Westfriesland

Enkhuizen onderneemt gaat “Back to Business” netwerken

ENKHUIZEN – Op vrijdag 14 september as. organiseert Enkhuizen onderneemt het netwerk evenement “Back to Business ”. Het netwerk event wordt gehouden van 17.00  uur tot 21.00 uur bij de Drom.

Back to Business wordt volgens de organisatoren een bijzondere netwerkbijeenkomst. Bestuurslid Maaike Brilman: “Speciaal voor dit evenement komt de Westfriese Tafel naar één van de mooiste plekjes van Enkhuizen. Onder deze tafel van 3,5 meter hoog, 8 meter lang en 6 meter breed wordt gekookt en gegeten. De keukenbrigade van de Westfriese Tafel maakt gebruik van de mooiste Westfriese producten die direct bij lokale telers worden betrokken. Sterrenkok Onno Kokmeijer van Ciel Bleu verzorgt de receptuur. Naast lekker eten kunt u genieten van cabaret en muziek.” Mocht het toch slecht weer worden dan wordt er uitgeweken naar De Drom.

Aanmelden

De bijeenkomst richt zich op de ondernemers uit Westfriesland en partners. Voor deelname wordt een bijdrage van €15- gevraagd van leden en niet leden betalen 25,-. Aanmelden kan via evenementen@enkhuizenonderneemt.nu.

To Top