Westfriesland

Felko Holland tekent koopcontract op nieuwe fase Zevenhuis

HOORN/HEM – Recent hebben de heren Feller en Knol van Felko Holland uit Hem de handtekening gezet voor een kavel van ruim 2.800 m2 op bedrijventerrein Zevenhuis in Hoorn. Felko Holland is producent en importeur van unieke zoetwaren bestemd voor groothandels, retailorganisaties, pretparken etc. Naast de afzet in Nederland exporteert Felko Holland haar producten naar ruim 30 landen.

Guido Scholtens van Exploitatiemaatschappij Zevenhuis meldt op de website dat hij verheugd is om Felko Holland te mogen verwelkomen. “Eerste ondernemer op de nieuwe fase van Zevenhuis. Een prachtig Westfries bedrijf gerund door twee enthousiaste ondernemers die een mooie toekomst op Zevenhuis tegemoet gaan”.

Groeimogelijkheden

Willem Feller van Felko Holland: “Onze huidige bedrijfshuisvesting werd te klein. Op het logistiek zeer gunstig gelegen Zevenhuis zien wij goede groeimogelijkheden voor ons bedrijf. Het biedt ook de kans om een duurzaam bedrijfspand te bouwen van waar uit wij onze klanten wereldwijd kunnen bedienen conform onze drie kernwaarden: ‘kwaliteit, service en innovatie’. Wij hebben er zin in!”

Over Felko Holland

Felko is specialist in het importeren, produceren en het vermarkten van zoetwaren. Hierin zijn wij vaste partner van diverse klanten, pretparken en supermarkten. Op dit moment is het gevestigd op de Elbaweg 40A 1F-1G in Hem.

Felko Holland tekent koopcontract op nieuwe fase Zevenhuis
To Top