Westfriesland

Interview Jeanneke Scholtens over trends en trendwatchen

Foto Alex Gitzels/Westfriesland Media

HOORN – Weer een nieuw jaar dus ook veel voorspelling voor 2018. In de ondernemerswereld gebruiken hiervoor geen waarzeggers, maar trendwatchers. Een van deze trendwatchers is Jeanneke Scholtens van Buro Zorro uit Wognum. Zaterdagmiddag 13 januari was zij te gast in het radioprogramma Westfriesland in Bedrijf, het ondernemersprogramma op Weeff. Over nieuwe trends, trendwatchen en de toekomst van sex.

Wat is een trendwatcher? Kan een trendwatcher de toekomst voorspellen of zich een mogelijke toekomst voorstellen? Jeanneke Scholtens legt in deel 1 het verschil uit en vertelt over 4 trends die voor ondernemers in 2018 interessant kunnen zijn.

In deel 2 de totstandkoming en ‘ontdekking’ van een trend. Hoe werkt dat en hoe werk je dat uit als een product dat je kunt verkopen?

Op dit moment werkt Jeanneke Scholtens aan een boek over de Toekomst van Sex. ‘Nee dat gaat niet alleen over de daad, maar ook over de toekomst van relaties en het lijf.’ Jeanneke vertelt er meer over, behalve de titel van het boek, die blijft nog even geheim.

Interview Jeanneke Scholtens over trends en trendwatchen
To Top