Westfriesland

Kbbbd kans voor ondernemers; Laat je zien aan de buurt en ontdek nieuw talenten

WESTFRIESLAND – Op 12 en 13 oktober 2018 ontmoeten inwoners, bedrijven, en onderwijs elkaar tijdens de Kom Binnen bij Bedrijven Dag (KBBBD). Dit is een initiatief van de Westfriese gemeenten in het kader van de Regionale Economische Agenda (REA). Het doel van de KBBBD is de regionale economie en arbeidsmarkt te stimuleren.

Meer dan 50 Westfriese bedrijven stellen hun deuren open voor potentiele werknemers, buurtbewoners en andere belangstellenden. Inschrijven voor bezoekers is vanaf heden mogelijk via www.kbbbd.nl. Het evenement wordt voor het tweede jaar georganiseerd en duurt in tegenstelling tot het eerste jaar nu twee dagen. Ondernemers hebben dus een keuze voor een open dag op de vrijdag of zaterdag, net wat beter uitkomt.

Kom Binnen bij Bedrijven Dag

Tijdens deze dag op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober 2018 kunnen zowel werkzoekenden als geïnteresseerden een kijkje nemen in de keuken van een Westfriese onderneming. Hier worden werkzoekenden in de breedste zin van het woord bedoeld. Dit kan gaan om een baan, maar ook om een stageplaats (studenten), werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk.

Ben Tap, wethouder gemeente Hoorn ziet kansen voor werkzoekers en bedrijven: “Alle sectoren hebben nu en de komende jaren te maken met een krapte op de arbeidsmarkt. Dat kan voor iedereen kansen bieden als werkzoekenden en werkgevers elkaar weten te vinden. De Kom Binnen bij Bedrijven Dag is de uitgelezen kans om met elkaar in contact te komen. Meld je vandaag nog aan.”

Van der Laan: “Dit is je kans!”

Dennis van der Laan van firma Van der Laan Zwaag B.V.: “Wij vinden het fantastisch dat de Kom Binnen bij Bedrijven Dag georganiseerd wordt. Er zijn ontzettend veel mooie bedrijven in Westfriesland. Het is echt de moeite waard om deze te bezoeken. Om te zien wat voor leuke mensen er werken en welke mooie producten en diensten er gemaakt worden. Iedereen is van harte welkom om tijdens de Kom Binnen bij Bedrijven Dag een kijkje in onze keuken te komen nemen.”

Ondernemers: meld je aan!

Er doen meer dan 50 prachtige Westfriese bedrijven mee aan de Kom Binnen bij Bedrijven Dag, ieder met een eigen programma. Lift als ondernemer mee op dit promotie evenement voor Westfriese bedrijven en ontdek wellicht nieuwe talenten? Kijk op www.kbbbd.nl en meld je aan!

Over de KBBBD

De Westfriese gemeenten voeren tussen 2015-2019 een Regionale Economische Agenda (REA) uit. De essentie van de REA is het borgen en versterken van de economische vitaliteit in de regio. Een initiatief daarbinnen is de Kom Binnen bij Bedrijven Dag! Een initiatief dat de economie en arbeidsmarkt stimuleert. Inwoners, bedrijven en onderwijsinstellingen zoeken de verbinding om Westfriesland een energieke impuls geven. De winst van verbinden!

KBBBD  is een samenwerkingsproject tussen WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WerkSaam Westfriesland en UWV), Ontwikkelingsbedrijf NHN, WerkBij Westfriesland, de 7 Westfriese gemeenten en de Westfriese Bedrijvengroep (WBG).

To Top