Westfriesland

Merk Potveer en deel producten geïntegreerd in Bercomex

HOORN – Na recent faillissement wordt een deel van de activiteiten van machinefabrikant Potveer uit Hensbroek voortgezet door Bercomex. Daarmee worden het merk Potveer, de service en een deel van de producten geïntegreerd in het familiebedrijf Bercomex. Een mooie stap, die perfect past in de langetermijnstrategie van Bercomex.

“Door de overname van de benodigde knowhow en activa, kan Bercomex voormalig Potveer-klanten van goede service blijven voorzien. Ondernemers die werken met Potveer-verwerkingsmachines kunnen dus gerust zijn op de continuïteit van hun machinepark,” aldus Gerben Schouten, CEO van Bercomex.

Personeel

Aan het bestaande assortiment van Bercomex zullen ook specifieke Potveer-producten worden toegevoegd. Schouten vervolgt: “Hopelijk kunnen we ook nog diverse voormalig Potveer medewerkers een uitdaging binnen Bercomex aanbieden.”

Over Bercomex

Bercomex is marktleider op het gebied van snijbloemenverwerking. Bercomex systemen worden wereldwijd gebruikt om bloemen efficiënt en effectief te verwerken. Met meer dan 100 jaar ervaring maakt Bercomex innovatieve oplossingen voor de verwerking van de meest uiteenlopende soorten bloemen. Dat kunnen doeltreffende standaardoplossingen zijn maar net zo goed op maat gemaakte hightechsystemen. Bercomex bestaat uit een team van ongeveer 90 professionals die er alles voor doen om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bercomex is onderdeel van de Schouten groep, waaronder ook Schouten Sorting Equipment in Kampen en Schouten-Bercomex in Opmeer vallen. Alle drie de bedrijven richten zich op de groeiende behoefte aan technologisch geavanceerde oplossingen in de agrarische industrie. Door wederzijdse kennis en ervaring versterken de bedrijven elkaar.

To Top