Westfriesland

Groei in Westfriesland; Opnieuw FD Gazellen voor Westfriese bedrijven

WESTFRIESLAND – Ieder jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ook Westfrieze bedrijven melden vol trots dat zij wederom dit bewijs van groei hebben ontvangen.

FD Gazellen viert dit jaar een lustrumjaar: de prestigieuze prijzen worden dit jaar voor de 15e keer uitgereikt. En om relevant te blijven, zijn de criteria aangescherpt. Zo is de ondergrens voor deelname verhoogd en worden ook winstmarge en personeelsgroei meegewogen in de rangschikking.

Westfriesland

Een voor een maken de Westfriese bedrijven het nieuws online bekend. Daarbij zit ook Abovo Media. Zij nemen de award voor de zevende keer in ontvangst. De Eekhoorn Dutch Furniture pakt hem voor het derde jaar op rij mee. Kiip BV uit Hoogwoud actief in de import van verwarmings en warmwater producten is ook weer beloond met een FD Gazelle Award.

Vorige week werden zij met een 43e plek in de Deloitte Fast 50 verblijdt, maandag volgde daarbij de tweede FD Gazelle voor Social Blue. Met de internationale ambitie zal dit niet de laatste Award zijn. Zo heeft het bedrijf actief met facebook marketing voor 2019 plannen voor nieuwe kantoren in Berlijn en Parijs.

Ook Jeroen de Vries van Hero Interim Professionals uit Wognum is blij. “Hero heeft wéér een FD Gazelle gewonnen. Net als in de 3 voorgaande jaren mogen we de prestigieuze prijs ook dit jaar in ontvangst nemen. Supergaaf, vinden wij! ” Met een vierde Award in vijf jaar tijd is Wouter Stam van Sense Keukens ook een zeer tevreden ondernemer.

Wij houden de social media kanalen en onze mailbox in de gaten voor andere bedrijven met een flinke groei in Westfriesland. Hopelijk wordt het lijstje dus snel langer.

Regiobijeenkomsten

Ook dit jaar zijn er weer vier regiobijeenkomsten. Per regio worden de ontvangers van de FD Gazellen uitgenodigd en worden de goud, zilver en brons per regio bekendgemaakt.

Berichten

Abovo Media mag dit jaar voor de zevende keer een FD Gazellen Award in ontvangst nemen. Hiermee behoren we tot de snelst…

Gepostet von AbovoMedia am Dienstag, 16. Oktober 2018

Groei in Westfriesland; Opnieuw FD Gazellen voor Westfriese bedrijven
To Top
*/ ?>