Radio

Laatste Westfriesland in Bedrijf op Weeff [video]

HOORN – Zaterdagmiddag was aflevering 287 van Westfriesland in Bedrijf en tevens de laatste uitzending bij Weeff. Na zes jaar stopt de wekelijkse uitzending op de lokale omroep.

In de uitzending voormalig collega programmamaker Arthur Verberne aan het woord. Met hem kwamen de eerste uitzendingen tot stand, als technicus en als audiovormgever. Daarnaast verzorgde hij tot de laatste maand wekelijks de montage van de columns.

Ook in de uitzending de voorzitter van de Westfriese Bedrijven Groep. Tijdens de eerste uitzending was Piet Dekker te gast. In deze laatste uitzending horen we van de huidige voorzitter of zijn plannen, nu zes jaar later zijn uitgekomen. Daarnaast richtte Hans Huibers zich ook nog persoonlijk tot de presentator. “Ik wil je namens het Westfriese bedrijfsleven bedanken. Jij bent een ambassadeur van het Westfriese bedrijfsleven in je programma en alle andere dingen die je erom heen doet.”

Afscheid

Deze laatste uitzending is tevens de laatste uitzending van presentator Alex Gitzels. Hij stopt na 24 jaar lang bijna wekelijks actief te zijn geweest met een of meerdere programma’s bij de lokale omroep in Hoorn. Hij werd door zijn collega’s van het nieuwsprogramma bedankt voor zijn werkzaamheden voor de omroep.

Video

Bekijk hier de montage van deze laatste uitzending met alleen de presentatie onderdelen, dus zonder muziek. Tevens een mooi kijkje in de keuken.

Laatste Westfriesland in Bedrijf op Weeff [video]Populair deze week

To Top
*/ ?>