Westfriesland

Goed begin voor Karsten Travelstore in binnenstad Hoorn

HOORN – Sinds afgelopen week is de binnenstad van Hoorn een nieuwe winkel rijker: een tweede Karsten Travelstore van de familie Karsten uit Zwaag. Deze winkel wordt niet gezien als een tijdelijke pop-up winkel, maar men heeft de intentie voor een langere tijd deze winkel aan te houden.

De vierkante meters aan de Gedempte Turfhaven 58, die vooral volhangen met outdoor fashion, wandelschoenen en rugzakken, zijn volgens het bedrijf een welkome aanvulling op de tijdelijke locatie aan De Oude Veiling in Zwaag. En zowel nieuwe als bestaande klanten weten de citystore al goed te vinden.

Outdoor Fashion

In de winkel is er een groot aanbod van winterjassen van merken als Didriksons, Tenson en Jack Wolfskin. Van het merk Fjällräven heeft men in de shop-in-shop naar eigen zeggen het grootste aanbod jassen, tassen, broeken, bovenkleding en accessoires uit de regio.

Wandelsport

Ook op het gebied van wandelschoenen biedt de citywinkel een ruime keuze, met merken als Lowa en Hanwag tot Meindl en Salomon.

Tijdens de openingsweek t/m aanstaande zaterdag 15 september gelden er kortingen en extra’s op delen van het assortiment.

Goed begin voor Karsten Travelstore in binnenstad Hoorn
To Top