 uur – 22.00 uur   Afsluiting met een toost!
22.00 uur – 23.00 uur   Informeel netwerken
………………

Aanmelden

Koppie Doen!’ is GRATIS toegankelijk voor OCW & WBG leden en gasten van Rabobank West-Friesland. Aanmelden kan via deze link . Wij willen je uitnodigen om een klant of relatie mee te nemen, ook zij zijn van harte welkom! Niet-leden zijn eveneens welkom! Je betaalt dan € 25,- p.p. excl. BTW. Graag bij aanmelding vermelden dat je geen lid bent en je ontvangt een bevestiging met een factuur.

De 12e editie van Koppie doen! 27 November 2018
To Top