Westfriesland

Koninklijke Vezet winnaar Grootbedrijf bij OVNH 2018

HAARLEM – Woensdagavond 16 mei vond het Ondernemingsgala van Noord-Holland plaats in Haarlem. Nadat eerder dertig bedrijven waren genomineerd en door een jury bezocht werden deze avond de drie finalisten per categorie bekend gemaakt. Na een pitch van elk van de drie ondernemers werd na een korte entertainment break de winnaar bekend gemaakt. Een betoverende avond en niet alleen door de kunsten van mentalist Victor Mids. De presentatie was in handen van Rens de Jong.

MKB Klein

De drie finalisten van MKB Klein die een pitch op het podium mochten geven waren Drukkerij Proja, Duijzer Slagersatelier en Conversie Partners. Na de pitches tijd voor een laatste jury beraad terwijl het publiek kijkt naar het optreden van Kimberly Maasdamme met ‘Every Woman’. Bij terugkomst is de winnaar gekozen. Het is Drukkerij Proja uit Alkmaar geworden.

MKB Midden

In deze categorie zaten de twee Westfriese troeven; Proeftuin Zwaagdijk en Pop Vriend Seeds uit Andijk. Helaas bleken deze niet door de jury gekozen te zijn tot de laatste drie finalisten. Wel op het podium om hun pitch te geven waren Chaud Devant, KeyKeg Lightweight Containers en Fort Resort Beemster. Na de pitch startte het jury beraad met wederom een optreden van Kimberly Maasdamme voor het aanwezige publiek. Na haar nummer ‘Earth Song’ kon de uiteindelijke winnaar bekend worden gemaakt; KeyKeg | Lightweight Containers.

Grootbedrijf

De laatste drie finalisten van de categorie Grootbedrijf die een pitch op het podium gaan geven zijn: De Bijenkorf, CentralPoint uit Amstelveen en Koninklijke Vezet uit Warmenhuizen. Drie prachtige bedrijven waarbij de jury het nog moeilijk zal krijgen om een winnaar te selecteren. Terwijl zij in overleg gaan konden de toeschouwers in de zaal kijken naar een optreden van Victor Mids. “Ben al drie keer gemindfuckt. En ik had me echt voorgenomen er niet in te trappen,” reageert Florien Vaesen vanuit de zaal op Twitter.

Maar dan wordt het tijd om de winnaar bekend te maken. Het is het groenteverwerkingsbedrijf uit Warmenhuizen, Koninklijke Vezet.

Publieksprijs

Tot slot de bekendmaking van de publieksprijs. Tot 14 mei kon er gestemd worden op alle genomineerde ondernemingen. De uiteindelijke winnaar met de meeste stemmen bleek Fort Resort Beemster. Zij bleven de overige bedrijven ruim voor.

Tweets

De avond was voor iedereen die niet in de zaal zat ook via Twitter goed te volgen. Een selectie van de Tweets van oud naar nieuwer

Koninklijke Vezet winnaar Grootbedrijf bij OVNH 2018
To Top
*/ ?>